Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny postaralabym sie w tym tygodniu pomoc wam finansowo choc troche...jestem tez z krakowa wiec wolalabym osobiscie dac pieniadze (tylko nie jestem pewna czy np finansami zajmuje sie AgaB) niz wplacac na konta itp...wydaje mi sie to prostsze:)

Posted

[quote name='karusiap']szczerze mowiac to nie wiem z kim sie spotkalam[/quote]

Ze mna sie spotkalas i z moimi dwiema kolezankami ktore na przyczepke sie ze mna zabraly pod bagatele :P

(ja jedyna nie blondynka ;D)

[quote name='Jagienka']No i jak z plakatami??[/quote]

Plakaty juz w sumie wszystkie porozwieszane.. Na trasie bagatela - rynek - poczta gl - wielopole - hala targowa :p zostawilam po dwie sztuki i jutro ide kserowac :) bo w sumie nie wiele ich bylo.. Z tym ze czarno biale wszystkie bede miala

Co to byl za dalmatynczyk bo ciekawa jestem?

Posted

po pierwsze chodzilo mi oczywiscie o AgeG a nie B:oops: drobna pomylka nie wiem skad:)
aha no wiec milo mi bylo Cie poznac Sugarr:)
a ja juz troche porozwieszalam na bialym pradniku..jutro reszta plus tutejsze lecznice wet...

jaki dalmatynczyk??

Posted

Dalmatycznik był prywatny cioteczki Tarantino.
Jak plakatów mało to mogę Dac więcej :loveu: Kolorowe bardziej przyciągają uwagę. Dałam mniej bo nie widziałam czy kebaby nie polecą w kulki :eviltong:
A Ty karusiap biały prądnik?? BO ja też :diabloti:

Posted

Wiecej! Wiecej chce! :loveu:
Mialam taka wizje ze pan mi poda te plakaty uprzednio zostawiajac na nich plame od sosu łagodnego i tłuszczu z kurczaka :roll:
ale nie vylo tak zle :P

Posted

[quote name='sugarr']Wiecej! Wiecej chce! :loveu:
Mialam taka wizje ze pan mi poda te plakaty uprzednio zostawiajac na nich plame od sosu łagodnego i tłuszczu z kurczaka :roll:
ale nie vylo tak zle :P[/quote]
sugarr to dzisiaj z koleji będę o 20 pod barbakanem, mam nadzieje, że już bez poślizgu "w te czy we w te" :lol: Bo odbieram od jakiegoś pana podpisane petycje, bo zbierał w instytucie ochrony środowiska czy coś w tym rodzaju

Posted

dziewczyny wielkie dzięki za rozwieszanie. Plakatów jeszcze sporo jest u Kakuli. perfi niestety ze względu na poranną panikę zwiazaną z szukaniem Nory ucuekinierki mąż nie wział ich ze sobą do pracy. Nadal są u Kakuli w gabinecie, ale może ja je do sibie wezmę i dajcie znać co i jak...

Posted

Aaa ja dzis nie moge ale po wszystkich swietych jak bedziesz miala czas to daj znac wezme plakaty i dzialam dalej :P bo te juz sie skonczyly, a na ksero poki co nie poszlam, no bo kolorwe bardziej uwage przyciagaja.
Chociaz ta mix bokserke moze podejde dzis skserowac, bo w sumie i tak czarno biala jest :P

milych wolnych dni! :D

Posted

[B][COLOR=red]Słuchajcie missieek z dogo poszukuje pilnie kogos, kto moze JAK NAJSZYBCIEJ przewiezc surowice z Krakowa w okolice Olkusza. Tel do missieek to 504588874. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Moj Krzys moze pojechac ale nie wczesniej niz po 18:00... Moze ktoś da radę wcześniej?[/COLOR][/B]

Posted

CZY KTOS POJEDZIE DZIŚ DO SZCZENIAKÓW POMÓC LUIZIE? bARDZO PROSZĘ !!!!

Posted

mar. gajko która codziennie jeździ do hotelu z Luizą by powyprowadzac psy, posprzatać dodoatkowo przy szczeniakach i poprzytulac je, pobawic się z nimi, musiała wyjechać na tydzień. Luiza sama nie da rady... ma sporo naszych psów do wyprowadzania i kochane malamuty. Można się z nią skontaktować (mam jej numer telefonu) i jechać z nią spod Ikei w Krakowie, albo własnym transportem, kto pomoże? Szczeniaki rozkoszne skoro do zabawy i robiace liczne kupki :evil_lol: czekają!!!! mój telefon to 501 801 553, mogę wysłac sms -em numer Luizy. Bo z dogo teraz schrodzę.