giselle4 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Chif to około 4-5 latni ogar,dobrze ulozony i posłuszny zostal juz zaszczepiony ,odrobaczony i odpchlony. Ładnie chodzi na smyczy,je wszystko,jest grzeczny tylko bardzo smutny. Mimo ze juz po kwarantannie nikt o niego nie pyta a my nie mozemy jemu zapewnic ani wybiegania ani jedynki ani na cito domu. Dzisiaj zwolniła sie jedynka i Chif ja dostal aby ludzie jego zobaczyli i pokochali. Prosimy o pomoc w ogłaszaniu,Fundacja juz powiadomiona i nawet umiesciła jego na swojej stronie i tez szukaja domu.:crazyeye: Jasia-74 83 11 800 Grazyna -664 315 852 [email protected] Pies ma taki kawałek siebie który zawsze frapuje mnie wielce. Ten kawałek psa jest na przedzie To nos. A za nim jest serce. Do ludzkiego serca przez żołądek przez nos się tylko wejdzie do psiego. Pies obejrzy Cię nosem, oceni, zdecyduje, czy mu będziesz kolegą. Czarny, mokry, czasem zimny strasznie, zwłaszcza, gdy Cię pod kołdrą trąca - najpierw nos, potem łapa. Hej, wstawaj! Trzeba na dwór, do wiatru, do słońca! Psi nos przecież się musi nawąchać, musi sprawdzić, kto szedł drogą z rana. Ty gazetę swą w kiosku kupujesz, na latarniach jest psia wypisana.:) Juz dostałem jedynke ale jeszcze nie jestem wybiegany...chyba poprosze michelle04:) Jasia mnie wzięla na spcerek siad Quote
giselle4 Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Chif smutno mi wezmiesz mnie? nie odchodz:( Quote
marmosia Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Czytasz, ciocia, w myślach :) Zapisuję śliczniaka. Quote
giselle4 Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 [quote name='marmosia']Czytasz, ciocia, w myślach :) Zapisuję śliczniaka. witaj wstawie pozniej fotki z jedynki chłopaka juz sie otwiera i daje łapke i noskiem szuka co tez mam w kieszeni:) Quote
iwstar58 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Co to, cioteczka zamiast placki piec to nowe bidy tu produkuje Jest piękny i powinien szybko znaleźć swoje miejsce Quote
giselle4 Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 iwstar58 napisał(a):Co to, cioteczka zamiast placki piec to nowe bidy tu produkuje Jest piękny i powinien szybko znaleźć swoje miejsce hihihi a Ty nas sledzisz ciocia:) Quote
iwstar58 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 giselle4 napisał(a):hihihi a Ty nas sledzisz ciocia:) hihi, czasem tak się składa, bo ja prawie z WSI Quote
giselle4 Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 iwstar58 napisał(a):hihi, czasem tak się składa, bo ja prawie z WSI o kurde, to my z Chifem nie zadzieramy z cioteczka:) Quote
iwstar58 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 giselle4 napisał(a):o kurde, to my z Chifem nie zadzieramy z cioteczka:) Spokojnie cioteczko, ten twór rozwiązany, zlikwidowany, pięć razy sformatowany ... a ja ...nie od nich Piesio piękny, tylko trochę dziwne imię Chif pokaż się Quote
basia34 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 No slodziutki Czifie pokazuj sie wszystkim jaki jestes pieknis. Quote
giselle4 Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 iwstar58 napisał(a):Spokojnie cioteczko, ten twór rozwiązany, zlikwidowany, pięć razy sformatowany ... a ja ...nie od nich Piesio piękny, tylko trochę dziwne imię Chif pokaż się Chif ,to pierwszy po Bogu na statku i niech On bedzie pierwszym i jedynym w rodzinie ktora jego pokocha:) Quote
giselle4 Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 chłopiec lubi spacerki i szukanie pod krzaczorami i drzewkami.... zna komendy i jest bardzo spokojny. nie bardzo chcial wraca do boksu,wolal dalej spacerowac z Jasia:) lubie Jasie smaczka mi dala przytulę sie do niej drapie mnie pod broda Quote
giselle4 Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 mam sliczna buzie cały jestem sliczny spacerujemy widze krzaczory:) jest bosko Quote
giselle4 Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 i jeszcze lepiej musze juz wracać jeszcze zrobie sisku i juz koledzy mnie witaja ze swoich boksow Następny Quote
giselle4 Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Oooo zapisuje sie, dzieki Grazynko! wietj jest fajny na specerku a jutro spotkamy sie w schronie :) lewe oczko cos ropieje...alergia? sliczny Quote
fiorsteinbock Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Tak, widzimy sie. Nie tylko z Toba ale i Chiefem :) Quote
giselle4 Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Tak, widzimy sie. Nie tylko z Toba ale i Chiefem :) i z Orlando,Mandarynem itd Quote
basia34 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Chif to pies ,ktory potrzebuje biegania.Dobrze zna komendy siad itp.podrzucam silnego Chifa. Quote
giselle4 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 ...dzisiaj bedę fotki rewelka:) Edytka zrobi Quote
fiorsteinbock Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Grazynko, a gdzie sa te zdjecia robione przez kasiewro? Mozna by wkleic tu a do ogloszen ideal. Quote
giselle4 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Grazynko, a gdzie sa te zdjecia robione przez kasiewro? Mozna by wkleic tu a do ogloszen ideal. ale ja ich nie mam:( Quote
giselle4 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 giselle4 napisał(a):ale ja ich nie mam:( trzeba poprosic Kasie aby wkleiła Quote
Recommended Posts