kiwi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 a ja mam w piatek, poniedzialek, srode i piatek :lol: same kobyły a juz tak zdaje od polwy marca. w sumie 11 w tej sesji... nie wiem jeszcze o ktorej w piatek mam egzamin, jak sie dowiem to dam znac. badurskiego jest na woli duchadzkiej, Quote
black sheep Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ja w pt ok 12 będę już wolna, więc jakby co to sprawdze Quote
sugarr Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ok ja mam już trzy paczki pedigree + Twoja, to mamy cztery :) Myślę, że pięć napewno - do ośmiu - paczek powinno się uzbierać przynajmniej do przyszłego tygodnia, więc ja proponuję jeszcze poczekać z wysyłaniem Quote
Dea Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [B]black_sheep[/B] i [B]kiwi [/B]bardzo się cieszę, bo po ostatnich doświadczeniach bez kontroli nie wydam nawet pchły z psa!:diabloti: To ja czekam na info, która z Was da radę jak najwcześniej i podam namiary na tą osobę. Podaję też mój e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] i tel. 0 603 244 518 do szybszego kontaktu. Quote
black sheep Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Tylko ja musze coś wiedzieć o tym piesku, i poproszę liste pytań:) Quote
agamika Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Dziś odebrałam też taką paczke, tyle ze została , okradziona z zabawki, ( przez moją Mike, i tymczasowiczke Trusie:oops: :oops: )Ale jedzonko jest nie ruszone, więc mogę podrzucić osobie która będzie wysyłać. Quote
AniaB Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 agamika, poniewaz misieek pracuje w krakowie to mysle, ze przekazemy jej osobiscie jedzonko.. jak sugarr zgromadzi juz wszystkie paczki od swoich znajomych to nawiązemy moze jakos kontakt z misieek i sie z nią umówimy gdzies na dostarczenie... Quote
agamika Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 ok, jak już bedzicie miały ustalone, to dajcie znać ;) Quote
black sheep Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='kiwi'] badurskiego jest na woli duchadzkiej,[/quote] Niech mi ktoś napisze jeszcze dokładniej gdzie to;) Koło czego? :p Quote
karusiap Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ale DeA pisala,ze to ulica BaNdurskiego...czyli to chyba okolice Olszy...Dea sprawdz prosze bo nam owieczka na drugi koniec Krakowa pojedzie:evil_lol: Black uczul ja na sterylke,ze bedzie musiala zrobic;) Quote
black sheep Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Już spradziłam na mapie gdzie to, ucieszyłam się, bo blisko mojej uczelni:D Poprostu super się składa. Oki uczule na sterylke, spoko:D PS. Wyjaśniłam sprawe znikniętych moich postów, otóż okazało się, że teraz posty z OFFów i fotoblogów już nie są wliczane:) Quote
Dea Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Na pewno [FONT=Georgia][COLOR=#808000]Bandurskiego [FONT=Verdana][COLOR=black]przekopiowałam z jej maila:loveu: Pani Kasia ma samochód i kierowcę załatwionego na południe w piątek, kierowca sobie poczeka a black_sheep ją przemagluje:evil_lol: Ja będzie dobrze to niech pędzi po Lenkę:lol: [/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT] Quote
Asior Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Bandurskiego jest równoległa do Bieliny prażmowskiego i do Brodowicza Quote
Anashar Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Aska co ze zdjeciami i opisem Morda? Czwartek jest juz jutro... Quote
madziakikrzys Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Asior-ku :) mam pytanie do ciebie podobno w schronisku krakowskim jest dog niemiecki,Sasha mi mowila ze moglabys to sprawdzic,jesli jest to czy moglabys zrobic jakies zdjecia i ja go wystawie na molosy i adopcjedogow i bedziemy mu domku szukac:) pozdrawiam Quote
Jagienka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='madziakikrzys']Asior-ku :) mam pytanie do ciebie podobno w schronisku krakowskim jest dog niemiecki,Sasha mi mowila ze moglabys to sprawdzic,jesli jest to czy moglabys zrobic jakies zdjecia i ja go wystawie na molosy i adopcjedogow i bedziemy mu domku szukac:) pozdrawiam[/quote] ten czarny, który chudnie ze stresu? żywioł, istny żywioł :loveu: Quote
Asior Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Jagienka:o który to ?????? Maciek...kurde zapomniałam...teraz to już doopa :? Quote
Anashar Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Asior, a moze jak ktos bedzie na wystawie to podrzuci? Czy musi byc jutro? Quote
Jagienka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Asior']Jagienka:o który to ?????? Maciek...kurde zapomniałam...teraz to już doopa :?[/quote] on jest tam na budach pojedynczych gdzie początkowo był Mord tylko tak przy koncowych bodajże trzeci czy czwarty boks od końca... młodziutki, piękny :loveu: Quote
sugarr Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 AniaB sytuacja z paczkami wygląda b. dobrze :) Ode mnie już jest pięć + jedna znajoma śledzi dogo i ponoć często coś dorzuca i chce jeszcze coś dokupić do paczki, bo mówi, że to mało :) Więc szczeniorki będą napewno szczęśliwe, dostaną dużo dobrych rzeczy :) Quote
Jagienka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Czy ma ktoś może jakies plakaty podrukowane do odbioru? Bo się narozsyłałam maili z plakatami i nie wiem czy już są czy wsysło czy co... :lol: Quote
madziakikrzys Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Jagienka']on jest tam na budach pojedynczych gdzie początkowo był Mord tylko tak przy koncowych bodajże trzeci czy czwarty boks od końca... młodziutki, piękny :loveu:[/quote] dziewczyny macie jego zdjecia,znacie tego psiaka,czy to pies czy suczka,jaki ma charakter itd chce muznalezc dom Quote
Jagienka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='madziakikrzys']dziewczyny macie jego zdjecia,znacie tego psiaka,czy to pies czy suczka,jaki ma charakter itd chce muznalezc dom[/quote] madzia nic nie wiem, kojarze go tyko z obchodów... możnaby było zadzwonić, ale nawet nie wiem który to dokładnie boks :roll: najlepiej osobiście... będzie ktoś w schronie?? mnie w ten weekend nie bedzie... albo Zwierzak6 tylko jej dawno nie było na dogo... napisze do niej pw [quote name='Perfi']jaga ja dalam mackowi[/quote] mhmmm nie chwalił się jak go ostatnio spotkałam... może rozwiesił :roll: Quote
Recommended Posts