yewcia1 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 wanda szostek napisał(a):Bandi po 11 latach w schronisku właśnie od wczoraj jest w swoim domu. Widocznie trzeba jeszcze poczekać. W obecnej chwili nie mam czasu na dodatkowe ogłoszenie. Moje trzy szczeniaki mają po 6,5 miesiąca i u mnie siedzą, a mam dodatkowo jeszcze 8 sztuk szczeniąt do pilnej adopcji. Wiemy Wanda, że jesteś zagoniona. Super, że Bandi trafił do domu, po tak długim stażu bezdomności:lol: Quote
Ulaa Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 ranyyy ale przystojny facet :cool3: a do tego mądry, wesoły i... uwaga: WOLNY!!! Quote
yewcia1 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Uśmiechnięty duży chłopak szuka swojego miejsca na ziemi :lol: Quote
justynavege Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Jaszko nie dość ze przystojny i wolny to na pewno nie zostawi skarpet pod łożkiem :evil_lol: Quote
Ulaa Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 justynavege napisał(a):Jaszko nie dość ze przystojny i wolny to na pewno nie zostawi skarpet pod łożkiem :evil_lol: :-D:-D:-D ale trafiłaś właśnie wczoraj przeprowadzałam na ten temat rozmowę :mad: może oddam do schronu tego, co zostawia a wezme grzecznego :diabloti: Quote
yewcia1 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ulaa napisał(a)::-D:-D:-D ale trafiłaś właśnie wczoraj przeprowadzałam na ten temat rozmowę :mad: może oddam do schronu tego, co zostawia a wezme grzecznego :diabloti: Możemy wymienić:loveu: Jaszko szuka domu i jakoś go do dziś nie widać. Quote
Kasia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 yewcia1 napisał(a): Jaszko szuka domu i jakoś go do dziś nie widać. bo szuka tego najlepszego i w koncu go znajdzie ;);) Quote
justynavege Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Ulaa napisał(a)::-D:-D:-D ale trafiłaś właśnie wczoraj przeprowadzałam na ten temat rozmowę :mad: może oddam do schronu tego, co zostawia a wezme grzecznego :diabloti: Ulaa no i nigdy nie bedzie mial o nic pretensji :) bierz grzecznego :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Piękny wielki rudy rydz szuka domu:lol: Quote
justynavege Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Jaszko bylby doskonałym stróżem Quote
yewcia1 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 justynavege napisał(a):Jaszko bylby doskonałym stróżem Również super przyjaciel:loveu: I komenda do mnie super działa:lol: Quote
Ulaa Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 justynavege napisał(a):Ulaa no i nigdy nie bedzie mial o nic pretensji :) bierz grzecznego :evil_lol: kurde jakby to takie proste to już dzisiaj byłby u mnie :mad: Quote
yewcia1 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Jaszko bardzo potrzebuje domu, niedługo woda w misce zacznie zamarzać:-( Quote
justynavege Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Juz dzisiaj rano przymrozek :( i miseczka z warstwą lodu na wierzchu...:-( Quote
Kasia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 dostałam z allegro taką wiadomość: Treść wiadomości: "jestem z kowar czy była by mozliwosc pzrywiezienia pieska do mnie" i adres tej osoby [email protected] Dziewczyny skontaktujcie sie z ta osobą, może to sznasa dla Jasia ;) Quote
Ulaa Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 wow w Kowarach miałby fajnie!! To śliczne miasteczko, wokół mnóstwo lasów i łąk :multi: Ciekawe co to za domek :loveu: Quote
yewcia1 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 justynavege napisał(a):zaraz pisze tam maila :) Jaszko oby się udało:lol: Quote
wanda szostek Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Trzeba dobrze dom sprawdzić. Najlepiej osobiście. Bo powiedzieć można wszystko. Ja już to wiele razy przerobiłam Quote
Recommended Posts