Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak tam miewa się moja śliczna, kochana Punia? Czy można liczyć na jakieś zdjęcie??? Nie daje mi spokoju sunia...Chciałabym się dowiedzieć czy jest szczęśliwa w nowym domku? Czy nowi Państwo są szczęśliwi? :)

• 1 month later...
  • Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powtórzę się, czy można liczyć w końcu na jakieś zdjęcia Puniasi kochanej? Nigdy jej nie zapomnę...Tak bardzo chciałabym wiedzieć jak się ma ślicznotka, to taka wspaniała sunia. Jestem o nią spokojna, bo za domek zaświadczyła Owieczka, ale jakby domek się odezwał, to byłoby super, czekam...

Posted

[quote name='handzia']Powtórzę się, czy można liczyć w końcu na jakieś zdjęcia Puniasi kochanej? Nigdy jej nie zapomnę...Tak bardzo chciałabym wiedzieć jak się ma ślicznotka, to taka wspaniała sunia. Jestem o nią spokojna, bo za domek zaświadczyła Owieczka, ale jakby domek się odezwał, to byłoby super, czekam...
Przepraszam Cię cioteczko że tak długo musiałaś czekać ale cierpliwośc popłaca i została wynagrodzona :)

Oto wiadomość którą dostałam już jakis czas temu :)

Witam.Sonia,bo tak nazwaliśmy sunię adoptowaną za Pani pośrednictwem,ma się świetnie.Zaprzyjaźniła się z moimi dziećmi, to znaczy nie reaguje strachem na ich zabawy i hałasy,choć w dalszym ciągu nie ma ochoty na zabawę z nimi.Niestety nadal popuszcza mocz,jest pod opieką weterynarza,opr₏cz tego jest zdrowa,wesoła,bardzo przyjacielska wręcz przymilna,domaga się pieszczot,najchętniej cały czas siedziałaby na naszych kolanach.Na spacerach bardzo pilnuje się,puszczona ze smyczy nie oddala się i wraca na zawołanie.Przywiązała się już do nas i zdobyła nowego przyjaciela jak widać na zdjęciach w załączniku.
Bardzo proszę o przesłanie zdjęć Soni Pani od której odbieraliśmy pieska (w Wilanowie).Dziękuję.
Pozdrawiamy serdecznie.Dziękujemy za wspaniałego przyjaciela.
Iwona P.

Posted

Owieczko kochana, strasznie Ci dziękuję :loveu:. Cudownie wiedzieć, że Sonia :) ma się dobrze i ma kochających opiekunów. A do tego jeszcze takich uroczych :loveu:. Super, teraz jestem już całkowicie spokojna ;)

Posted

[quote name='handzia']Owieczko kochana, strasznie Ci dziękuję :loveu:. Cudownie wiedzieć, że Sonia :) ma się dobrze i ma kochających opiekunów. A do tego jeszcze takich uroczych :loveu:. Super, teraz jestem już całkowicie spokojna ;)[/QUOTE]

Przepraszam Cię i wszystkie cioteczki... Ja po prostu mam za małą głowę do tego wszystkiego i jakos ostatnio było ciagle pod górę... A że jestem jaka jestem to chcę pomóc wszystkim a potem nie ogarniam :( Mam nadzieję że mi wybaczycie...

Posted

[quote name='Owieczka']Przepraszam Cię i wszystkie cioteczki... Ja po prostu mam za małą głowę do tego wszystkiego i jakos ostatnio było ciagle pod górę... A że jestem jaka jestem to chcę pomóc wszystkim a potem nie ogarniam :( Mam nadzieję że mi wybaczycie...[/QUOTE]
Przestań kochana, absolutnie nie ma problemu. Wiedziałam, że jest ok, ale jeszcze zdjęcia mi się marzyły. Wiadomo, że najpierw załatwia się ważniejsze sprawy, Punia/Sonia jest bezpieczna i mogła troszkę poczekać :) Dzięki za wszystko :)