Iljova Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Witaj Norusiu :-) serduszko nasze najwspanialsze :-) Quote
Telimena Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='xmartix']oczywiście że chcemy ma cegiełki i zwykłe allegro ode mnie: [URL]http://allegro.pl/odmien-jej-los-nora-owczarek-niemiecki-i1608874617.html[/URL] ma 1 obserwatora ;)[/QUOTE] super, śliczne allegro :) p.s. zapomniałam Wam napisać, że Norka ma prawdopodobnie jednak 6 lat a nie 4 ale to drobny szczegół Quote
Telimena Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Norka ma znowu katar :(. Mimo, że antybiotyk był celowany według antybiogamu.... Kolejny wymaz musimy zrobić. Za to biega coraz ładniej :). Quote
Lolalola Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 witaj Noreczko:)jak sie czujemy???przytylas choc pare gramikow?;) Quote
Celebrinfea Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 super, że biega coraz chętniej :) Z katarkiem mam nadzieję Norcia szybko się rozprawi :) Quote
Lolalola Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='Telimena']Norka ma znowu katar :(. Mimo, że antybiotyk był celowany według antybiogamu.... Kolejny wymaz musimy zrobić. Za to biega coraz ładniej :).[/QUOTE] o kurcze ,ale napisalam,akurat w tym momencie ukazal mi sie Twoj post!!!To niedobrze,co to za katarzysko sie czepia naszej Krolewny???:( Quote
Telimena Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 no ręce opadają... ona od miesiąca jest na antybiotyku, musimy zrobić kolejny wymaz ale aż słabo mi się robi, że mam jej dać kolejny antybiotyk, błędne koło... Quote
Lolalola Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Jezusieeeeeeeeeeee to straszne,ale co robic........wspaniale,ze jest pod Wasza opieka chociaz,moze jest za slaba i stad tez nawrot....nie wiem juz... Quote
Iljova Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Norusiu ... :-( :-( Paskudny katar niech na zawsze precz odejdzie I nasza Norusia niech zdrowa już będzie Quote
unixena Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 :shake:Co za wstretne katarzysko ....tak ja dopadlo . Quote
olivetshka Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Ogłoszenia dla Norci się robią - wklejam na razie jedno, byście miały pogląd ogólny co i jak. Tekst w większości zgapiony z Allegro, ale nie byłabym soba, gdybym kilka ozdobników tam nie upchnęła ;) Jutro powinny być linki do całości. [url]http://tablica.pl/oferta/mialam-umrzec-z-glodu-nora-sunia-on-prosi-o-serce-ID6vBl.html[/url] Quote
Iljova Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Ona jest taka słodka i kochana. Jak na nią patrzę to chciałabym przytulić to słoneczko :-) serduszko nasze najdroższe. Oglądałam to ogłoszenie bardzo fajne :-) Quote
ewa36 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 [quote name='Telimena']no ręce opadają... ona od miesiąca jest na antybiotyku, musimy zrobić kolejny wymaz ale aż słabo mi się robi, że mam jej dać kolejny antybiotyk, błędne koło...[/QUOTE] O to chodzi .... ona i po tym sterydzie jest słaba ..... Telimeno, a notakehl firmy Sanum w iniekcjach ? Na mnie i na wszystkie moje zwierze - także konie słabe i zaglucone - bardzo ładnie działa. Tylko steryd trzeba by odstawić na czas podawania notakhelu, a nie wiem, czy w jej stanie można ...... Sanprobi także bardzo by się jej przydał - ale to drogie rzeczy - może zbiórkę uskutecznimy ? Quote
Lolalola Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 kochana Mysiu jak sie dzis czujesz??????martwie sie o Ciebie...:( Quote
Telimena Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 [quote name='ewa36']O to chodzi .... ona i po tym sterydzie jest słaba ..... Telimeno, a notakehl firmy Sanum w iniekcjach ? Na mnie i na wszystkie moje zwierze - także konie słabe i zaglucone - bardzo ładnie działa. Tylko steryd trzeba by odstawić na czas podawania notakhelu, a nie wiem, czy w jej stanie można ...... Sanprobi także bardzo by się jej przydał - ale to drogie rzeczy - może zbiórkę uskutecznimy ?[/QUOTE] Homeopatia jakoś mnie nie przekonuje. Ona ma tam Proteusa w tym nosie, tylko celowany antybiotyk pomoże. Sterydu nie bierze - dostała raz... A do uzupełnienia flory bakteryjnej przewodu pokarmowego już dostaje inny preparat. Quote
ewa36 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Nie wiem co to proteus, nie jestem lekarzem tylko pacjentem :) ale ja wylazłam z cięzkiej choroby własnie dzięki homeopatii, gdzie też część lekarzy była przeciw a część wręcz mówiła że to czary mary. Z kolei moja znajoma - lakarz - sama zapadła na raka i było już z nią bardzo źle. Zaczęła stosować leki Sanum : drinki z kropli Alkala, Citrokhel, Sancombi na zasadzie, że własciwie nic już jej nie zaszkodzi. Ale pomogło ! W tym rzecz, że organizm sam podjął walkę z zarazą. Tylko ze te leki są drogie i muszą być stosowane przez kilka miesięcy - one po prostu wspomagają naturalne procesy odnowy a to nie zachodzi z dnia na dzień. Jednak - co zaznaczam - nie mnie to oceniać jako niefachowcowi :) Quote
Lolalola Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Norusia sloneczko mam nadzieje,ze ten katar jakos Cie specjalnie nie umeczy...taka sierotka z Ciebie:( dobranoc!!! Quote
MyrkurDagur Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 [quote name='Telimena']Szukamy domku MyrkurDagur[/QUOTE] W tym tygodniu pojadę do Nory z moją znajomą, której chciałabym pokazać sunię... A jaki będzie efekt tej wizyty - zobaczymy... Ale nadzieję mam... Quote
Recommended Posts