justynavege Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 oj kiedy nadejdzie wreszcie ten moment gdy bede zegnać sie z Jaszkiem gdy bedzie jechał do domu domku gdzie jestes???????? Quote
izulkabu Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 justynavege napisał(a):oj kiedy nadejdzie wreszcie ten moment gdy bede zegnać sie z Jaszkiem gdy bedzie jechał do domu domku gdzie jestes???????? Jaszko jest naprawdę cudny i wygląda na spokojnego i towarzyskiego psa i dla niego znajdzie się na pewno domek :roll: Wygłaskajcie go ode mnie, nie miałam okazji go poznać osobiście :-( Quote
justynavege Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 izulka zapraszam do Jasia :) pierwsze kontakty z nim to pewne obszczekanie ale jak Jasio pozna juz to pokazuje jaki z niego pieszzcoch da łapkę np lewą jak powiesz nie tę drugą da prawą :) Quote
izulkabu Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 justynavege napisał(a):izulka zapraszam do Jasia :) pierwsze kontakty z nim to pewne obszczekanie ale jak Jasio pozna juz to pokazuje jaki z niego pieszzcoch da łapkę np lewą jak powiesz nie tę drugą da prawą :) Oj żeby to 15 a nie 150 kilometrów było :lol: to co drugi dzień bym była :) Quote
yewcia1 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 izulkabu napisał(a):Oj żeby to 15 a nie 150 kilometrów było :lol: to co drugi dzień bym była :) Też mam 150 km do Uciechowa:razz: Quote
Kasia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 dzień dobry Jasiu ;) Nie za długo siedzisz w tym schronisku? Do domu szoruj szybciutko!!!!! Quote
justynavege Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 stanowczo za długo jasio w schronisku Quote
eliza242 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Jasio szybko do domku śmigaj.... hop hop do góry Quote
justynavege Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Jasio byl dzis na prawie godzinnym spacerku :) nie ze mna co prawda ale wrocil zmachany i szczesliwy jezor miał w okolicach kolan ;) Quote
yewcia1 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Jasiu i ciotka eliza nareszcie ciebie odwiedziła:lol: Quote
Kasia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Jasio znowu na allegro....juz sama nie wiem co jest nie tak że ten pies jeszcze siedzi w schronisku :shake: Justynko a może trzeba cos zmienić w jego aukcji, co? Masz jakieś propozycję...? http://www.allegro.pl/item173001815_czym_sobie_na_to_zasluzylem_.html Quote
justynavege Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 fidelek mysle ze aukcja jest doskonale zrobiona i chyba nic nie tzreba zmieniać dziekujemy z jasiem :) Jest tak piekny i dostojny ......................... zal ze w schronisku Quote
justynavege Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 fidelek mysle ze aukcja jest doskonale zrobiona i chyba nic nie tzreba zmieniać dziekujemy z jasiem :) Jest tak piekny i dostojny ......................... zal ze w schronisku Quote
eliza242 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 wskakuj do góry muszą cie zobaczyć a napewno pokochają Quote
justynavege Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Jacho lubi spacerki i taplanie się w wodzie :) z braku lepszej wody moze być wieksza kałuza :) Quote
yewcia1 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Jaszko błotny psiak:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
terra Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 A ty piękny Jaszku jeszcze tutaj jesteś? Myślałam, że po powrocie na dogo, zostaną mi tylko zdjęcia. Po domek, pięknoto! Quote
justynavege Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Jacho taki dostojny taki cudowny a dalej w schronisku ja nie potrafie tego zrozumiec.......... Quote
yewcia1 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Jasiu też nie wiem dlaczego taki piękny psiak, tak długo czeka na dom:shake: Quote
eliza242 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 wiosna idzie to domek sie szybko znajdzie dla Jasia taki z ogródkiem Quote
izulkabu Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 eliza242 napisał(a):wiosna idzie to domek sie szybko znajdzie dla Jasia taki z ogródkiem Całusy w mordzię Jaszka :loveu: trzymam caly czas kciuki za szybki nowy domek :) Quote
Recommended Posts