Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WPŁYWY (czyli to, co mam na koncie na Juranda) :
lukles6 - 30 zł /27.10/ S
Syla - 20 zł XI+XII /27.10/ S
Satrina - 40 zł /25.10/ S
Satrina - 30 zł /25.10/
Iwona B. - 10 zł /2.11/ S
Ingrid44 - 40 zł XI+XII /3.11/ S
Beata W. - 30 zł /28.10/ S
Jolanta W. - 30 zł /9.11/ S
lukles6 - 30 zł /15.11/ S
lukles6 - 20 zł /15.11/
Bożena K. - 50 zł /21.11/
Kama - 250 zł /22.11/
ogłoszeniowy - 154 zł
jednorazowych: 504 zł

Jednakże powinno wpłynąć na konto Juranda jeszcze z 50 zł conajmniej (bynajmniej z moich bazarków) i ścignę co niektórych deklarowiczów.
Planowane wydatki to:
transport 550 zł
DT 180 zł
karma - tutaj nie wiem, załóżmy że 70 zł na razie
W sumie wydatki: 800 zł

Deklarowiczów stałych proszę o wpłaty, bo się jeszcze okaże że kasy braknie.

Posted

[quote name='Satrina']Ja zrobie przelew stały jutro, a z mojego bazarku ok 40 pln będzie;-)[/QUOTE]
super :)
Jurand jedzie na pocz. tygodnia. Nie wiadomo czy poniedziałek czy wtorek

Posted

[quote name='_ogonek_']super :)
Jurand jedzie na pocz. tygodnia. Nie wiadomo czy poniedziałek czy wtorek[/QUOTE]

Dziekujemy za info :) Niech juz chlopak jedzie i wygrzewa doopke w domowym zaciszu .

Posted

Jak finanse Juranda?Będziemy bazarki niedługo robić, chociaż, jak Jurand teraz ma, to może w poźniejszym czasie i też mu zrobimy.

Posted

[quote name='Syla']Jak finanse Juranda?Będziemy bazarki niedługo robić, chociaż, jak Jurand teraz ma, to może w poźniejszym czasie i też mu zrobimy.[/QUOTE]

Muszę ścignąć deklarowiczów stałych (tych którzy nie wpłacili) bo teraz w sumie kasy mamy na styk, ale na karmę brak... Korzystam grzecznościowo z cudzego komputera, a tu internet ciągnie się jak mucha w smole.... Ciężko mi działać. Ogarnę w domciu ;)

Posted

[quote name='_ogonek_']Muszę ścignąć deklarowiczów stałych (tych którzy nie wpłacili) bo teraz w sumie kasy mamy na styk, ale na karmę brak... Korzystam grzecznościowo z cudzego komputera, a tu internet ciągnie się jak mucha w smole.... Ciężko mi działać. Ogarnę w domciu ;)[/QUOTE]

Ja puściłam 40 pln stałej deklaracji i jutro, albo pojutrze przeleję 40 pln z bazarku.

Posted

[quote name='Satrina']Ja puściłam 40 pln stałej deklaracji i jutro, albo pojutrze przeleję 40 pln z bazarku.[/QUOTE]
Dotarło ;)
Potem uzupełnię rozliczenie.,

Transport Juranda przełożony na środę.

Posted

Mam prośbę kochane cioteczki.Proszę, zagłosujcie na starego i ślepego psa, na tym bazarku.Numer57, to klon mojego śleputa Ediego.
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/217513-GŁOSUJEMY-!-fotoBazar-do-kalendarza-dogo!!!-do-03.12-g-23.00[/URL]

Posted

[quote name='Syla']Mam prośbę kochane cioteczki.Proszę, zagłosujcie na starego i ślepego psa, na tym bazarku.Numer57, to klon mojego śleputa Ediego.
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/217513-GŁOSUJEMY-!-fotoBazar-do-kalendarza-dogo!!!-do-03.12-g-23.00[/URL][/QUOTE]
głosowanie jest darmowe?
nie doczytałam i nie mogę znaleźć, jak to ja...

Posted

[quote name='_ogonek_']głosowanie jest darmowe?
nie doczytałam i nie mogę znaleźć, jak to ja...[/QUOTE]

darmowe :-) ja zagłosowała już wcześniej na innego psiak a można tylko jeden głos oddać .

[COLOR=purple][B]Witaj Jurandziku :-)[/B][/COLOR]

Posted

Jurand pojechał :)
Rozmawiałam z jubu, mówi że psiak bardzo grzecznie jedzie :)
Przenocują go dzisiaj u siebie i jutro około godziny 14 będzie już u Anety.

Karmę postanowiłam mu zamówić Dog Chowa Senior, 99 zł/15 kg.
Czekam tylko na odpowiedź co do przesyłki ;)

Jutro puszczę też płatność za hotelik.
Nie wiem czy wystarczy, najwyżej zapożyczę od Rokiego, którego płatność mam zamiar puścić kiedy uzbieram więcej kaski.

Posted

[quote name='_ogonek_']Jurand pojechał :)
Rozmawiałam z jubu, mówi że psiak bardzo grzecznie jedzie :)
Przenocują go dzisiaj u siebie i jutro około godziny 14 będzie już u Anety.

Karmę postanowiłam mu zamówić Dog Chowa Senior, 99 zł/15 kg.
Czekam tylko na odpowiedź co do przesyłki ;)

Jutro puszczę też płatność za hotelik.
Nie wiem czy wystarczy, najwyżej zapożyczę od Rokiego, którego płatność mam zamiar puścić kiedy uzbieram więcej kaski.[/QUOTE]

No to fajnie, jutro będziesz miała 40 pln z bazarku, bo wysłałam chwilę temu, może się przyda.

Posted

[quote name='Satrina']No to fajnie, jutro będziesz miała 40 pln z bazarku, bo wysłałam chwilę temu, może się przyda.[/QUOTE]
na pewno ;)
Zaraz obliczę jak stoimy kasiaście.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...