Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedostatnie rozliczenie kopiuję : Podaję rozliczenie było : 348 złotych ( z czego 335 w czwartek płacę zaległy dług Rocka) ale do tego doszło: 410 wypłata z AFN (psy KRK juz tam pusto) ; + [B]1000 złotych Irenka [/B]:loveu: :loveu: :loveu: (JUŻ PARE DNI TEMU!!!) [B]A 100 ZŁOTYCH PANI MARIA LEJA [/B]

[B]oDLICZAJĄC PIENIĄDZE ZA HOTEL ROCKA MAMY 1423 ALE W TYM LICZNE DŁUGI HOTELEOWE (mISIEK, oSKAR)[/B]

[B]Było 1423 ale do tego dochodzi: [/B] [B]1673 , 24 [/B]z funduszu Bolka z przezneczeniem na psy z Ligoty oraz [B]dziś wpłynęło 50 złotych od właściciela Eliota- pana Marcina.[/B]

[B]Razem mamy: 3146.24 zaraz od tego odliczę hotel Misia... [/B]

Posted

Czy ligockie psiaki już dojechały??? Chętnie przy nich pomogę jeśli tylko coś będzie trzeba! Dajcie znać co i jak. JESTEŚCIE KOCHANE ŻE JE ZABRAŁYŚCIE :loveu:

Posted

etraz wrocilam, przywiozlysmy 3 psy z ligoty, dwa malutkie -chlopca i dziewczynke - (myslalysmy ze chloak to sunia na poczatku) Ramzesa i Mimi, do tego wspaniala, piekna i grzeczna suczke z dzialu adopcje - Dosie.
Zreszta psiaki sa bardzo grzeczne, zamieszkaly w jednym boksie hotelowym,
Dosia ma urwany palec a z nagiej kosci wyrasta pazur - straszne. trzeba bedzie jak najszybciej zabrac cala trojke do dr Slowińskiego - sunie moga potrzebowac sterylek aborcyjnych, piesek ma dziwnie wielki brzuch i wystajacy kregoslup, wszystkie bardzo pogryzione przez pchły.
zaraz zaloze im watek, nie wzielam aparatu :splat: wiec Patia jutro wsadzi zdjecia
kto dalby rade przejechac z trojka do lekarza samochodem a kto zglosilby sie na osobe towarzyszaca?

Posted

one moga wszystkie naraz jechac, jeszcze musze uzgodnic z doktorem kiedy przyjmie cala trojke, bo na weekend zwykle pelne kolejki...
one musza jechac na pilsudskiego bo tam jest rtg, usg, analiza krwi, wszystko na miejscu i w 10 minutpogadam z Ania, wiem ze ona chciala jutro cos z nimi robic ale nie wiem o ktorej i w jakiej kolejnosci
napewno Mimi trzeba wykapac - ona kudłata cala zalepiona w blocie, moczu i goownach, i jeszcze chce sie umyc i sie wylizuje.. :/
poza tym nienajlepiej wyglada ogolnie, jak sobie pomysle z etakie malenstwo biegało pzreganiane przez reszte w tym błocie to mi sie łzy do oczu cisna... :(

Posted

Ja mogę trzymać psy, ale kurcze dałabyś radę po mnie podjechać na ulicę Młodzieży 26 Weszko? To starszne zadupie, ale ja jutro musze tam jechać i będę wolna po 12? Samtąd cos mi się wydaje jest do hotelu bliskoz tego zadupia ...:razz: Acha mpge być problemy z czekaniem!!!! bo Kiwi pewno terminu nie mamy?

Posted

Szampon mam. Kapiel może byc u mnie:razz: :razz: u Mojej mamy:lol:

Posted

nie mamy terminu, nie wiemy nawet czy dr slowinski jest jutro wiec narazie wstrzymajmy sie z planowaniem
zadzwonie jutro rano to bede wiedziec wiecej...

Posted

aaaa i Dziekujemy Pani Tomkowi z Hotelu za wytrwalosc w czekaniu na nas, bo przyjechalysmy troche przed polnoca...
powiem wam ze Elso pokonywala kosmiczne predkosci na autostradzie, tylko dlatego juz jestesmy w domu a nie jeszcze w katowicach :)

Posted

Ok to nie planujmy....jakby co daję numer tu mój o501 801 553. Popołudniu jestem cały czas do dyspozycji, w niedzielę też. Kiwuś może jeśli Nasz Kochany Doktor jest to by nas przyjął np. w niedzielę przed pracą? On czasami tak to proponował dla najbiedniejszych psów i przyjeżdzał na 9 tą? Ja mogę jechać w niedzielę też... W ogóle trzeba się dowiedzieć, kto w niedzielę przyjmuje
W niedzielę jest bez zapisów... więc trzeba by tam "warować" od 8! bo potem tłumy są...

Posted

Acha mam chętną`na jamniczkowatą wysterylizowaną lub pieska jamnika ale młodego. Siuper domek, kontakt od sąsiadki... Wie coś ktoś? :razz:

Posted

[COLOR=black]Kojarzę wątek że ktoś szukał jamniora. Zaraz popatrzę, może znajdę.[/COLOR]

Na szybko jamnikopodobne (przy odrobinie wyobraźni) suczysko z Kielc. Młode tylko poturbowane przez życie. Tylko nie wiem co ze sterylką.
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]Pegi[/COLOR][/B]

Sunia wyrzucona koło pracy Erki, teraz ma ok. 4,5 mies., jest trochę w typie jamniczka. Z wybitym oczkiem, totalnie wystraszona, ledwo udało się ja złapać. Musiała mieć bardzo przykre doświadczenia z ludźmi. Teraz już troszkę bardziej ufna. Cieszy sie bardzo na widok człowieka. Bardzo przydałaby się intensywniejsza socjalizacja. Sunia jest w budzie z innymi psami i bardzo potrzebuje większego kontaktu z człowiekiem, czego nie możemy jej zapewnić.

[URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img175.imageshack.us/img175/3988/mew5.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img205.imageshack.us/img205/1397/pegi2hr4uq5.jpg[/IMG][/URL]

Posted

dziadek ramzesa co przyjechał z ligoty stał koło jamnika ;)
tutaj jest watek ligoskich psiakow
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3421371[/url]

co do leczenia to zadzwonie jutro rano i dam wam znac na dogo :)

Posted

Ja rano zadzwonię do Naszego Doktora i dam Ci Weszko znać telefonicznie ok? Kiwus zmęczona niech pośpi rano:razz:

Posted

[B]Było 1423 ale do tego dochodzi: 1673 , 24 [/B]z funduszu Bolka z przezneczeniem na psy z Ligoty oraz [B]dziś wpłynęło 50 złotych od właściciela Eliota- pana Marcina.[/B]

[B]Razem mamy: 3146.24 zaraz od tego odliczę hotel Misia...juz policzyłam 495 za 33 dni, ojej!!!! Ojej!!! czyli MAMY 2651, 24 [/B]
[B]JEST WIĘC ZA CO RATOWAC BIDY Z LIGOTY. [/B]

__________________M