terra Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 W końcu ten domek musi odnaleźć swojego psa. Do góry Jaszku! Quote
justynavege Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 A Jasiowi cioteczki nie pstrykneły nowych fotek ? Quote
yewcia1 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 justynavege napisał(a):A Jasiowi cioteczki nie pstrykneły nowych fotek ? No właśnie czy ciotki obfociły Jasia? Quote
justynavege Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Jacho na prawde bylby dorbym strozem i schudl biduś mi ostatnio wszystkie uciechowiaki wypasione a Jacho jakis apetyt ma marny............ Quote
wanda szostek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Moje ogłoszenia już się kończą. Czy ktoś go jeszcze ogłaszał? Quote
Kasia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Jasiu ty nie strasz ciotek i zacznij w koncu porządnie jeść a nie chudnać nam tu :mad: :lol: Quote
yewcia1 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 wanda szostek napisał(a):Moje ogłoszenia już się kończą. Czy ktoś go jeszcze ogłaszał? u mnie tylko psy.pl:oops: Quote
Kasia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 u mnie Jasio jest cały czas na allegro... Quote
terra Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Jaszku do góry! Po dom, po szczęście w nim! Quote
justynavege Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 skubaniec ni ema apetytu ma karme w misce jednej drugiej...... taki koń wielki a ledwo co skubnie i daje mu rozne karmy( nie byle co ma w miseczkach ) a jemu zeberka stercza :shake: co robic? jeszzce kto posadzi o glodzenie Jasia? Quote
yewcia1 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 justynavege napisał(a):skubaniec ni ema apetytu ma karme w misce jednej drugiej...... taki koń wielki a ledwo co skubnie i daje mu rozne karmy( nie byle co ma w miseczkach ) a jemu zeberka stercza :shake: co robic? jeszzce kto posadzi o glodzenie Jasia? A może Jasiowi puszkę dać? Albo coś surowego - np noga Jasiu nie martw mnie i zacznij jeść Quote
Kasia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 to nie dobrze że Jasiu taki niejadek....on pewnie tak bardzo tęskni za swoim nowym domkiem, za Panem, który byłby tylko Jego....:-( Quote
jotka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 A może jednak wet by go obejrzał? Moze robaki ma? Albo co? Jak długo nie ma apetytu to jednak warto zbadac. Quote
justynavege Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Odrobaczane regularnie dziady nasze są :) No apetyt powrocil i odkryłam ze nie każdy rodzaj karmy bestia je :mad: wybredniak wstretny Quote
yewcia1 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 justynavege napisał(a):Odrobaczane regularnie dziady nasze są :) No apetyt powrocil i odkryłam ze nie każdy rodzaj karmy bestia je :mad: wybredniak wstretny Czyli Jaszko maruda:eviltong: Quote
Kasia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 No proszę jaki Jaszko niedobry wybredniak jest :p :p Chodź wyjdziemy na pierwszy dzisiaj spacerek wirtualny...... Quote
terra Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 O! To jest "francuski piesek"? Jaszku pokaż się znowu, pięknoto jedna! Quote
justynavege Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Maruda bo dzis dostał lepsze kaski to pochlaniał szybko Quote
Kasia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 u mnie jest cały czas na allegro, jak sie aukcja kończy to ją ponownie za każdym razem odnawiam....i tak do skutku :cool1: Quote
Recommended Posts