halbina Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Platon upajał sie wolnością... zachłystywał się nią... :evil_lol: Quote
selenicereus Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Jestem pod wrażeniem. Zwłaszcza długości języka Inki:lol: Piękna wiosna u Was. Tu na Pomorzu jakby nieco mniej jeszcze zieleni. Quote
selenicereus Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Halbinko i cioteczki wybaczcie, że się wbijam, ale bardzo proszę o zajrzenie i podbijanie http://www.dogomania.pl/forum/f28/gdansk-opiekun-juz-nie-jest-w-stanie-sie-nimi-zajmowac-136957/ Quote
jolek68 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 halbinko sesja zdjęciowa super ;) powiedz Formicy że jej zazdroszczę okrutnie pięknej Daszy ;) Quote
halbina Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Formica ma jeszcze goldenkę... że nie wspomnę o kotach i tymczasach... :roll: Quote
jolek68 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 halbina napisał(a):Formica ma jeszcze goldenkę... że nie wspomnę o kotach i tymczasach... :roll: ja jak wiesz uwielbiam psy północy ;) a sunia... serducho mnie będzie bolało bo bardzo przypomina mi mojego sh :-( powiedz Formicy że ma skarb i niech go pilnuje bo jej zawinę :evil_lol: Quote
betel Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 No jutro zaczynają się matury, trzymaj się i chociaż wieczorkiem daj sobie troche luzu. :lol: Quote
halbina Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 kotka zostanie jutro wysterylizowana pezez Funację "Szara Przystań"... sterylka aborcyjna. Quote
halbina Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 mamusia... i jej dzieci... podrzucone Gabrysi na ogródek na jesień... Quote
Recommended Posts