Jump to content
Dogomania

pies w typie RODEZJANa RIDGEBACKa nareszcie ma DOM !!!!!!!!! :))

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

justynavege napisał(a):
Jasio bez domu :(

Dom dla Jaszka potrzebny najlepiej z ogrodem.
A Jasiu jest największy no i co wszystkie psiaki z Uciechowa są naj:lol:

Posted

Jest dom z ogrodem dla dużego psa . Wklejam z maila "
bernardyn,nowofunland,owczarek kaukazki,podhalański, owczarek niemiecki dlugowlosy,briard, lablador,golden retriwer,cane rorso, dogue de bordo, lub inny "wielkolud"
niedawno zdechla moja ukochana suczka nowofunlanda i jesteśmy zalamani chcemy więc przygarnąć nowego psiaka mam dom z ogromnym ogrodem i dużo milości psiak musi lubieć dzieci i koty oraz inne psy bo mam jeszcze malego kotka i tyciego 8l. kundelka najlepiej żeby byl ze śląska i mial od 0-2 l. dziękuję

Dodatkowa informacja

wiek pisalam na końcu od 2m-cy do 2l. wole psa rasowego choć nie mósi być rodowodowy ale jestem otwarta na wszystkie propozycje wolabym suczkę ale samiec też może być . pies specjalnej troski raczej odpada nie
znam się na opiece nad takim psem . musi lubieć dzieci (mam curkę 3l, a ona lubi bawić się z psem), koty i male kundelki bo mam 8l.kundelka

Czy w Waszym schronisku jest jakiś pies , którego można zaproponować?

Posted

[quote name='wanda szostek']Jest dom z ogrodem dla dużego psa . Wklejam z maila "
bernardyn,nowofunland,owczarek kaukazki,podhalański, owczarek niemiecki dlugowlosy,briard, lablador,golden retriwer,cane rorso, dogue de bordo, lub inny "wielkolud"
niedawno zdechla moja ukochana suczka nowofunlanda i jesteśmy zalamani chcemy więc przygarnąć nowego psiaka mam dom z ogromnym ogrodem i dużo milości psiak musi lubieć dzieci i koty oraz inne psy bo mam jeszcze malego kotka i tyciego 8l. kundelka najlepiej żeby byl ze śląska i mial od 0-2 l. dziękuję

Dodatkowa informacja

wiek pisalam na końcu od 2m-cy do 2l. wole psa rasowego choć nie mósi być rodowodowy ale jestem otwarta na wszystkie propozycje wolabym suczkę ale samiec też może być . pies specjalnej troski raczej odpada nie
znam się na opiece nad takim psem . musi lubieć dzieci (mam curkę 3l, a ona lubi bawić się z psem), koty i male kundelki bo mam 8l.kundelka

Czy w Waszym schronisku jest jakiś pies , którego można zaproponować?
Jaszko i koty nie bardzo:-(
Mamy Sarunię idealna, łagodna, lubi dzieci, koty i inne pieski i suczki ale ma 15 lat - piękna podhalanka

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32180&page=27

Posted

[quote name='justynavege']Dokładnie :)
Jasio po spacerze nad staw z Jacentym zwykle nie marzy o niczym innym jak o wodzie :evil_lol: a jęzor mu wisi :)
Jacenty to Jasiowi świetne spacerki funduje:lol:

Posted

justynavege napisał(a):
Kucyk fajowy
maści rudawy
wiele nie trzeba
miłości strawy
On się odwdzięczy
całym swym sercem
Jaszko do wzięcia
czy nikt go nie chce???????//

Jaszko super psiak do domu z ogrodem. Stróż rewelacyjny;)

Posted

Bandi po 11 latach w schronisku właśnie od wczoraj jest w swoim domu.
Widocznie trzeba jeszcze poczekać. W obecnej chwili nie mam czasu na dodatkowe ogłoszenie. Moje trzy szczeniaki mają po 6,5 miesiąca i u mnie siedzą, a mam dodatkowo jeszcze 8 sztuk szczeniąt do pilnej adopcji.