Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam maila z potwierdzeniem do wydrukowania ;)

[I][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma]Wystawa odbędzie się w dn. [B][B]22.05.2011 r.[/B][/B] (niedziela) na stadionie [B][B]KS „START”[/B][/B], ul. Wernera 29/31, 26‑600 Radom.[/FONT][/SIZE][/FONT][/I]

[LIST]
[*][I][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma]Wydawanie dokumentów wystawowych: godz. [B][B]08.00 – 10.00[/B][/B][/FONT][/SIZE][/FONT][/I][I][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma] (katalog, numer startowy, dyplom)[/FONT][/SIZE][/FONT][/I]
[/LIST]

[LIST]
[*][I][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma]Rozpoczęcie sędziowania w ringach: godz. [B][B]10.00[/B][/B][/FONT][/SIZE][/FONT][/I]
[/LIST]
[I][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma] [/FONT][/SIZE][/FONT][/I]
[I][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma]Przy wejściu prosimy okazać:[/FONT][/SIZE][/FONT][/I]

[LIST]
[*][I][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma]Dowód wpłaty ([/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma]opłata dokonana w dniu wystawy wynosi [B][B]120 zł[/B][/B] za każdego psa bez względu na ilość zgłoszonych psów i na klasę wystawową),[/FONT][/SIZE][/FONT][/I]
[*][I][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma]Wydruk niniejszego potwierdzenia,[/FONT][/SIZE][/FONT][/I]
[*][I][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma]Aktualne świadectwo szczepienia przeciwko wściekliźnie[/FONT][/SIZE][/FONT][/I]
[/LIST]

Posted

[quote name='Gośka']to mam pytanie, a jak ktoś nie ma drukarki? ja nie mam to ja mam wydrukować?[/QUOTE]

Ja też nie mam ;) chyba będę musiała wyskoczyć do drukarni lub kogoś poprosić :eviltong:

Posted

[quote name='mychaaaaa']Ja też nie mam ;) chyba będę musiała wyskoczyć do drukarni lub kogoś poprosić :eviltong:[/QUOTE]

Paulina, ja ci mogę wydrukować, tylko przypomnij mi jeszcze piątek ;)

Posted

[quote name='Iza.']Paulina, ja ci mogę wydrukować, tylko przypomnij mi jeszcze piątek ;)[/QUOTE]

o! super! nadal martwię się czy uda mi się Lailę przemycić ;)
Oni przy samym wejściu sprawdzać będą zgłoszenia? Czy jak w Legionowie tylko książeczki a zgłoszenia w sekretariacie przy odbiorze katalogu i numerka?

Posted

[quote name='Kisses'][B]mychaaaaa[/B], na krajówkach nigdy nie ma godzin ;)[/QUOTE]

Akurat jak byłam w Nowym Dworze Mazowieckim godziny były podane! :D myślałam, że tak zawsze jest, bo do tej pory byłam na AŻ jednej wystawie :eviltong:

Posted

[quote name='mychaaaaa']o! super! nadal martwię się czy uda mi się Lailę przemycić ;)
Oni przy samym wejściu sprawdzać będą zgłoszenia? Czy jak w Legionowie tylko książeczki a zgłoszenia w sekretariacie przy odbiorze katalogu i numerka?[/QUOTE]

Tylko koniecznie mi przypomnij, bo ja sklerozę mam :evil_lol:
Wrzucimy Lailuszke do klatki z Ulim to nawet nie zobaczą :diabloti:
W tamtym roku przy wejściu sprawdzane były tylko szczepienia, zgłoszenia nie.

Posted

[quote name='Iza.']Tylko koniecznie mi przypomnij, bo ja sklerozę mam :evil_lol:
Wrzucimy Lailuszke do klatki z Ulim to nawet nie zobaczą :diabloti:
W tamtym roku przy wejściu sprawdzane były tylko szczepienia, zgłoszenia nie.[/QUOTE]

Przypomnę! :)
W sumie sporą grupą będziemy, coś się wymyśli.

Posted

hahaha... nam zmienili sędziego! kurcze coś mam pecha do zagranicznych, co coś zgłaszam to bum w planie sędziowania zmiana :D
ale na pocieszenie idziemy jako pierwsza rasa ;)
dałby ktoś radę wpaść z aparatem na staffiki ???

Posted

[quote name='agnethka']Dostałam maila z potwierdzeniem do wydrukowania ;)

[I][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma]Wystawa odbędzie się w dn. [B][B]22.05.2011 r.[/B][/B] (niedziela) na stadionie [B][B]KS „START”[/B][/B], ul. Wernera 29/31, 26‑600 Radom.[/FONT][/SIZE][/FONT][/I]

[LIST]
[*][I][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma]Wydawanie dokumentów wystawowych: godz. [B][B]08.00 – 10.00[/B][/B][/FONT][/SIZE][/FONT][/I][I][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma] (katalog, numer startowy, dyplom)[/FONT][/SIZE][/FONT][/I]
[/LIST]

[LIST]
[*][I][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma]Rozpoczęcie sędziowania w ringach: godz. [B][B]10.00[/B][/B][/FONT][/SIZE][/FONT][/I]
[/LIST]

[I][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma] [/FONT][/SIZE][/FONT][/I]
[I][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma]Przy wejściu prosimy okazać:[/FONT][/SIZE][/FONT][/I]

[LIST]
[*][I][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma]Dowód wpłaty ([/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma]opłata dokonana w dniu wystawy wynosi [B][B]120 zł[/B][/B] za każdego psa bez względu na ilość zgłoszonych psów i na klasę wystawową),[/FONT][/SIZE][/FONT][/I]
[*][I][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma]Wydruk niniejszego potwierdzenia,[/FONT][/SIZE][/FONT][/I]
[*][I][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma]Aktualne świadectwo szczepienia przeciwko wściekliźnie[/FONT][/SIZE][/FONT][/I]
[/LIST]
[/QUOTE]

czyli dobrze kojarzyłam :)

Posted

[quote name='AnkaW']czyli dobrze kojarzyłam :)[/QUOTE]

jestem pewna niemal na 100% że Radom zastosował to po raz pierwszy ;)
maj'09, sierpień'09, maj'10 - były listy ;)

ale to przecież nieważne jest w tej chwili, ważne że wiemy co i jak ;)

Posted

[quote name='agnethka']hahaha... nam zmienili sędziego! kurcze coś mam pecha do zagranicznych, co coś zgłaszam to bum w planie sędziowania zmiana :D
ale na pocieszenie idziemy jako pierwsza rasa ;)
dałby ktoś radę wpaść z aparatem na staffiki ???[/QUOTE]

Ja mogę wpaść :) my wchodzimy dopiero po 40 psach :/

Posted

[quote name='Iza.']Ja mogę wpaść :) my wchodzimy dopiero po 40 psach :/[/QUOTE]

ooo byłoby SUPER!
ja idę z sunią w młodzieży, ale przed nami jest raptem 5 psiaków staffikowych ;)
nasz ring VIII

Posted

Jak już*będzie ktoś*z aparatem przy staffikach, to może i na mini bulteriery się foto załapie? :P W sumie jest jeden, moja sunia. Też*zmiana sędziego nas dotyczy, trochę*szkoda, ale pani Turecka jeszcze nas nie sędziowała, więc i tak dla mnie dobrze :)