Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może i nieważne co było a ważniejsze aby już nic złego się nie przydarzyło.
Jednak mnie zawsze zastanawia fakt, dlaczego psy lądują na ulicy,
dlaczego tracą domy, dlaczego nikt ich nie szuka.

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo Dukat ma na razie tylko wyróżnioną 9 pkt gratkę - tą ode mnie. Próbowałam zapłacić i wykupić dla niego pakiet 60 ogłoszeń na bazarku tut., ale najwcześniej za ok 1,5 tyg bo "nie ma mocy przerobowych" tylu chętnych. Jestem juz zapisana u Klaudiaaa. Musimy poczekać KasiuWro.

Posted

[quote name='bea100']Bo Dukat ma na razie tylko wyróżnioną 9 pkt gratkę - tą ode mnie. Próbowałam zapłacić i wykupić dla niego pakiet 60 ogłoszeń na bazarku tut., ale najwcześniej za ok 1,5 tyg bo "nie ma mocy przerobowych" tylu chętnych. Jestem juz zapisana u Klaudiaaa. Musimy poczekać KasiuWro.[/QUOTE]
podeslij mi ten bazarek ...prosze
bo mam jeszcze pare psiakow na cito:(

Posted

Jeśli chodzi o 2 pakiety ogłoszeń dla Dukata z bazarków dogo to: jeden mam już opłacony, wysłałam opis i zdjęcia i czekam właśnie w kolejce, na drugi jestem zapisana jako rezerowowa i czekam na konto do wpłaty. Ma też wyróżnioną gratkę i allegro.

Posted

Kochane cioteczki, ja z wieściami- NAJWAŻNIEJSZE TO TO, ŻE DUKAT MA DS !!!!
We wtorek było sprawdzanie domku przez AnięW. Wypadło świetnie. Dom pod Piasecznem (okolice W-wy), ogródek. Ludzie w średnim wieku, dzieci odchowane, mieli psy ratowane/schroniskowe, ostatni im odszedł więc bezpsi i tęskniący za psem. Zakochani w ogarach, takiego psa sobie wymarzyli...i znaleźli w necie naszego Dukata.
AniaW jest umówiona już na spacery ogarze z nimi...no wogóle super się zapowiada wszystko!
Będzie stały kontakt.
Jutro Dukata zawiezie KasiaWro do DS osobiście :)
Ona sama odezwie się tu w niedzielę/poniedziałek ( komunia i wogóle ma zawrót głowy przez te dni, przeprasza...).

Prosiła kochane cioteczki by Wam ten skrót przekazać, co niniejszym czynię z radością prawdziwą!

Acha, Dukat pojedzie do DS bez kastracji. TZ KasiWro był z nim u weta, pies ma strasznego grzyba w uszach i bierze antybiotyk, więc kastracja- potem (zresztą musi być bo pies ma "zmiany przy ogonie" i kastracja wg weta- wymagana). Ale to już będzie w swoim DS jak uszy wyleczą.
Ufff. To chyba tyle na ten moment...:)