Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Szczezuj jest kochany i poczciwy . Zasluguje na dom, Dlaczego musial tak dlugo siedziec w schronie. ? Za jakie grzecy?
Za ludzkie grzechy. Teraz moze ktos bedzie chcial zrobic dobry uczynek i go przygarnir i pokocha. Zrozumie wtedy , ze to nie ich wina , ze zapelniaja schroniska , ale ludzka wina tkwi w tym, Ale to dlugie wywody ,
I kazdy wie jaki jest tego moral i przebieg.
Do gory maly kudlaczu,, Tzn sredni kudlaczu

Posted

A co do zdjec , to moze kilka
na rekach , Tzn sama glowa szczezujowata, juz bedzie. ale to zawsze cos,. Tak kiedys kombinowalysmy z Brazowa i ladnie wychodzilo.
Pozatym moze warto by bylo wypuscic go na zamkniete podworko i niech biega , wacha , nawet sie nie zorientuje ze ktos mu fotki robi .
Wiem latwo sie mowi , ale on nie jest latwym kandydatem do pozowania. ale trzeba sprobowac..
A na razie hop na pierwsza strone...

Posted

Gdyby tak ci ludzie którzy szukają psa, przyszli do schroniska, posiedzieli trochę z nimi, gdyby zobaczyli jaki Szczeżuj jest kochany, jak za wszelką cenę pcha się dupką na kolana, jak się uśmiecha tymi swoimi łopatkami to zaraz by go wzięli.
Taki pies potrafi zauroczyć tylko trzeba chcieć się o tym przekonać.

Posted

wiecie , to nie konczace pasmo poszukiwan, Mowi sie ok to ostatni psiak ,po czym postanawia sie ..a wrzuce jeszcze tego na akcje , i tego oraz tamtego..
Tak wiec szybko z Brazowa dzialalnosci nie skaczymy,
My to chyba bedziemy stare babcie siedzace juz przed dogo i szukajace domkow..
A co ja gadam i wy tez sie z nami zestarzejecie. bo maniaczek jak widze dogo nie brakuje, No i dobrze, To zbliza ludzia. a dziki temu glowny cel sie spelnia, A jaka dzieki temu psiaki maja korzysc.
Tak wiec Szczezuja do gory , do domciu , a potm kolejny na wstawke//

Posted

Wiewióra, święte słowa. Powiedziałam sobie, żeby tylko Klucha znalazła dom- to będę najszczęśliwsza na świecie.
Będę ale jak dom znajdzie Szczeżujek, Rudka, Bratanek, Gruby Dżek i Basta.

Posted

Alez oczywiscie impreza musi byc..
Tak tez mowilam , ze gdy Jozio pojdzie to bede balowac, ale jak zwykle zaden alkohol nie przeszedl mi przez gardlo...
Ale przyznam ze radosc byla wielka. nie moglam usiedziec w szkole na zajeciach, czekajac co dalej i dalej
Mam nadzieje , ze doczekam sie tez takiego dnia dla Szczezuja