Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieję, że dom będzie sprawdzony, a sprawa kastracji załatwiona - przed adopcją lub w formie zobowiazania w umowie ( i dopilnowana).

W przypadku tak pięknego, młodziutkiego psa naprawdę możnaby przeprowadzać " konkurs ofert" .

Posted

To fakt. W przypadku takich psów raczej długo na dom się nie czeka. Dobrze, żeby osoba, która przejmie adopcję podpisała umowę z okreslonymi warunkami odnośnie kastracji. W razie czego mogę podesłać schemat naszej umowy "Owczarka w Potrzebie", której używamy przy swoich adopcjach ;) Piszę, bo nie wiem kto pilotuje adopcję na miejscu.

Posted

Jechałam tamtędy w świąteczny poniedziałek - spał na kwietniku przy drodze, TZ mój twierdzi że widział go tam spacerującego przy drodze 06.04.
Myślałam, że to pies ze wsi spaceruje.

[quote name='golf']
a tak w miedzyczasie chlopak znalaz DS :) i nie musi jechac do cudownej lodzian3333[/QUOTE]

pewny ten domek ???

Posted

golf, bardzo prosimy Ciebie i osobę, kt. na miejscu dokarmia psa o dobre i rozważne przeprowadzenie adopcji , z podpisaniem umowy i zabezpieczeniem kastracji - Anashar napisał, żę może przesłać wzór umowy.

Posted

Ale golf jest dogomaniaczką ,i jak pisze w 1-szym poście jest w kontakcie z osobą dokarmiajacą, kt. jak wywnioskowałam, dogomaniaczką nie jest, więc może podpowiedzieć dogomaniackie standardy adopcji- tego dotyczyła moja prośba-szkoda byłoby, żeby młody, po którego np. u nas w schronie ustawiałyby się kolejki ,źle trafił.

Posted

Cioteczki, w pierwszych słowach swego listu pragne Wam bardzo serdecznie podziekowac!!
zadzialalyscie blyskawicznie, dziekuje wszystkim ktorzy pofatygowali sie na ten watek i stokrotnie tym ktorzy zaproponowali realna pomoc.

Chlopak jest juz bezpieczny w DS, umowa podpisana, katracja tez bedzie.

DS nie ma kolorowo, bo chlopak jest bardzo przestraszony , a facetow wrecz boi sie panicznie!!!!!!!
nie oszczedzali go ludzie.........

dzieki jeszcze raz!!!!!:modla::modla::modla::modla::modla:lodzian3333 i Ania i Kajber