Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzięki.

Część ogłoszeń już nie jest aktywna.

Czy wiadomo jak Bajo do dzieci? Czy nadal jest taki nieufny z tendencją do ucieczek? Ile może mniej więcej ważyć czy mieć w kłębie?

Ponawiam pytanie.Chce naprawdę zrobić porządne ogłoszenia.

Posted

O dzieciach już było pisane, Mysza2 cytowała. Traktuje je podobnie jak dorosłych , początkowo nieufnie, potem się oswaja i są mu obojętne. Jeśli chodzi o ucieczki to niestety, jeśli ma okazję to ucieknie, na szczęście zawsze sam wraca. Najczęściej ucieka na plac sąsiada tam robi parę kółek, wyżera jedzenie kotom i wraca.

Posted

Jestem już, wczoraj wieczorem wróciłam.Ogarnę się trochę i postaram się nadrobić zaległości i napiszę wpłaty jakie wpłynęły dla Bajo.Cioteczki możliwe, że przez 2 dni mogę nie mieć dostępu do internetu, (TZ zabiera laptopa).

Posted

Propozycja tekstu  do ogłoszenia dla Bajo.

Bajo to przemiły ok.4.letni pies średniej wielkości , czekający z utęsknieniem   na swój dom, w którym zazna miłości na zawsze. Jest wielbicielem pań.

Jak  dobrze wychowany pies  zachowuje czystość, grzecznie zostaje sam w domu ,dzielnie chodzi na smyczy nie bojąc się ulicznego ruchu. Bajo dogaduje się z psami, z innymi zwierzętami niekoniecznie.

Zaszczepiony, wykastrowany i zaczipowany jest gotowy do adopcji.Informacje: tel. 606436321 lub 507350612  i [email protected]

Czekam na uwagi do tekstu.

Na czerwono napisałam zdanie , bo mam wątpliwości. W poprzednim ogłoszeniu było ,że dom bez małych zwierząt.A jak jest  z psami dużymi czy małymi? Czy coś wiadomo o relacjach z dziećmi? Czy on wymaga dużo ruchu? Odpowiedzi na te pytania powinny być ujęte w ogłoszeniu.

Takie zdjęcia proponuję:

BAJO1.jpg

BAJO.jpg

Bajo3.jpg

BAJO_2.jpg

Posted

W pierwszym zdaniu po drugim przecinku brakuje chyba "dom". Wg mnie jest bardzo dobrze i foty najlepsze.

Oczygwizdek ,że powinien być dom.

Kto odpowie na pytania? Ale jestem upierdliwa. Ale lubię jak ogłoszenie ma ręce i nogi.

Posted

Na czerwono napisałam zdanie , bo mam wątpliwości. W poprzednim ogłoszeniu było ,że dom bez małych zwierząt.A jak jest  z psami dużymi czy małymi? Czy coś wiadomo o relacjach z dziećmi? Czy on wymaga dużo ruchu? Odpowiedzi na te pytania powinny być ujęte w ogłoszeniu.

Takie zdjęcia proponuję:

Bez małych zwierząt w sensie: koty, króliki, fretki itp.

Z psami się dogaduje, więc nie musi być jedynakiem.

O dzieciach już pisalam i ja i Ula, na początku jest nieufny, tak samo jak do dorosłych, a potem ok.

Ruchu wymaga i ma tendencję do wysmyczania się.

Posted

Bez małych zwierząt w sensie: koty, króliki, fretki itp.

Z psami się dogaduje, więc nie musi być jedynakiem.

O dzieciach już pisalam i ja i Ula, na początku jest nieufny, tak samo jak do dorosłych, a potem ok.

Ruchu wymaga i ma tendencję do wysmyczania się.

Czyli pies myśliwski gwizdze.gif

Posted

Tak jak pisała Mysza2, do dzieci nieufny ale nie robi krzywdy, do dorosłych również szczególnie do mężczyzn. Zdecydowanie nie nadaje się do domu gdzie są zwierzęta typu: świnki morskie, króliki.

Posted

Poniżej tekst po drobnej kosmetyce.  Jeżeli jest OK, to wyślę do Juldan ,żeby  robiła ogłoszenia.

Bajo to przemiły ok.4.letni pies średniej wielkości , czekający z utęsknieniem   na swój dom, w którym zazna miłości na zawsze. Jest wielbicielem pań.

Jak  dobrze wychowany pies  zachowuje czystość, grzecznie zostaje sam w domu ,dzielnie chodzi na smyczy nie bojąc się ulicznego ruchu. Bajo dogaduje się z psami, z innymi zwierzętami niekoniecznie.

Zaszczepiony, wykastrowany i zaczipowany jest gotowy do adopcji.Informacje: tel. 606436321 lub 507350612  i [email protected]

Posted

Moja prośba, jeśli można by podać kogoś innego telefon, nie mój. Ktoś inny robił by pierwszą weryfikację dzwoniących. Jeśli uzna że to nie są głupie żarty dopiero wtedy podawać mój numer. Ostatnio jestem notorycznie nękana jakimiś głupimi telefonami, nie wiem chyba jakimiś małolatom się nudzi.