Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='xmartix']dziewczyny cegiełki schodzą, są tam wpłaty tez od Was, czyli Dogomaniaków
pani Prezes nam obliczy ile wpłynęło i mi poda, już tego jest sporo, także jakby Telimeno coś trzeba to mów![/QUOTE]

jak ogarnę z gminą kwestię ich płatnosci i dalszego pokrywania przez nich pewnych kosztów to dam znać na czym stoimy, na razie zakładam za wszystko i Norka dostaje to co powinna, nie martwcie się, niczego jej nie brakuje :) dbamy o to z Agnieszką

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Celebrinfea']Hejka, ja w sprawie petycji, do kogo ją adresować? Do komendy we Wrocławiu? Do Gminy? Prośba o pomoc.[/QUOTE]

ja nie mam bladego pojęcia... nie znam się :(

Posted

[quote name='Lolalola']rewelacynie,ze petycja sie szykuje....................szykujemy sie na tego s..kinsyna....[/QUOTE]
Gnój poczuje wreszcie co narobił!!!! Ku przestrodze dla innych durnowatych!

Posted

Jezu az mi sie wszystko trzesie.Ja bym tych skur......w co jej to zrobili golymi rekami ubila.Kiedy to sie skonczy:placz::placz::placz:Petycja jestem za tylko zeby to cos dalo.:-(Juz brakoje mi lez.

Posted

Marysiu tylko ze jest coraz gorzej.Polska w eu,Rumunia tez i coraz gorsze bestialstwo.Karac,i te kary egzekwowac.Bez tego nic sie nie zmieni.Serce mnie boli,przeciez nikt tak nie kocha jak pies.

Posted

Witaj kochane Sloneczko!!!mam nadzieje,ze dzis czujesz sie dobrze.......nie wiem jaka u Was pogoda,ale jesli zimno jak mowia to nigdzie nie chodz bo juz mialalas katarek.....

Posted

Witam Cię Norciu po kilkudniowej przerwie! :) Cieszę się, że czujesz się coraz lepiej! :loveu: Oglądałam nagranie dla TV - choć widziałam Norunię na własne oczy, to widząc ją w telewizji, ponownie mi się na płacz zebrało... Czytałam, że jest pomysł ze stworzeniem petycji - można spróbować powalczyć o zamknięcie tego zwyrodnialca, ale tak bardzo boję się, że gość i tak nie poniesie zasłużonej kary...

Wrzucę do pierwszego postu film, nowe zdjęcia i informacje o dziewczynce.

A na dniach wybiorę się do Norci w odwiedziny :)

Posted

Brakuje mi czasu zeby przeczytac watek.
Do kogo chcecie skierowac petycje i po co?
Czy macie dane personalne osoby ktora doprowadzila psa do takiego stanu? czy potraficie do udowodnic ze to jego pies?
Na pierwszej stronie czytalam ze Policja zajela sie to sprawa, czy to sprawdzona informacja?
Czytam o p. Prezes, czyli jest org. pro zwierzeca ktora ma pod opieka psa.
Jesli mam pomoc to prosze odpowiedziec na pytania ktore zadalam, na watku a pozniej sie przeniesiemy na PW.

Posted

A to tutaj zadajesz pytanie jak o swoje serduszko ???
Lolalola przeciez to albo sama musisz wiedzieć, albo do lekarza
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/_I_x4Uhz20m4/TbUtjffPS1I/AAAAAAAAAmw/4512Y41ez4E/imagesCA149Z4L.jpg[/IMG]