ania_sami Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ale Bella od Komandosa?? :crazyeye::crazyeye:czy jakas inna jest? Quote
siekowa Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Żaba? Żabcia z kuchni? :-o czadersko :multi: Quote
pidzej Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Dziś pojechał Tito ale jeśli nie polubi koni to nie wiadomo.. Quote
ania_sami Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 boze pj, normalnie emanuujesz radoscia :eviltong: ee ja nie widzialam zeby jakis pies nie lubil koni. pewnie 1 raz widzial takie duzo cos. ale dziwie sie ze kon go nie skopal ani nie nastraszyl. szczerze mowiac to wg mnie Tito zmieni swoje zachowanie jak sie zacznie koni bac, jak ogarnie ze kon moze go mocniej ugryzc i porzadnie kapnac. jak kiedys zabralam swoja gadzikowa do stajni to strasznie szczekala na mojego konia, ktory byl na wybiegu. M. dolecial do niej w takim tempie ze dziewczynka juz bala sie patrzec na konia :cool1: noi ma to do dzis a jest bardzo charakterna mimo wzrostu. Quote
pumcia02 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Anka nie porównuj Tita do swojej suni... Titek ma wypasiony dom. I idealnie tam pasuje :) niestety na konie zareagował agresywnie i wcale się ich nie bał. Ten facet miał kiedyś psa, który prawie zagryzł mu konia, więc wie co to znaczy. Dlatego będzie z nim pracować, ale jak to już siedzi w Ticie , ze to instynktownie i nie bedzie potrafil tego zmienic to nie może ryzykować. A Tito by wtedy na prawdę duuużo stracił... Bo dom jest super ekstra Quote
ania_sami Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 o k¤¤¤¤ jaka sliczna!!!!!! mam nadzieje ze do azylu nie zdazy przyjechac tylko ktos ja z lecznicy zaadoptuje!! Quote
pumcia02 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 może i ladna ale wyadoptowanie jej nie będzie łatwe. Mieszkała na podwórku, nie chodziła nigdy na smyczy, więc się na niej strasznie ciągnie. Boi się kontaktu z ludzmi, a potem jak zacznie się cieszyc i bawić to zaczyna gryzc (co prawda wlasnie w zabawie, ale mocno) . w lecznicy sporo czasu była w kagańcu bo gryzła. Jak ja byłam, akurat już miała zdjęty ;) Oraz wątek Figo i Fago: http://www.dogomania.pl/forum/f28/figo-fago-prawie-springer-spaniel-jego-mniejszy-przyjaciel-w-wa-133223/#post11934589 Quote
pumcia02 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 szczeniaki Seiti i Jacek adoptowane i zdjęcia Swifta: Quote
ania_sami Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 mariolka napisał(a):może i ladna ale wyadoptowanie jej nie będzie łatwe. Mieszkała na podwórku, nie chodziła nigdy na smyczy, więc się na niej strasznie ciągnie. Boi się kontaktu z ludzmi, a potem jak zacznie się cieszyc i bawić to zaczyna gryzc (co prawda wlasnie w zabawie, ale mocno) . w lecznicy sporo czasu była w kagańcu bo gryzła. Jak ja byłam, akurat już miała zdjęty ;) Oraz wątek Figo i Fago: http://www.dogomania.pl/forum/f28/figo-fago-prawie-springer-spaniel-jego-mniejszy-przyjaciel-w-wa-133223/#post11934589 Dobra, mam nadzieje ze nie wyjdzie jak z Kuba Perla czy Meszkiem bp. Quote
Recommended Posts