karusiap Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='kiwi']pewnie na bazarku sie ktos skusi[/quote] tylko wlansie wolalabym przekazac komus z Krakowa bo wysylka moze byc dosc skomplikowana;) Quote
Patia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Nie jest , wysyłałam już parę razy takie puszki :p Quote
karusiap Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Patia']Nie jest , wysyłałam już parę razy takie puszki :p[/quote] a jak je opakowywalas?zreszta oki,wystawie jakos i zglosze sie po instrukcje;) Quote
Patia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Folia bąbelkowa , na to zwykła .Puszki mają zwykle wielu amatorów , wystawiaj ! Quote
AgaG Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Patia mam piekny wielki kalendarz ścienny na nowy rok Góry polskie.. i jeden mały terminarz.. zostawić u Pana Tomka, bys podjechała i zrobiła bazarek? :lol: Quote
AgaG Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Mam nadzieję, że w czwartek, aby wziąc do programu szkiletorka.. jeszcze mu Kiwi wątku nie założyła.. Quote
Patia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 I znów bazarki : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/super-kalendarz-terminarz-royal-canin-na-krak-zwierzaki-do-17-12-a-126651/[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/piekny-duzy-kalendarz-scienny-z-psami-kotami-na-krak-zwierzaki-do-17-12-a-126649/[/URL] Quote
AMIGA Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Mamy wolne miejsce jutro w pandeczce na wyjazd do hotelu do Lednicy. Tylko niestety wyjazd jest wcześnie rano - godz 7,30 z Huty (bo na 9 jestem umówiona w Arwecie z Fabiem) Quote
AgaG Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Uff zniknął mi wpis.. Kto pomoze w kapieli psa i udostępni własną łazienkę na ten cel a potem przechowa na jedną noc psa, który teraz jest w hotelu? Najlepiej by to by to jutro było lub w środę.. w czwartek byc moze go wezme do "Kundla", a jest niemożliwie brudny. Mam szampony i pomoge w tej kąpieli. prosze o pomoc. Quote
karusiap Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 czy ktos nie jezdzi w okolice Wojnicza,dokladnie Bogumiłowice?? potrzebuje tam sprawdzic domek dla Fionki:) Quote
kiwi Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 kosciotrupek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-kosciotrupek-bardzo-biedny-potzrebna-mu-kapiel-wsparcie-finansowe-126695/#post11392111[/url] Quote
agamika Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 przed chwila miałam telefon zadzwonił Pan, jest załamany ... pracuje na budowie, w Węgrzcach ... za tydzien koniec budowy ...a obokv [SIZE=4][B]dwa zaniedbane , niechciane psy na krótkich łańcuchach, których jedynym żywicielem jest ten Pan [/B][/SIZE]..więc wiadomo co będzie jak bedzie pracował gdzie indziej ... próbował prosić sąsiadów, o dokarmianie tych psów ..niestety wszyscy mają to w d***** [SIZE=4][B]starszy (7 / 8 lat ) i mały młodszy (max 2 lata) , ten mały NAWET BUDY NIE MIAŁ .. :angryy: ...WYKOPAŁ SOBIE BIDUŚ DZIURĘ W ZIEMI ... :-(:-(:-( Pan zrobił mu prowizoryczne schronienie ... [/B][/SIZE] [COLOR=DarkOrchid] [/COLOR][SIZE=3][B][COLOR=DarkOrchid]błagam o jakiś DT dla nich[/COLOR][/B] ja do 5ciu psów kota itd..juz ni edam rady :shake::oops::placz: ... Pan myślał o schronisku w Olkuszu ... [/SIZE]wytłumaczyłam mu co sie tam dzieje .. mam nadzieje, ze wziął to Sobie do serca ... ma ktos jakiekolwiek pomysły ? Quote
andzia69 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='karusiap']czy ktos nie jezdzi w okolice Wojnicza,dokladnie Bogumiłowice?? potrzebuje tam sprawdzic domek dla Fionki:)[/quote] byłam w tych okolicach w sobotę... nie wiem kiedy znowu tam będę:shake: Dziewczyny - a jak z tym huskim, dla którego sprawdzałam dom w ok. Nowego Sącza? i prośba.... MA KTOŚ KLATKĘ DO POŻYCZENIA?????Erki Bera w dt w Krakowie niszczy:placz::placz::placz: Quote
Patia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Agamika w których to Węgrzcach ? Wielkich ? Quote
agamika Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Patia']Agamika w których to Węgrzcach ? Wielkich ?[/quote] o kurcze , nawet nie wiem, jutro będę jeszcze z Panem rozmawiać , [SIZE=1]może on choć jednego by wziął na DT ... . [/SIZE] wiem ze w tych koło Zielonek :oops: Pan mi trochu tłumaczył, ale ja i tak nie znam tamtych rejonów, więc nic mi to nie mówiło :shake: Quote
Patia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Czyli to nie te koło Wieliczki . Szkoda , bo te Wielkie są blisko mnie i mogłabym tam skoczyć z rana Quote
Patia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='andzia69'] i prośba.... MA KTOŚ KLATKĘ DO POŻYCZENIA?????Erki Bera w dt w Krakowie niszczy:placz::placz::placz:[/quote] Mam klatkę ale będzie wolna chyba dopiero od soboty , piszcie tu jesli wtedy jeszcze będzie potrzebna . Quote
weszka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Patia']Mam klatkę ale będzie wolna chyba dopiero od soboty , piszcie tu jesli wtedy jeszcze będzie potrzebna .[/quote] Moja klatka tez pożyczona i nie mogę się doprosić o zwrot. Jak odzyskam to mogę pożyczyć. Quote
AgaG Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='agamika']przed chwila miałam telefon zadzwonił Pan, jest załamany ... pracuje na budowie, w Węgrzcach ... za tydzien koniec budowy ...a obokv [SIZE=4][B]dwa zaniedbane , niechciane psy na krótkich łańcuchach, których jedynym żywicielem jest ten Pan [/B][/SIZE]..więc wiadomo co będzie jak bedzie pracował gdzie indziej ... próbował prosić sąsiadów, o dokarmianie tych psów ..niestety wszyscy mają to w d***** [SIZE=4][B]starszy (7 / 8 lat ) i mały młodszy (max 2 lata) , ten mały NAWET BUDY NIE MIAŁ .. :angryy: ...WYKOPAŁ SOBIE BIDUŚ DZIURĘ W ZIEMI ... :-(:-(:-( Pan zrobił mu prowizoryczne schronienie ... [/B][/SIZE] [COLOR=DarkOrchid] [/COLOR][SIZE=3][B][COLOR=DarkOrchid]błagam o jakiś DT dla nich[/COLOR][/B] ja do 5ciu psów kota itd..juz ni edam rady :shake::oops::placz: ... Pan myślał o schronisku w Olkuszu ... [/SIZE]wytłumaczyłam mu co sie tam dzieje .. mam nadzieje, ze wziął to Sobie do serca ... ma ktos jakiekolwiek pomysły ?[/quote] Węgrzce to jest na pólnocy od krakowa, droga jak na warszawę. Można tam podjechać podmiejskimi autobusami. Tylko co my dalej zrobimy? gdzie te psy damy? to jakiś koszmar.. dobrze by było znać adres..można by w "kundlu zaapelować o pomoc.. Quote
kiwi Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 czy ktoś ma do adopcji szczeniaka dużej suki? może byc po prostu duża suka kundel ale badzo młoda. dobry dom.. Quote
weszka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='kiwi']czy ktoś ma do adopcji szczeniaka dużej suki? może byc po prostu duża suka kundel ale badzo młoda. dobry dom..[/quote] U missieek jest ON-ko podobna suczka Pestka [URL="http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/?p=318"]Pestka[/URL] [IMG]http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/wp-content/uploads/psy/pestka/pestka22[/IMG] [IMG]http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/wp-content/uploads/psy/pestka/pestka23[/IMG] Quote
irenaka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='kiwi']czy ktoś ma do adopcji szczeniaka dużej suki? może byc po prostu duża suka kundel ale badzo młoda. dobry dom..[/quote] W Niepołomicach jest Grześ czyli facet :evil_lol:: [IMG]http://img148.imageshack.us/img148/6859/grze4gf9.jpg[/IMG] Quote
Yorija Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='AgaG']Węgrzce to jest na pólnocy od krakowa, droga jak na warszawę. Można tam podjechać podmiejskimi autobusami. Tylko co my dalej zrobimy? gdzie te psy damy? to jakiś koszmar.. dobrze by było znać adres..można by w "kundlu zaapelować o pomoc..[/quote] W tych Węgrzcach są dwie stajnie. Gdyby ktoraś z darem przekonywania mogła pogoadać z ich włascicielami to może daliby jakiś kawałek ziemi na której mozna by postawić budy. W jednej z nich widziałam jakiś czas temu nawet kojce dla psów. Jeżeli tam psów nie ma albo są tolerancyjne to może właściciele dali by się namówić na pomoc dla nich... Quote
Recommended Posts