yewcia1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 justynavege napisał(a):Jasio bez domu :( Dom dla Jaszka potrzebny najlepiej z ogrodem. A Jasiu jest największy no i co wszystkie psiaki z Uciechowa są naj:lol: Quote
Kasia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 dzisiaj skończyła się aukcja Jasia na allegro, więc wystawiłam ją ponownie ;) http://www.allegro.pl/item147967960_jaszko_piekny_i_wyjatkowy_cierpi_w_schronisku.html Quote
yewcia1 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='fidelek2']dzisiaj skończyła się aukcja Jasia na allegro, więc wystawiłam ją ponownie ;) http://www.allegro.pl/item147967960_jaszko_piekny_i_wyjatkowy_cierpi_w_schronisku.html fidelek2 Jaszko bardzo dziękuje i my również:loveu: Quote
justynavege Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 dziękujemy za allegro , oby wreszcie był domek dla Jasia Quote
yewcia1 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 justynavege napisał(a):dziękujemy za allegro , oby wreszcie był domek dla Jasia Domek najlepiej z ogrodem dla Jasiunia:lol: Quote
yewcia1 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 eliza242 napisał(a):Domek z wielkim ogrodem dla Jasia Czy :x-mas: dzisiaj da Jasiowi domek? Quote
justynavege Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Mikołaj nawet nie dał jasiowi nadziei na domek :( Quote
yewcia1 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 eliza242 napisał(a):śliczny Jasio szuka domku Jaszko prawie jak kucyk jest duży, komy kucyka?:loveu: Quote
wanda szostek Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Jest dom z ogrodem dla dużego psa . Wklejam z maila " bernardyn,nowofunland,owczarek kaukazki,podhalański, owczarek niemiecki dlugowlosy,briard, lablador,golden retriwer,cane rorso, dogue de bordo, lub inny "wielkolud" niedawno zdechla moja ukochana suczka nowofunlanda i jesteśmy zalamani chcemy więc przygarnąć nowego psiaka mam dom z ogromnym ogrodem i dużo milości psiak musi lubieć dzieci i koty oraz inne psy bo mam jeszcze malego kotka i tyciego 8l. kundelka najlepiej żeby byl ze śląska i mial od 0-2 l. dziękuję Dodatkowa informacja wiek pisalam na końcu od 2m-cy do 2l. wole psa rasowego choć nie mósi być rodowodowy ale jestem otwarta na wszystkie propozycje wolabym suczkę ale samiec też może być . pies specjalnej troski raczej odpada nie znam się na opiece nad takim psem . musi lubieć dzieci (mam curkę 3l, a ona lubi bawić się z psem), koty i male kundelki bo mam 8l.kundelka Czy w Waszym schronisku jest jakiś pies , którego można zaproponować? Quote
yewcia1 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='wanda szostek']Jest dom z ogrodem dla dużego psa . Wklejam z maila " bernardyn,nowofunland,owczarek kaukazki,podhalański, owczarek niemiecki dlugowlosy,briard, lablador,golden retriwer,cane rorso, dogue de bordo, lub inny "wielkolud" niedawno zdechla moja ukochana suczka nowofunlanda i jesteśmy zalamani chcemy więc przygarnąć nowego psiaka mam dom z ogromnym ogrodem i dużo milości psiak musi lubieć dzieci i koty oraz inne psy bo mam jeszcze malego kotka i tyciego 8l. kundelka najlepiej żeby byl ze śląska i mial od 0-2 l. dziękuję Dodatkowa informacja wiek pisalam na końcu od 2m-cy do 2l. wole psa rasowego choć nie mósi być rodowodowy ale jestem otwarta na wszystkie propozycje wolabym suczkę ale samiec też może być . pies specjalnej troski raczej odpada nie znam się na opiece nad takim psem . musi lubieć dzieci (mam curkę 3l, a ona lubi bawić się z psem), koty i male kundelki bo mam 8l.kundelka Czy w Waszym schronisku jest jakiś pies , którego można zaproponować? Jaszko i koty nie bardzo:-( Mamy Sarunię idealna, łagodna, lubi dzieci, koty i inne pieski i suczki ale ma 15 lat - piękna podhalanka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32180&page=27 Quote
yewcia1 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Jasio sie obudził i wychodzi z budy na spacerek:loveu: Quote
justynavege Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Jaszko miał dziś wyjątkowo długi spacerek z Jacentym :) Quote
yewcia1 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='justynavege']Jaszko miał dziś wyjątkowo długi spacerek z Jacentym :) A tak Jasio pewnie wyglądał po spacerku:lol: Quote
justynavege Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Dokładnie :) Jasio po spacerze nad staw z Jacentym zwykle nie marzy o niczym innym jak o wodzie :evil_lol: a jęzor mu wisi :) Quote
yewcia1 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='justynavege']Dokładnie :) Jasio po spacerze nad staw z Jacentym zwykle nie marzy o niczym innym jak o wodzie :evil_lol: a jęzor mu wisi :) Jacenty to Jasiowi świetne spacerki funduje:lol: Quote
justynavege Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Na fotce poniżej Jasio pokazuje jak daje łapę , a umie dawać obie :) nie naraz oczywiście :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 justynavege napisał(a):Kucyk fajowy maści rudawy wiele nie trzeba miłości strawy On się odwdzięczy całym swym sercem Jaszko do wzięcia czy nikt go nie chce???????// Jaszko super psiak do domu z ogrodem. Stróż rewelacyjny;) Quote
justynavege Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Stroż wspaniały , nikt nie odważy się wejść :) Quote
wanda szostek Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Bandi po 11 latach w schronisku właśnie od wczoraj jest w swoim domu. Widocznie trzeba jeszcze poczekać. W obecnej chwili nie mam czasu na dodatkowe ogłoszenie. Moje trzy szczeniaki mają po 6,5 miesiąca i u mnie siedzą, a mam dodatkowo jeszcze 8 sztuk szczeniąt do pilnej adopcji. Quote
Recommended Posts