Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
Dnia 30.06.2017 o 12:19, teresaa118 napisał:

dla Szafranka poszla kwartalna

Tereso, dziękujęmy baaardzo.

Pieniążki wpłynęły w kwocie 150 zł na VII, VIII, IX. 2017 w dniu 30.06.2017r.

Posted

U Bajo i Szafranka wszystko dobrze. Jedynie Szafranek miał ostatnio małą niedyspozycję żołądkową ale szybko mu przeszło. Niestety w sprawie domu dla Bajo cisza. Ogłoszenia aktywne, telefon dobry i cisza jak makiem zasiał. Szkoda, że tak fajny i pozytywny pies jest nadal bezdomny.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Proponowałabym zmienić nieco tekst. Po przeczytaniu, że pies jest mniej więcej wielkości spaniela, czytający nastawia się i na wygląd zbliżony do spaniela. To już może lepiej podać, że Bajo jest wielkości mniej więcej  gładkiego foksteriera?

Posted
4 godziny temu, Sowa napisał:

Proponowałabym zmienić nieco tekst. Po przeczytaniu, że pies jest mniej więcej wielkości spaniela, czytający nastawia się i na wygląd zbliżony do spaniela. To już może lepiej podać, że Bajo jest wielkości mniej więcej  gładkiego foksteriera?

Wielkości spaniela (nie wygląd), to określenie opiekunki Bajo. Tekst okroiłam trochę z poprzednich ogłoszeń. Moim zdaniem wyeksponowałam zalety Bajo. Chodzi na smyczy, jeżdzi samochodem, dogaduje sie z innymi zwierzętami . Wydaje się że pies marzenie. Myślę że psuje sobie wizerunek tym że jest .....okrąglutki. Jeśli ktoś napiszę nowy tekst to ja chętnie zmienię.

Posted
Dnia 11.10.2017 o 16:54, teresaa118 napisał:

poszla stala na pazdziernik

Tak, wpłynęły pieniądze od Teresa118 w kwocie 50 zł w dniu 12.10.2017 r.

Dziękujemy bardzo Teresa118

• 2 weeks later...
Posted

U Bajo i Szafranka wszystko dobrze. Pomału szykujemy się do kolejnej zimy. Niestety zero odzewu z ogłoszeń Bajo. Ostatnio ktoś mi powiedział, że teraz będzie mniej adopcji bo ludziom nie będzie się chciało wychodzić zimą z psem. I chyba coś w tym jest. Jak widać z wątku sytuacja finansowa Bajo jest bardzo kiepska. Ostatnia wpłata na niego była we wrześniu w wysokości 100zł. Pieniądze te poszły na szczepienia i odrobaczenie Bajo.

Posted
Dnia 4.11.2017 o 10:08, teresaa118 napisał:

Poszla stala na listopad

Dziękujemy baaardzo Teresa118 

Wczoraj tj. 06.11.2017 wpłynęła wpłata 50 zł na XI / 2017