Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lupak']Dziewczyny z [B]WIELICZKI[/B] proszę o pomoc. Są znalezione 2 suki husky - (Tina i jej siostra chyba, jedna jasna, druga czarniawa). Ich właściciel p. Darek mieszka w Wieliczce, ale nic więcej poza tym, że jest wysoki, o nim nie wiemy :diabloti: > Suki są w Przebieczanach. Jak odszukac Darka ? I przekazac mu żeby skontaktował się z Jolką ?[/quote]

Dzwoniłam do posiadaczy stada haszczaków ale nie kojarzą , czy na pewno Darek ? Nie Paweł ? Jeśli podasz mi numer tatoo to powiem Ci czy to nie psy Pawła :p

Posted

[quote name='Ank@2']Dzisiaj miałam bardzo nieprzyjemną sytuację. Idę sobie spokojnie z psem i wieszam plakaty na słupach, gdy nagle między nogami przebiega mi mała puchata kula i skacze na Fredka. Okazało się, że to śliczna ok. 3 mies sunia. Patrzę, rozglądam, ale właściciela nie widać. Za nami pędzi pies, który mojego psa traktuje jako posiłek - więc zaczynam szybciej iść; przy okazji mam nadzieję, że pojawi się właściciel suni. Przeszłam całe osiedle, a szczeniak za mną. No więc biorę pieska na smycz (jak dobrze, że smycz ma dwa karabinki) i wracam w miejsce gdzie szczenię nas znalazło. Nagle podbiega do mnie paniusia i mówi, że to jej. Okazało się, że zostawia 3mies. szczenię przed sklepem, na dodatek nieuwiązane "bo czasem na mnie czeka". Poprosiłam, żeby chociaż adresatkę kupiła, ale stwierdziła, że sunia się nie zgubi, i kazała, by następnym razem jej psa zostawić w spokoju. :angryy: :angryy: :angryy:
[B]dlaczego tacy ludzie chodzą po świecie?[/B][/quote]

No wlasnie. Dlaczego ?
Felerny wyrob.
Przy kazdej produkcji sie zdarza :angryy:
Dawniej takie felerne nie szly na eksport tylko na rynek krajowy :evil_lol:

Ank@2, masz jakas mozliwosc obserwowania losow tego szczeniaka ?

Posted

KRAKOWIANKI !!!

na czarnych kwiatkach jest zgłoszona babka z Wadowic, ma dwuletnie dziecko, miała spaniela z krakowskiego schronu i jakąś sunię chyba ostatnio (szczegóły post 475):
Katarzyna G. - Wadowice
mail: [EMAIL="[email protected]"]ksenia************@wp.pl[/EMAIL]
tel. 509 *** *92

Pani już po raz drugi aplikuje o psiaka z naszego Stowarzyszenia. Dziś napisałam jej maila, że znamy jej adopcyjne przejścia i wolontariusze w Polsce są powiadomieni.

[B]Żeby udowodnić mi jak bardzo się mylę, że nikt nie chce dać jej psa, przysłała mi maila jakiego rzekomo dostała od jakiegoś wolontariusza:[/B]

[I]Witam!!
Czy nadal jest pani chętna zaadoptować pieska? Bo mam 3 do adopcji,
jeden to duża, łagodna sunia, drugi to średniej wielkości łagodny pies,
a trzeci to pinczerkowata, roczka suńka. Jeżeli nadal szuka pani psa,
przedstawię i opiszę je dokładniej, dam zdjęcia.
Słyszałam, że ma pani z sobą dwie nieudane adopcjia - każdemu się może
zdarzyć!!
Pozdrawiam

[/I][CENTER][SIZE=4][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Red][B]CZY KTOŚ KOJARZY KTO MA TAKIE PSY NA STANIE I KTO CHCE DAĆ JEJ KOLEJNEGO PSA, KTÓRY ZAPEWNE NIE SPEŁNI JEJ OCZEKIWAŃ ???[/B][/COLOR]
[/SIZE][/CENTER]

Posted

[COLOR="Blue"]Powstał osobny wątek naszych nowych podopiecznych - [B]NANY i FIODORKA[/B]
Jeśli ma ktoś życzenie zajrzeć, to serdecznie zapraszamy!:loveu::loveu::loveu:[/COLOR]

[B][SIZE="4"][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/nanusia-niewidoma-pekinka-fiodorek-starszy-piesek-shih-tzu-na-rekonwalescencji-w-dt-143766/"]NANUSIA I FIODOREK NA DT W "KOCIM ŚWIECIE" [/URL][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='miniulka91']potrzebuje umowy adopcyjnej dla kota
może mi ktoś wysłać plik?[/quote]

na stronie AFN na samym dole..
[url=http://www.afn.pl/adopcje.htm]AFN - adopcje[/url]

Posted

[quote name='Ank@2']dla Kamelii[/QUOTE]

to ja myśle, ze Marysia napisze... Bo majqa ma teraz urwanie głowy .. ew. napisze do halbinki, jak Marysia nie da rady...
Tylko napisz do niej sama, bo ja juz jej tyle zleceń podesłałam, ze jak widzi pw odemnie to ma drgawki :evil_lol:

Posted

Tak , bylam z nią u weta i po drodze facet mnie zaczepił i mówi że jego sąsiadce umiera kotek i moze by się skusiła no i zadzwonili że są chętni i ją już odkarmią , odrazu zaproponowali mi wizyte żeby sprawdziła czy wszystko ok , zgadzają się na wszystko bardzo sympatyczni ludzie :p a ten kociak okazało sie ze juz ma 4 tyg tylko to kotks i jest taka drobniutka

Posted

mam bardzo fajna pania chetna na suczke mala taka do 6 kg i puchata.jezeli ktos ma takie malenstwo to prosze o kontakt.

pani o ktorej mowa rowniez postanowila pomoc w inny sposob psiaka i na jej pytanie zaproponowalam zeby na dzien dzisiejszy zakupila karme dla missiek (bo wiem ze ma w tej chwili duzo psiaków)ale pani powiedzila ze przeznaczy na ta karme 200 zl . Juz dalam missiek namiary na ta pania zeby sie z nia umowila po odbior kaski:loveu:oby wiecej takich ludzi:loveu:

Posted

Witam.
Mam prośbę.Musimy sprawdzić domek dla Lenki w Bochni,sunia z dużymi obciążeniami zdrowotnymi,ten dom to dla niej duża szansa. Od tygodnia nie możemy nikogo znależć.
Zawsze w zamian sprawdzę kolejny domek w Janowie Lubelskim i okolicy.
To jej wątek:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/slicznotka-lenka-1-5-roku-w-schronisku-bohnia-porzebna-wizyta-przedadopcyjna-139841/"][COLOR=#000000]ŚLICZNOTKA LENKA - 1,5 roku w schronisku BOHNIA PORZEBNA WIZYTA PRZEDADOPCYJNA![/COLOR][/URL]

Posted

[quote name='bianka0']Witam.
Mam prośbę.Musimy sprawdzić domek dla Lenki w Bochni,sunia z dużymi obciążeniami zdrowotnymi,ten dom to dla niej duża szansa. Od tygodnia nie możemy nikogo znależć.
Zawsze w zamian sprawdzę kolejny domek w Janowie Lubelskim i okolicy.
To jej wątek:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/slicznotka-lenka-1-5-roku-w-schronisku-bohnia-porzebna-wizyta-przedadopcyjna-139841/"][COLOR=#000000]ŚLICZNOTKA LENKA - 1,5 roku w schronisku BOHNIA PORZEBNA WIZYTA PRZEDADOPCYJNA![/COLOR][/URL][/quote]
Moge sparwdzic ten domek ale dopiero w poniedzialek jak nie znajdzie sie nikt wczesniej.:loveu:

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']mam bardzo fajna pania chetna na suczke mala taka do 6 kg i puchata.jezeli ktos ma takie malenstwo to prosze o kontakt.

pani o ktorej mowa rowniez postanowila pomoc w inny sposob psiaka i na jej pytanie zaproponowalam zeby na dzien dzisiejszy zakupila karme dla missiek (bo wiem ze ma w tej chwili duzo psiaków)ale pani powiedzila ze przeznaczy na ta karme 200 zl . Juz dalam missiek namiary na ta pania zeby sie z nia umowila po odbior kaski:loveu:oby wiecej takich ludzi:loveu:[/quote]

superr :multi: a Kaira od missieek za mało puchata? :lol:
[url]http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/?p=434[/url]