Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja mam w piatek, poniedzialek, srode i piatek :lol:
same kobyły
a juz tak zdaje od polwy marca.
w sumie 11 w tej sesji...

nie wiem jeszcze o ktorej w piatek mam egzamin, jak sie dowiem to dam znac. badurskiego jest na woli duchadzkiej,

Posted

Ok ja mam już trzy paczki pedigree + Twoja, to mamy cztery :)
Myślę, że pięć napewno - do ośmiu - paczek powinno się uzbierać przynajmniej do przyszłego tygodnia, więc ja proponuję jeszcze poczekać z wysyłaniem

Posted

[B]black_sheep[/B] i [B]kiwi [/B]bardzo się cieszę, bo po ostatnich doświadczeniach bez kontroli nie wydam nawet pchły z psa!:diabloti: To ja czekam na info, która z Was da radę jak najwcześniej i podam namiary na tą osobę. Podaję też mój e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] i tel. 0 603 244 518 do szybszego kontaktu.

Posted

Dziś odebrałam też taką paczke, tyle ze została , okradziona z zabawki, ( przez moją Mike, i tymczasowiczke Trusie:oops: :oops: )Ale jedzonko jest nie ruszone, więc mogę podrzucić osobie która będzie wysyłać.

Posted

agamika, poniewaz misieek pracuje w krakowie to mysle, ze przekazemy jej osobiscie jedzonko..
jak sugarr zgromadzi juz wszystkie paczki od swoich znajomych to nawiązemy moze jakos kontakt z misieek i sie z nią umówimy gdzies na dostarczenie...

Posted

Ale DeA pisala,ze to ulica BaNdurskiego...czyli to chyba okolice Olszy...Dea sprawdz prosze bo nam owieczka na drugi koniec Krakowa pojedzie:evil_lol:
Black uczul ja na sterylke,ze bedzie musiala zrobic;)

Posted

Już spradziłam na mapie gdzie to, ucieszyłam się, bo blisko mojej uczelni:D Poprostu super się składa. Oki uczule na sterylke, spoko:D

PS. Wyjaśniłam sprawe znikniętych moich postów, otóż okazało się, że teraz posty z OFFów i fotoblogów już nie są wliczane:)

Posted

Na pewno [FONT=Georgia][COLOR=#808000]Bandurskiego [FONT=Verdana][COLOR=black]przekopiowałam z jej maila:loveu: Pani Kasia ma samochód i kierowcę załatwionego na południe w piątek, kierowca sobie poczeka a black_sheep ją przemagluje:evil_lol: Ja będzie dobrze to niech pędzi po Lenkę:lol: [/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT]

Posted

Asior-ku :) mam pytanie do ciebie podobno w schronisku krakowskim jest dog niemiecki,Sasha mi mowila ze moglabys to sprawdzic,jesli jest to czy moglabys zrobic jakies zdjecia i ja go wystawie na molosy i adopcjedogow i bedziemy mu domku szukac:)
pozdrawiam

Posted

[quote name='madziakikrzys']Asior-ku :) mam pytanie do ciebie podobno w schronisku krakowskim jest dog niemiecki,Sasha mi mowila ze moglabys to sprawdzic,jesli jest to czy moglabys zrobic jakies zdjecia i ja go wystawie na molosy i adopcjedogow i bedziemy mu domku szukac:)
pozdrawiam[/quote]
ten czarny, który chudnie ze stresu? żywioł, istny żywioł :loveu:

Posted

[quote name='Asior']Jagienka:o który to ??????
Maciek...kurde zapomniałam...teraz to już doopa :?[/quote]
on jest tam na budach pojedynczych gdzie początkowo był Mord tylko tak przy koncowych bodajże trzeci czy czwarty boks od końca... młodziutki, piękny :loveu:

Posted

AniaB sytuacja z paczkami wygląda b. dobrze :) Ode mnie już jest pięć + jedna znajoma śledzi dogo i ponoć często coś dorzuca i chce jeszcze coś dokupić do paczki, bo mówi, że to mało :) Więc szczeniorki będą napewno szczęśliwe, dostaną dużo dobrych rzeczy :)

Posted

[quote name='Jagienka']on jest tam na budach pojedynczych gdzie początkowo był Mord tylko tak przy koncowych bodajże trzeci czy czwarty boks od końca... młodziutki, piękny :loveu:[/quote]
dziewczyny macie jego zdjecia,znacie tego psiaka,czy to pies czy suczka,jaki ma charakter itd chce muznalezc dom

Posted

[quote name='madziakikrzys']dziewczyny macie jego zdjecia,znacie tego psiaka,czy to pies czy suczka,jaki ma charakter itd chce muznalezc dom[/quote]
madzia nic nie wiem, kojarze go tyko z obchodów... możnaby było zadzwonić, ale nawet nie wiem który to dokładnie boks :roll:
najlepiej osobiście... będzie ktoś w schronie?? mnie w ten weekend nie bedzie... albo Zwierzak6 tylko jej dawno nie było na dogo... napisze do niej pw
[quote name='Perfi']jaga ja dalam mackowi[/quote]
mhmmm nie chwalił się jak go ostatnio spotkałam... może rozwiesił :roll: