Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze... P. Kasia, która ma na DT Emi napisała mi , że Emi czasem ma takie napady, że się rzuca na Pepe, albo jak się ją głaszcze i coś jej się nie spodoba to też warczy, a jej syna chciała dzisiaj złapać zębami za twarz jak ją głaskał
A 29 by miała jechać do DS ...
i przez to, że Pepe goni kotkę, Emi też zaczęła na nią reagować ...

Posted

Emi(lka) pojechała wczoraj na DT do Krakowa :multi: DT to tylko formalność i furtka dla nas (w razie gdyby - odpukać- coś się działo/nie dogadała się z 3 kotami).
Emi dostała ode mnie prowizoryczną adresówkę z imieniem, miejscowością i tel do p. Ani. Żeby już jej nie podrażniać szyi Emi maszeruje w szelkach ;-)
Mam nadzieję, że koty zaakceptuje i w końcu, po tych 3 latach znajdzie swoje miejsce na Ziemi ! :loveu:

Posted

Aż miło ją widzieć na dywanie, a nie na betonie :)

• 1 year later...
Posted

Może ktoś będzie chciał zajrzeć do sosnowieckiej weteranki :-) Emisia trafiła najlepiej, jak tylko mogła !
Gdyby nie została pogryziona to najprawdopodobniej dalej by siedziała w schronisku, bo Pani Ania wypatrzyła Emi na facebooku w filmiku, który zrobiła Dorota. Filmik właśnie był o Emi, o tym, jak została pogryziona itp.

Zimowa Emisia

A tu Emi na wczasach :)