Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 607
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie - Bary ma się dobrze, jest w blaszanym boksie między 3. a 4. z Kacprem, p. Skowrońska mu przynosi codziennie dodatkową porcję żarełka z wyższej półki, dzisiaj z nią wchodziłam do nich do boksu i zaproponowałam by jako 3. dołączył do nich Derbi
jak będzie już sucho Bary trafi prawdopodobnie znów do budy, ale teraz cały siedział na tym mokrym i to było powodem przeniesienia go do boksu

Posted

Mam nadziej, ze pani Skowronska zdecyduje sie na wspolne mieszkanko Barego i Derbiego, trzy psy mialyby szanse wychodznia na spacerki chociaz, Wszystkie sa oposzczone z winy czy bez winy wlascieli i mysle, ze wszystkie do tego tragicznego momentu byly w domowych dobrych warunkach, co tym bardziej dla nich jest paskudne.
A tak na marginesie, czy rodziny kochaja swoich bliskich? Wyglada na to, ze nie.

Posted

W niedzielę Bary był na spacerku. I był bardzo szczęśliwy. Biegał, skakał po śniegu, zachowywał się jak młodziak. Morda cała uśmiechnięta. Jak znajdzie domek to odmłodnieje i przestanie do niego pasować opis "poważny pies".