Lolalola Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Pascalku lepetynka do gory !!!!!!walcz dziecko!! Quote
zuzlikowa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='monika55']Trzymaj sie Pascal. Nasza chyba ma parwo.[/QUOTE] Trzymaj się malutka... Pascal musi chyba czekać do wyników wymazu... może już będziemy jednoznacznie wiedzieli co sie dzieje... Quote
zuzlikowa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [B]PASCAL_ Rozliczenie wpływów i wydatków na zdiagnozowanie i leczenie_ zaktualizowane 7.05.2011[/B] [URL]http://www.facebook.com/note.php?saved&¬e_id=181547338560764[/URL] ...by ułatwić i skrupulatnie zebrać informacje o wpływach i wydatkach... Quote
Aimez_moi Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Pascal.....nowy dzien....mam nadzieje, ze lepszy..... Quote
zuzlikowa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Aimez_moi']Pascal.....nowy dzien....mam nadzieje, ze lepszy.....[/QUOTE] Z nadzieją podnosimy i na wieści czekamy... Quote
inga.mm Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='monika55']Czekamy, czekamy. Nasza Lucy odeszła za TM.[/QUOTE] Bardzo mi przykro. Trudno o slowa pocieszenia. Quote
Lolalola Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='monika55']Czekamy, czekamy. Nasza Lucy odeszła za TM.[/QUOTE] o Bozeeee juz sie poryczalam jak idiota.......:(strasznie mi przykro:( Quote
fona Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Budrysku, wysyłam 100 zł, które miałam jeszcze z bazarku dla Bolusia. To rozdysponujesz wg potrzeb. Quote
wapiszon Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='monika55']Czekamy, czekamy. Nasza Lucy odeszła za TM.[/QUOTE] :-(:-(:-( Lucy [*] Trzymajcie się Moniko Quote
zuzlikowa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [B][B][SIZE=2]BUDRYSEK dzwoniła z informacjami z dzisiaj... stan Pascala w zasadzie bez większych zmian, chyba,że za zmiany uznać nieco mniej częste koopy i zmiana ich barwy na ciemniejszą.Ale, czy to optymistyczne wskaźniki, nawet lekarze jeszcze nie są w stanie jednoznacznie odpowiedzieć.Pascal nadal dokarmiany i wzmacniany kroplówkami, choć bardzo chętnie coś by zjadł...niestety nie można mu niczego podawać jeszcze... Wyniki badań i ew. dalsze badania jutro... jakie działania za sobą pociagną- trudno dziś przewidzieć...[/SIZE][/B] [/B] [B][SIZE=2]Pascal, wbrew wszystkiemu, robi wrażenie jakby odzyskiwał wigor i żywotność...bardzo chwalony przez opiekujących się nim![/SIZE][/B] Quote
zuzlikowa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='monika55'] Nasza Lucy odeszła za TM.[/QUOTE] Tak mi przykro...Lucy(*) Quote
Lolalola Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='zuzlikowa'][B][B][SIZE=2]BUDRYSEK dzwoniła z informacjami z dzisiaj... stan Pascala w zasadzie bez większych zmian, chyba,że za zmiany uznać nieco mniej częste koopy i zmiana ich barwy na ciemniejszą.Ale, czy to optymistyczne wskaźniki, nawet lekarze jeszcze nie są w stanie jednoznacznie odpowiedzieć.Pascal nadal dokarmiany i wzmacniany kroplówkami, choć bardzo chętnie coś by zjadł...niestety nie można mu niczego podawać jeszcze... Wyniki badań i ew. dalsze badania jutro... jakie działania za sobą pociagną- trudno dziś przewidzieć...[/SIZE][/B] [/B] [B][SIZE=2]Pascal, wbrew wszystkiemu, robi wrażenie jakby odzyskiwał wigor i żywotność...bardzo chwalony przez opiekujących się nim![/SIZE][/B][/QUOTE] uznaje to za jednak krzepiace wiadomosci... Quote
Iljova Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='monika55']Czekamy, czekamy. Nasza Lucy odeszła za TM.[/QUOTE] Trzymaj się Moniko, to smutne i bolesne :-(, ale nie była sama miała Was Niech biega szczęśliwa po zielonych łąkach za TM i czuwa nad tymi , które walczą o życie. Quote
BUDRYSEK Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='monika55']Czekamy, czekamy. Nasza Lucy odeszła za TM.[/QUOTE] [B]Żegnaj Malenka :( (*)(*)(*) [/B] [B]pozdrow moje Male Aniolki...w tym moja Lucy :( (*) [/B] Quote
BUDRYSEK Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='fona']Budrysku, wysyłam 100 zł, które miałam jeszcze z bazarku dla Bolusia. To rozdysponujesz wg potrzeb.[/QUOTE] super, dzieki :) Quote
tayga Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 A ten bazarek pokazywałam? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/207374-Chanel-Boucheron-Pupa-i-kamień-Agat-na-PASCALA-od-BUDRYSKA-17.05-godz-22.00[/URL] Quote
ANETTTA Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Aimez_moi']Lucy........bardzo mi przykro.....:([/QUOTE]przyyyyyyyyyyyyyyykro mi bardzo Quote
BUDRYSEK Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 jutro maja byc wyniki...prosze trzymajcie kciuki! Quote
monika55 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Dziękuję wszystkim. Wierzę że Pascalowi się uda. Musi. Quote
feliksik Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 kochani - wejdźcie na wątek - malutka sunia wyciągnięta ze śmietnika - potrzebujemy pomocy: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/207496-Malutka-trzykilogramowa-sunia-wyciągnięta-ze-śmietnika-DT-PILNIE-POSZUKIWANE[/URL]!!!!!! Quote
Recommended Posts