Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kiwi']
na dom czeka tez piękny owczarek niemiecki, po szkoleniu, znający komendy, aportujący, posłuszny i kochany. ma chyba 9 lat już, całe życie mieszkał na zewnatrz i teraz szukam mu domu, gdzie ktoś weźmie go do domu, bo temu wspaniałemu psu należy się coś więcej na starość. kto weźmie - ten nie pożałuje - TAKICH wspaniałych psów na codzień sie nie spotyka...[/quote]
Kiwi masz jakies zdjecia tego ONka? Wrzuce go na [URL]http://owczarekwpotrzebie.com[/URL] i inne fora owczarkowe. Cos sie znajdzie. Tylko napisz mi wszystko co o nim wiesz...

Posted

Mam Wielka Prosbe....czy Ktos Moglby Pomoc Nam W Drukowaniu Plakatow??najlepiej Kolorowych...mamy Mase Psow W Hotelu I Oglaszamy Je Juz W Necie Ale Chcemy Tez Zaczac Rozwieszac Plakaty....

Posted

[quote name='karusiap']Mam Wielka Prosbe....czy Ktos Moglby Pomoc Nam W Drukowaniu Plakatow??najlepiej Kolorowych...mamy Mase Psow W Hotelu I Oglaszamy Je Juz W Necie Ale Chcemy Tez Zaczac Rozwieszac Plakaty....[/quote]
karusiu, ja moge troche wydrukowac w pracy.
tylko do rozwieszania nie bardzo mam czas...

Posted

dziekuje dziewczyny:loveu:noemik,Ela and Krzys przyslijcie mi prosze maila na priwa,a ja wieczorem powysylam Wam plakaty:)

AgaiTheta-dobre pytanie,jak bedziemy to na pewno zapytamy

Posted

[quote name='Kropcia']A czy ma ktos nr do Jagnienki??[/quote]
:roflt: 505929773, ale ze mnie osioł, mogłam napisać... :splat: na pw nie odpisałaś, nr chcesz... więc pewnie nie możesz...:placz:

Posted

[quote name='Jagienka']:roflt: 505929773, ale ze mnie osioł, mogłam napisać... :splat: na pw nie odpisałaś, nr chcesz... więc pewnie nie możesz...:placz:[/quote]
nie odpisalam bo ledwo dotarlam do domu :eviltong:,ale juz wszystko wiem :)

Posted

Czy ktoś z Dogomaniaków mieszka w okolicach parku/fortów w okolicy os.Złotego Wieku??

Od ponad tygodnia błąka sie tam piękna suczka,jak Owczarek Niemiecki. Bardzo boi sie ludzi. Tydzień temu nakarmiłam ja i dałam jej pic(zjadła i wypiła wszystko nawet 2 razy), później już jej nie widziałam. Pojawiła sie ponownie w czwartek. Próbowałam ja łapać, ale sama nie mam szans. Teraz zaczyna podchodzić do ludzi, nie ucieka już tak panicznie jak tydzień temu,ale nadal sie bardzo boi. Rozmawiałam z ludźmi w parku, mówili ze są jakieś panie które tez chciały ja złapać, ale ich niestety jeszcze nie spotkałam. Podobno ktoś ja wyrzucił z samochodu. Suńka ma obrożę:roll:. Tydzień temu była tylko w parku,nie wychodziła dalej. Teraz już robi pewne kółko dookoła osiedla, ale dość często pojawia sie w parku.W tej chwili coraz bardziej wychudzona :(. Kurcze, szkoda mi jej bardzo. Jest taka śliczna. Tylko jak ja złapać...:roll: :-(

Posted

[quote name='Kropcia']Czy ktoś z Dogomaniaków mieszka w okolicach parku/fortów w okolicy os.Złotego Wieku?? [/quote]

Oswieci mnie ktos jaka to dzielnica? Wstyd, ale nie wiem gdzie to jest :roll:
Kropcia, a mozeby tak zorganizowac jakas wieksza ekipe na poszukiwania? Ale co wtedy z sunia zrobimy? Hotelik? Ja moge od wtorku, ale godziny od 16 wzwyz. Pasowaloby Ci tak??

Posted

Zeus potrzebuje pilnej pomocy od czwartku !!

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5054896#post5054896[/URL]

Posted

[quote name='Anashar']Oswieci mnie ktos jaka to dzielnica? Wstyd, ale nie wiem gdzie to jest :roll:
Kropcia, a mozeby tak zorganizowac jakas wieksza ekipe na poszukiwania? Ale co wtedy z sunia zrobimy? Hotelik? Ja moge od wtorku, ale godziny od 16 wzwyz. Pasowaloby Ci tak??[/quote]

Nowa Huta/os.Mistrzejowice. Ja tez nie znam czesci Krakowa :roll: Mieszkam bardzo blisko parku. Suczka podobno dalej jest... Ktos ja dzisiaj widzial...a w sobote podobno ktos ze schorniska mial ja lapac...ale chyba nie zlapal...:roll:

Posted

Wyrzucona z samochodu jamnikowata sunia :

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=62201[/URL]

Jest w hotelu ale ma miejsce tylko do czwartku:shake: