bea100 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Oto co KasiaWro napisała na ogarkowie dzisiaj o 7 rano, cytuję ''Chlopak to urodzony podroznik, cala droge spi, w miastach siedzi i zwiedza. Zostal przekazany nowym wlascicielom, pancia nim zachwycona, pancio zadowolony jak wskoczyl chetnie do jego auta. Szczegoly opisze jak wroce z Wawy, ale mysle że bedzie mu tak dobrze jak "naszej" Idzie w Brzesku.'' Ida- to także ogarka, jak Dukat, kiedyś zagubiona i urzędująca w nowym wspaniałym DS. Czyli- wszystko poszło doskonale, czekamy na dalsze (dobre) wieści z DS... Quote
giselle4 Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 bea100 napisał(a):Dzisiaj- jadą- wieczorkiem będzie w swoim DS- bardzo poprosimy o najmocniejsze kciuki :) kobieto trzymam i jestem baaaardzo szczesliwa i zmieniam tytuł watku a reszte niech juz Kasia na spokojnie napisze My się cieszymy my kciuki trzymamy i wiemy ze dom najlepszy wybrany:) Quote
giselle4 Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 dziekujemy wszystkim cioteczkom, Fundacji i Lilutosi i calemu swiatu:) Quote
basia34 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Ja tez sie dolanczam z podziekowaniem dla Kasi i LILUtosi.Dziewczyny jestescie WIELKIE.Dziekuje i duza buzka. Quote
bea100 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Dukat mi na pewno wybaczy bo już radosny w DS, a ja wysyłam zaproszenie na bazarek na leczenie staruszka Bochnara wyjętego do DT z geriatrii na Paluchu- bo mamy pustki a fajne fanty są- zobaczcie... http://www.dogomania.pl/threads/207543-RÓŻNOĹšCI-BIĹ»UTERIA-KSIĄŻKI-dla-Bochnara-juĹĽ-w-DT-na-leczenie!-do-17.05-g-20-00?p=16880522#post16880522 Quote
Recommended Posts