AgaG Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='Ank@2']porobiłam wszystkim psom z wątku zbiorczego ogłoszenia - potrzebuję kontaktu do AgiG, bo nie wiedziałam jaki numer dać. I na kogo podawać namiary przy ogłoszeniach psów które przyjechały z Łużyckiej do Wieliczki ?[/quote] Mój numer to 501 801 553 a mail [email][email protected][/email] Quote
Cez Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/markowe-ubrania-na-krakow-124711/[/URL] bazarek na Krakow Quote
Jagienka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ja po imbramowskim i fragmencie Opolskiej spaceruje kilka razy dziennie... dzisiaj po chłopaku ani śladu... nikt nie widział :-( Quote
karusiap Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Jagienka']Ja po imbramowskim i fragmencie Opolskiej spaceruje kilka razy dziennie... dzisiaj po chłopaku ani śladu... nikt nie widział :-([/quote] no to nie dobrze:( Quote
Perfi Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Jagienka']A my dzisiaj ścigałyśmy z karusiap i agamiką wielkiego wilczarza przez 3 godziny po placu imbramowckim i wzdłuż Opolskiej, bo pies sobie spacerował przez środek ruchliwej ulicy... i go nie złapałyśmy... agamika ma zdjęcia na telefonie, a karusiap ma nerwa... z resztą wszystkie mamy :angryy:[/quote] to moze ten sam?? taki wielki szary?] edit: przeczytalam dalej to nie ten :shake: Quote
Jagienka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Jakby ktoś miał pociąg do eksluzywnych długopisów: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/waterman-czarny-dlugopis-wklady-na-krakow-124750/#post11228705"]***WATERMAN*** czarny długopis i wkłady na Kraków[/URL] Quote
sugarr Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote] [B]Karma [SIZE=4]Eukanuba 2x3kg[/SIZE][/B] [B]Miasto: [/B] Kraków [B]Data dodania: [/B]05/11/2008 Oddam 2 kupony na 3kg Karme Eukanube dla szczeniaków (dostaje sie przy kupnie jednego opakowania drugie gratis) [B][email protected][/B] :) [/quote] Napisałam i państwo są bardzo chętni oddać te kupony dla psów w potrzebie, tylko chcieliby mieć pewność, że trafi to faktycznie do nich, także przydałby się wolontariusz lub ktoś z fundacji. Nie wiem czy się przyda, ale stwierdziłam, że warto się zorientować Quote
AgaG Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Kto dysponujacy autem miałby ochotę jechać ze mną na sprawdzenie domu dla 15 letniego dziadka ? dom w łagiewnikach:lol: Quote
edit_f Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 mogłabym dziś od 17:00 do 19:00 lub jutro od 17:00 :) Quote
AgaG Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 dziś pokazuję psa w :"Kundlu", jutro pracuję do 19. 30. koło 20 dałoby się? ja mieszkam na pradniku czerwonym Quote
weszka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [B]AgaG [/B]ponieważ ciężko mi się zgrać czasowo żeby przekazać plakaty, a czas goni to korzystam z dobrodziejstwa poczty na którą i tak służbowo chodzę i wysyłam dzisiaj do Ciebie list formatu A4 z plakatami. Quote
edit_f Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='AgaG']dziś pokazuję psa w :"Kundlu", jutro pracuję do 19. 30. koło 20 dałoby się? ja mieszkam na pradniku czerwonym[/quote] oki.. jutro mogę.. przyjechałabym po ciebie o 20ej.. napisz mi gdzie ewentualnie podjechać.. i może na wszelki wypadek nr tel... do mnie: 600 905 923.. Quote
AgaG Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='edit_f']oki.. jutro mogę.. przyjechałabym po ciebie o 20ej.. napisz mi gdzie ewentualnie podjechać.. i może na wszelki wypadek nr tel... do mnie: 600 905 923..[/quote] super. panią do której jedziemy już zawiadomiłam. :p adres Ci podałam na pw. Quote
wilczyca Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='agamika']idzie sie załamac ... a wystarczało ze ruszyłby ręką 10 cm do przodu :angryy::angryy::angryy::placz::placz::placz::placz::placz::placz: i pies byłby bezpieczny a miał go jak na tacy ... młody, jedzenie brałjuz z reki, ale niestety ,,, przedmiot w ręce wywoływał u Niego ucieczkę , wiec na zwykła smycz po prostu nie szło go złapać :shake: :placz: [IMG]http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/zbuj1.jpg[/IMG] [IMG]http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/zboj.jpg[/IMG] chłopak jest wieleeeeelki i piękny , bardzo juz wychudzony , wycienczony :-( i poraniony .. moze coś go potrąciło .. moze tood przeciskania sie pod ogrodzeniami czy dziurami w płocie ...[/quote] takie wielkie cudności widziałam wczoraj w schronisku ..... może to ten co go Jagienka z karusiap i agamiką ścigały Quote
agamika Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='wilczyca']takie wielkie cudności widziałam wczoraj w schronisku ..... może to ten co go Jagienka z karusiap i agamiką ścigały[/quote] :crazyeye: jesooooooo ..obyyyyy ... on mi sie po nocach sni :oops: Quote
wilczyca Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 był na budach "N" - chyba w piątym lub szóstym boksie Quote
karusiap Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='wilczyca']był na budach "N" - chyba w piątym lub szóstym boksie[/quote] a czy mozliwe by odbywal tam kwarantanne?bo jesli nie,to to na pewno nie on:(a gdzie sa budy N? Quote
wilczyca Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 z tego co się oriętuję to parę "e-nek" jest przeznaczonych jako kwarantanny, są na wprost nowo budowanych Quote
karusiap Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='wilczyca']z tego co się oriętuję to parę "e-nek" jest przeznaczonych jako kwarantanny, są na wprost nowo budowanych[/quote] dziekuje:) Quote
karusiap Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='wilczyca']karusiap jak będzie tam, to postaram się zrobic mu zdjęcia i ci prześlę to wówczas znając go już będzie wiadomo czy to jest on[/quote] bede bardzo bardzo wdzieczna:loveu:a kiedy bedziesz w schronisku?a moze jest tez szansa dopytac skad lub chociaz kiedy trafil? Quote
wilczyca Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 jutro i postaram się uzyskac jakieś informacje Quote
sugarr Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Jak będzie potrzebna komuś dodatkowa para rąk i będzie miejsce w samochodzie do hotelu, to dajcie mi proszę znać, ja ostatnio mam trochę więcej czasu, więcej na dogo, a za to nie bardzo mogę teraz przyjmować na DT, także chętnie przydałabym się do czegoś innego :) Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Bardzo prosze wszytkich o szukanie Dt dla 14 letniej suni ,ktora obecnie przebywa w karkowskim schronisku na szpitalu 14 .Sunia wazy 4 kg ,nie dowidzi i nie doslyszy.W szpitalu jest przepelnienie ,nie ma gdzie dac suni , a na szpitalu nie moze sidziec dlugo bo jest pelno psow po wypadkach i chorych.:shake: Do hotelu tez nie mozna ja wziasc bo kojec odpada.:placz: W niedzile zrobie jej zdjecia ale pomoc potrzebna na cito Quote
Recommended Posts