Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='izzie1983']Które psy go interesowały? Jak bardzo? :razz: Mam nadzieję, że to nie ten z maską na twarzy :lol:[/quote]

nie wiem jakie bo chowalam koty, ale ten taki skunks;p co byl lysy a mial ztylu blond kite haha.

Posted

nie, ale napisalam dla innych ktorzy jeszcze nie ogarniaja psow w azylu:)
a powiedz mi czy szczeniaki maja imiona i numerki? i czy Ramzes ma numerek.
bedziemy sie starac zeby ja zabrali!

Posted

uff bo juz myslalam ze znowu ktos nowy;)
wlasnie jestem w trakcie prostowania ewidencji ale podejrzewam ze dojscie do psiakow z krezla zajmie mi troche czasu

jakies propozycje na imiona dla szczeniat?potrzebuje imion dla 2 suczek i 5 psiakow(3 w azylu,1 w lecznicy i 3 w DT)

Posted

hmm ja juz myslalm w azylu:)
niech ta taka miniaturka wyzla bedzie Candy, bo jest taka slodka!:loveu: jej siora hmmm Hajfa:)
a chlopiec Likier bo tamte z rodzenstwa 2 to suczki nie? przynajmniej jedna napewno!

Posted

ale w azylu jest 5 szczeniakow. Dwie siostry (chudziutkie, one sa chyba z Krezla) i taka trojka malutka, puchata. Nie wiem skad sa bo dzis przyszly (?)
I to jest napewno jeden chlopak i dwie dziewuchy.

Posted

aaa no tak te co dzisiaj przyjechaly to trikolorka to Muza a brazowa to Foka a pozostale przyszly w tygodniu i tam powinna byc jedna sunia i 2 chopakow(cala 5 jest z krezla)

Posted

Byli. I tak jak myslalam..
chcieli wziac Tarzanice razem z matka:crazyeye: po tym jak im Agnieszka powiedziala im ze najlepiej jakby poszly dwie.(ze moze Felicja sie oswoi itp.)

Po rozmowach.. wzieli jakiegos malego kotka z tymczasu.
:roll:

Posted

tzn mowili, ze oni to pewnosci nie maja ze kot im nie ucieknie... i ze w sumie mogą ją wziąć, ale bardziej im sie Tarzanica podobała. A kociak byl u jakies babki ktora juz 3 razy go przywozila do nas zeby oddac. Od razu sie zakochali w nim jak go zobaczyli.

wczesniejszy kot byl pol dziki, wychodzący i niewykastrowany..

a ta rodzina od Ciebie, ktora miala wybrac psa , to oni wzieli Pluta.
a Bobiego ludzie, ktorzy wczoraj dzwonili do mnie po szczeniaka :)

Posted

ale ja jestm bardzo zla ze nie wzieli(nie z ich winy) tarzanicy.....

To niech przyjezdza! a najlepiej by bylo jakby Puchacz w czasie ogladania byl na wybiegu. Bo wtedy jest mily:)

a i najwazniejsze! Nika znalazla dom dla Mikiego! dzis byli go ogladac i jest im go zal i wogole,wezma go ale najpierw musza skonczyc remont.
wiec wielka szansa dla niego!