karusiap Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 dziewczyny postaralabym sie w tym tygodniu pomoc wam finansowo choc troche...jestem tez z krakowa wiec wolalabym osobiscie dac pieniadze (tylko nie jestem pewna czy np finansami zajmuje sie AgaB) niz wplacac na konta itp...wydaje mi sie to prostsze:) Quote
Jagienka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 No i jak z plakatami?? Znalazłyście się?? Przepraszam za zamieszanie, ale Nam się czasomierze poprzestawiały. Quote
karusiap Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 tak tak wszystko ok..znalazlam 3 dziewczyny i daly mi czesc plakatow..szczerze mowiac to nie wiem z kim sie spotkalam ale najwazniejsze ze plakaty sa:) Quote
sugarr Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='karusiap']szczerze mowiac to nie wiem z kim sie spotkalam[/quote] Ze mna sie spotkalas i z moimi dwiema kolezankami ktore na przyczepke sie ze mna zabraly pod bagatele :P (ja jedyna nie blondynka ;D) [quote name='Jagienka']No i jak z plakatami??[/quote] Plakaty juz w sumie wszystkie porozwieszane.. Na trasie bagatela - rynek - poczta gl - wielopole - hala targowa :p zostawilam po dwie sztuki i jutro ide kserowac :) bo w sumie nie wiele ich bylo.. Z tym ze czarno biale wszystkie bede miala Co to byl za dalmatynczyk bo ciekawa jestem? Quote
karusiap Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 po pierwsze chodzilo mi oczywiscie o AgeG a nie B:oops: drobna pomylka nie wiem skad:) aha no wiec milo mi bylo Cie poznac Sugarr:) a ja juz troche porozwieszalam na bialym pradniku..jutro reszta plus tutejsze lecznice wet... jaki dalmatynczyk?? Quote
Jagienka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Dalmatycznik był prywatny cioteczki Tarantino. Jak plakatów mało to mogę Dac więcej :loveu: Kolorowe bardziej przyciągają uwagę. Dałam mniej bo nie widziałam czy kebaby nie polecą w kulki :eviltong: A Ty karusiap biały prądnik?? BO ja też :diabloti: Quote
sugarr Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Wiecej! Wiecej chce! :loveu: Mialam taka wizje ze pan mi poda te plakaty uprzednio zostawiajac na nich plame od sosu łagodnego i tłuszczu z kurczaka :roll: ale nie vylo tak zle :P Quote
karusiap Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 tak ja bialy pradnik:)zachod dokladnie..okolice sudolu naszej piknej rzeki scieku:) Quote
Perfi Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 a my z Jaga wschod chociaz ja obecnie huta :placz: Quote
karusiap Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 aha a czy ktos zna dobrego weterynarza z Bronowic lub okolic Zabierzowa??bo znajoma tam ma najblizej a ja sie nie orientuje Quote
karusiap Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 no to bliziutko..wogole chcialam powiedziec ze czasem moge sie przydac z transportem wiec jakby cos to postaram sie pomoc.. Quote
kiwi Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 karusiu dziekujemy za chec pomocy :) przyda sie napewno :) Quote
Jagienka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='sugarr']Wiecej! Wiecej chce! :loveu: Mialam taka wizje ze pan mi poda te plakaty uprzednio zostawiajac na nich plame od sosu łagodnego i tłuszczu z kurczaka :roll: ale nie vylo tak zle :P[/quote] sugarr to dzisiaj z koleji będę o 20 pod barbakanem, mam nadzieje, że już bez poślizgu "w te czy we w te" :lol: Bo odbieram od jakiegoś pana podpisane petycje, bo zbierał w instytucie ochrony środowiska czy coś w tym rodzaju Quote
AgaG Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 dziewczyny wielkie dzięki za rozwieszanie. Plakatów jeszcze sporo jest u Kakuli. perfi niestety ze względu na poranną panikę zwiazaną z szukaniem Nory ucuekinierki mąż nie wział ich ze sobą do pracy. Nadal są u Kakuli w gabinecie, ale może ja je do sibie wezmę i dajcie znać co i jak... Quote
sugarr Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Aaa ja dzis nie moge ale po wszystkich swietych jak bedziesz miala czas to daj znac wezme plakaty i dzialam dalej :P bo te juz sie skonczyly, a na ksero poki co nie poszlam, no bo kolorwe bardziej uwage przyciagaja. Chociaz ta mix bokserke moze podejde dzis skserowac, bo w sumie i tak czarno biala jest :P milych wolnych dni! :D Quote
Perfi Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 xero Mordy bedzie do du... ona jest drukowana cb laserowka :) Quote
Ela_and_Krzys Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [B][COLOR=red]Słuchajcie missieek z dogo poszukuje pilnie kogos, kto moze JAK NAJSZYBCIEJ przewiezc surowice z Krakowa w okolice Olkusza. Tel do missieek to 504588874. [/COLOR][/B] [B][COLOR=red][/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Moj Krzys moze pojechac ale nie wczesniej niz po 18:00... Moze ktoś da radę wcześniej?[/COLOR][/B] Quote
Perfi Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Aga dopisz prosze w pierwszym poscie czysciocha Łeljego ;) a jamnior jedzie do domu w czwartek :loveu: Quote
karusiap Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 trzymam kciuki za jamniorka:) czy ktos zawiozl ta surowice? Quote
AgaG Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 CZY KTOS POJEDZIE DZIŚ DO SZCZENIAKÓW POMÓC LUIZIE? bARDZO PROSZĘ !!!! Quote
karusiap Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 o co chodzi dokladnie z ta pomoca przy szczeniakach?? Quote
AgaG Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 mar. gajko która codziennie jeździ do hotelu z Luizą by powyprowadzac psy, posprzatać dodoatkowo przy szczeniakach i poprzytulac je, pobawic się z nimi, musiała wyjechać na tydzień. Luiza sama nie da rady... ma sporo naszych psów do wyprowadzania i kochane malamuty. Można się z nią skontaktować (mam jej numer telefonu) i jechać z nią spod Ikei w Krakowie, albo własnym transportem, kto pomoże? Szczeniaki rozkoszne skoro do zabawy i robiace liczne kupki :evil_lol: czekają!!!! mój telefon to 501 801 553, mogę wysłac sms -em numer Luizy. Bo z dogo teraz schrodzę. Quote
Recommended Posts