Jump to content
Dogomania

37 Beskidzka Wystawa Psów Rasowych /3.07.11r /Ustroń /o.Bielsko-Biała

Recommended Posts

Posted

[CENTER][SIZE=4][COLOR=purple][B]37 BESKIDZKA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH[/B]
[/COLOR][/SIZE][/CENTER]

Obsada sędziowska:

[B]I grupa FCI[/B]
[COLOR=royalblue]Wojciech Kramarski[/COLOR]: owczarek niemiecki
[COLOR=royalblue]Izabela Olejniczak[/COLOR]: owczarek francuski Briard i Beauceron, owczarek podhalański, owczarek szetlandzki, owczarek szkocki długowłosy i krótkowłosy, polski owczarek nizinny
[COLOR=royalblue]Ewa Pyrchała[/COLOR]: pozostałe rasy

[B]II grupa FCI[/B]
[COLOR=royalblue]Jolanta Jabłońska[/COLOR]: pinczery, sznaucery, czarny terier
[COLOR=royalblue]Piotr Bachurzewski[/COLOR]: boksery, duży szwajcarski pies pasterski, hovawart, mastif tybetański, nowofundland, owczarek kaukaski, owczarek środkowoazjatycki, rottweiler, siberian husky
[COLOR=royalblue]Marek Bork-Grabkowsk[/COLOR]i: buldog angielski, bullmastiff, dog argentyński, dog kanaryjski,dog niemiecki, dogue de Bordeaux, mastif angielski, mastif hiszpański, shar pei, tosa, cane corso italiano, fila brasileiro i pozostałe rasy
[COLOR=royalblue]Dorota Pawlikowska - Rosół[/COLOR]: bernardyn długowłosy i krótkowłosy, berneński pies pasterski, landseer, leonberger

[B]III grupa FCI[/B]
[COLOR=royalblue]Barbara Brandys[/COLOR]: teriery typu bull, airedale terrier, border terrier, cairn terrier, foksterier krótkowłosy i szortkowłosy, irish soft coated wheaten terrier, Jack Russell terrier, manchester terrier, norwich terrier, Parson Russell terrier
[COLOR=royalblue]Małgorzata Zakrzewska[/COLOR]: pozostałe rasy
[B]
IV grupa FCI[/B]
[COLOR=royalblue]Zbigniew Nocoń[/COLOR]: wszystkie rasy
[B]
V grupa FCI[/B]
[COLOR=royalblue]Katarzyna Boryczko[/COLOR]: wszystkie rasy ( bez siberian husky )

[B]VI grupa FCI[/B]
[COLOR=royalblue]Leszek Siejkowski[/COLOR]: wszystkie rasy ( bez dalmatyńczyków )

[B]VII grupa FCI[/B]
[COLOR=royalblue]Magdalena Musiał[/COLOR]: wszystkie rasy
[B]
VIII grupa FCI[/B]
[COLOR=royalblue]Bożena Banasiewicz[/COLOR]: labrador retriever, flat coated retriever
[COLOR=royalblue]Eugenia Fengler[/COLOR]: pozostałe rasy

[B]IX grupa FCI[/B]
[COLOR=royalblue]Wiesław Boryczko[/COLOR]: bichon frise, bolończyk, bolończyk kolorowy, gryfonik belgijski i brukselski, hawańczyk, maltańczyk, rosyjski toy, spaniel kontynentalny miniaturowy Papillon i Phalene i pozostałe rasy
[COLOR=royalblue]Dorota Ząbek[/COLOR] : brabantczyk, cavalier king charles spaniel, chihuahua długowłosy i krótkowłosy, coton de Tuléar, dalmatyńczyk, lwi piesek, pudel duży, miniaturowy, średni i toy
[COLOR=royalblue]Grzegorz Robak[/COLOR] : boston terrier, buldog francuski, chin japoński, chiński grzywacz, Ihasa lapso, mops, pekińczyk, shih tzu, spaniel tybetański, terier tybetański
[B]
X grupa FCI[/B]
[COLOR=royalblue]Wiesław Boryczko[/COLOR]: wszystkie rasy

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z wielkim żalem odpuszczamy tę wystawę - tym bardziej, że to nasza oddziałowa - ale nie będziemy się wystawiać u tej sędziny...szkoda, bo w związku z tym nie będzie szans na zawalczenie i bronienie tytułu "Najpiękniejszy Pies Podbeskidzia" ...

Posted

[quote][B]V grupa FCI[/B]
[COLOR=royalblue]Katarzyna Boryczko[/COLOR]: wszystkie rasy ( bez siberian husky )

[B]VI grupa FCI[/B]
[COLOR=royalblue]Leszek Siejkowski[/COLOR]: wszystkie rasy ( bez dalmatyńczyków )
[/quote

Fajnie ! A te "bez" to kto ocenia? ;)

Posted

[quote name='panienkabubu'][quote][B]V grupa FCI[/B]

[B]VI grupa FCI[/B]
[/quote]Fajnie ! A te "bez" to kto ocenia? ;)[/QUOTE]
Dalmatyńczyki Dorota Ząbek, a husky nie wiem, nigdzie nie pisze :roll:

• 5 weeks later...
Posted

Czy ktoś dostał może potwierdzenie zgłoszenia na mail ??? Bo właśnie sobie uświadomiłam, że jakiś czas temu zgłosiłam Baldura, parę dni temu opłaciłam wystawę ale na mail nie przyszło mi potwierdzenie, że otrzymali zgłoszenie. Po wysłaniu pojawiło mi się tylko okienko z kodem autoryzacyjnym, który będzie można ''potem'' wykorzystać :???:

Posted

[quote name='Merrick']Czy ktoś dostał może potwierdzenie zgłoszenia na mail ??? Bo właśnie sobie uświadomiłam, że jakiś czas temu zgłosiłam Baldura, parę dni temu opłaciłam wystawę ale na mail nie przyszło mi potwierdzenie, że otrzymali zgłoszenie. Po wysłaniu pojawiło mi się tylko okienko z kodem autoryzacyjnym, który będzie można ''potem'' wykorzystać :???:[/QUOTE]

Ja też tak miałam, zadzwoniłam do nich i Pani mi powiedziała, że tak ma być, jak wyskoczył nr rejestracyjny to znaczy, że zgłoszenie przyjęte. Maili nie wysyłają.

Posted

[quote name='karkakarka']Ja też tak miałam, zadzwoniłam do nich i Pani mi powiedziała, że tak ma być, jak wyskoczył nr rejestracyjny to znaczy, że zgłoszenie przyjęte. Maili nie wysyłają.[/QUOTE]

Uff...dzięki wielkie :) trochę się uspokoiłam :)

Posted

[quote name='karkakarka']Ja też tak miałam, zadzwoniłam do nich i Pani mi powiedziała, że tak ma być, jak wyskoczył nr rejestracyjny to znaczy, że zgłoszenie przyjęte. Maili nie wysyłają.[/QUOTE]

Hmm my zgłaszaliśmy sie jakiś czas temu od razu płaciłam ale żadnego kodu autoryzacji nie dostałam ;( to teraz jestem ciekawa czy będziemy na liscie wystawcow:-o