kiwi Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 aga-ta doc iebie czy do hotelu? i jaks sunia ? :) ile ma latek? Quote
Jagienka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='kiwi']aga-ta doc iebie czy do hotelu? i jaks sunia ? :) ile ma latek?[/quote] jest u Aga-ty w domu, narazie między psiakami ok, sunia 4-5 lat... w podpisie Aga-ty jest jej wątek... Quote
Aga-ta Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 jest dokladnie tak, jak pisze Jagienka:) Sunia jest przerazona, boi sie nawet poruszyc...Ciekawe kto ja tak skrzywdzil... Niesmialo, bardzo prosze o pomoc w znalezieniu nowego domku Quote
Aga-ta Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 prosze, zajrzyjcie tutaj rowniez:( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39546[/URL] Quote
kiwi Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 aga-ta, wiem ile bid, ale same may 4 psy w hotelu :cry: w dniu dzisiejszym juz mamy dlug, ktory co tydzien bedzie rosl o 400 zl :cry: Quote
Aga-ta Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 wiem:( Wasze psy oczywiscie na pierwszym miejscu, ale przy okazji moze one tez znajda domy, moze ktos akurat bedzie szukal takiego psiaka jak one. Chcialam tylko zebyscie wiedzialy...(i mialy je na uwadze;) ) Im wiecej ludzi sie o nich dowie, tym maja weksze szanse na szczesliwe zycie Quote
Perfi Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 agata powrzucaj psy ktorym chcesz znalezc domy na stronke w moim podpisie. jak chcesz konto napisz mi pw z mailem i loginem Quote
kasia_777 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Dziewczyny, chciałabym przekazać Wam kilka maskotek bardzo ładnych do sprzedania, można wystawic na bazarku. Sama bym wystawila ale nie mam czym zdjec porobic dlatego jesli byscie mogly je odebrac to bym była wdzieczna. Juz miałam je kiedys dac zeby tweety wystawila na allegro ale napisałam priva i zero odzewu. Mam 2 siatki ich. Mieszkam przy Kalwaryjskiej. Co Wy na to? Wiem że dług rośnie wiec ide z pomocą :-) Quote
Tweety Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='kasia_777'] Juz miałam je kiedys dac zeby tweety wystawila na allegro ale napisałam priva i zero odzewu. [/quote] bardzo Cię przepraszam ale miałaś zadzwonić kiedy dokładnie możesz przyjechać, żeby podac mi je i do dziś zero telefonu. Quote
kasia_777 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Tweety mogłas przeciez mi odpisac a tak to pomyslałam ze mnie olałas poprostu bo cały czas czekałam na odpowiedz bo przeciez napisałam do Ciebie, tak było ustalone. Wiem że jestes zapracowana i możesz nie miec czasu ale ja rowniez mam swoje sprawy i jesli chce cos podarowac to prosze mnie nie olewac :cool3: Szczerze to wolałabym tez zeby to ktos podjechał po te reklamówki bo tak by mi pasowalo. Bardzo bym chciała w tą sobote lub niedziele je przekazac. Tweety to moze jednak Tobie je dam a poprosze tylko żeby pieniądze poszły na Kraków. Na pewno sie na mnie wkurzyłaś znowu, bo my razem nie możemy sie dogadac :diabloti: Ale nie denerwuj sie bo ja taka konfliktowa to nie jestem wcale;) tylko tak to wszystko wyszło. Napisz mi prosze kiedy Ci pasuje Pozdrawiam Kasia Quote
kiwi Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Jesli bedzie problemw waszym dogadywaniu sie ;) to ja chetnie wystawie miski, kolo kalwaryjskiej jestesmy co zcwartek bo psy do kundla jada wiec napenwo udaloby sie jakos spotkac tweety zapracowana dziołcha :) Quote
kiwi Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 poza tym bannerek :modla: pomozcie gulaszowi, ten pies, zapomniany przez wszytkich juz tyle czeka... [IMG]http://img73.imageshack.us/img73/9404/gulaszwv3.jpg[/IMG] Quote
black sheep Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 To chce ktoś tą karme, dla pieska chorego na nerki? Jak nikt nie chce to dam mar.gajko, bo nie wiem komu moze się przydać Quote
AniaB Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 kiwi daj jeszcze link do wątku gulasza ja w ogóle nie znam tego psiaka Quote
kiwi Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Owieczko, jak nikt nie chce to my tez mozemy wziac, po prostu poczeka na chorego psiaka, napewno zaraz sie jakis z chorymi nerkami trafi... Quote
kiwi Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 voila! [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2906601#post2906601[/url] Quote
black sheep Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 No to nie wiem, bo też są do tego strzykawki i kroplówki, a mariola mowiła, że im to potrzebne. Pan mieszka w krakowie i chyba trzeba by było po to podjechać autem. Stracił pieska, bardzo go kochał... ale może byście już go mogły ponamawiać na nowego;) Quote
kiwi Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Owco - ktokolwiek to wezmie to bedzie dobrze bo jakis psiak skorzysta, my mamy w tym momencie raczej w dobrym stanie psy wiec tak tylko mowie na wszelki wypadek gdyby an juz mial wywalac do smieci ;) niech biora amicusy jesli cos z tego im potrzebne na juz Quote
black sheep Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 No wiem, że kto weźmie to się przyda. Ale że amicusy nie mają psa z chorymi nereczkami to tu pytam, bo może ktoś takiego biedaka ma:( Quote
miniulka91 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 rany julek jak mnie tu dawno nie był0:p Quote
Jagienka Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='miniulka91']rany julek jak mnie tu dawno nie był0:p[/quote] zapraszamy tutaj [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37823&goto=newpost"][COLOR=#800080]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37823&goto=newpost[/COLOR][/URL] :cool3: Quote
karusiap Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='Aga-ta']prosze, zajrzyjcie tutaj rowniez:( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39546[/URL][/quote] kurde masakra ten bidak sie juz tyle blaka na mrozie... moze krakow zna jakies DT w okolicach N.Sacza ...bo tam cisza.... Quote
Recommended Posts