Jump to content
Dogomania

**Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu**

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bombowe zwierzaki. Świntuszki super - zwłaszcza ta rozetka biała. A po swoich doświadczeniach wiem, że koty lubią towarzystwo świnek, jakoś nie próbują polować na nie. Za to moje uwielbiały spać w terrarium świnek - świnki w panice w jednym kącie, kot wygodnie rozłożony na sianku w drugim :evil_lol:

Posted

tak... Inka w swoim zywiole... kocha dogowiska... kocha Jumbo... no i pojechała na ten spacerek samochodem, więc była wniebowzięta...

zajączek wielkanocny... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

to pewnie ten zajączek jechał ostatnio z moim mężem samochodem ;) był tak wdzięczny że zostawił takieee jajo dla synka ;) podziękuj mu jak jest u Ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Super zwierzaki ;)
Przyznam się że jeszcze całego tematu nie przeczytałam. Zatrzymałam się na 100 stronie :) ale obiecuję szybko nadrobić....
Jej jeszcze raz napiszę śliczne masz zwierzaki :loveu:

Posted

wiecie, Dziewczyny, że to taki wątek z dygresjami... tymczasami, która mają swoje wątki... czasem też niemałe... i są takie momenty, że nie wklejam tu fotek na bieżąco... ale na dogo jesteśmy praktycznie codzinnie... np teraz na wątku Bluminka...
http://www.dogomania.pl/forum/f486/bialy-kocur-z-niebieskimi-oczami-tymczas-133993/index11.html
na miau:
no i świnki:
http://www.dogomania.pl/forum/f486/29-swinek-morskich-szuka-ds-dt-wroclaw-128922/index29.html
i na caviarni...
CAVIARNIA • Zobacz temat - Rozetka Bolko i gładkowłosy Apacz pilnie szukają domków.
dlatego można sie czasem pogubić... i trzeba by czytać każde odgałęzienie...
Bjuto, to taki watek polonistyczny: kłącze... :evil_lol: