sugarr Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Jestem, jestem. Tak jak pisałam, możecie sobie przekazywać tą klatkę itd, tylko żeby było wiadomo u kogo jest. Na razie mi nie potrzebna i prędko nie będzie. Także jak wyjadę niebawem, czy w ogóle jak mnie nie ma na forum, a byłaby potrzebna to śmiało kiwi możesz pożyczać Quote
kiwi Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 sugarr a moze ja bym dzisiaj poprosiła mojego tz zeby ci ja podrzucił wieczorem? szkoda zeby lezała u mnie, skoro ja wyjezdzam klatka jest super wielka, naprawde Quote
karusiap Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 kto sie zna na golabkach??? moja znajda ma chyba cos z lapkami,lezy albo na pleckach albo na brzuszku...ale chodzi mi o to,ze ma obraczki srebrna i jakas zielono-zolta....wie ktos gdzie to sie sprawdza,co oznacza albo wogole HELP!!!! Quote
Jagienka Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='karusiap']kto sie zna na golabkach??? moja znajda ma chyba cos z lapkami,lezy albo na pleckach albo na brzuszku...ale chodzi mi o to,ze ma obraczki srebrna i jakas zielono-zolta....wie ktos gdzie to sie sprawdza,co oznacza albo wogole HELP!!!![/quote] kiwi na wątku gołądka Patii ['] pisała, ze Frotka się zna najlepiej [url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10509740&postcount=13[/url] Quote
karusiap Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Jagienka']kiwi na wątku gołądka Patii ['] pisała, ze Frotka się zna najlepiej [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10509740&postcount=13[/URL][/quote] wlasnie do frotki nie moge sie dodzwonic...mecze tez priwami Theriona:oops:dzieki Jaga za linka do golebiarzy,jak odczytam obraczki bede szukac pomocy;) Quote
Rudzia-Bianca Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 czy gdyby była taka potrzeba , czy ktoś z Was w Krakowie mógłby iść na wizytę przedadopcyjną ? chodzi o Lunę bokserkę, ale to jeszcze nic pewnego . Quote
Jagienka Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Czy ktoś mieszka w okolicach Skotnik? Jest tam na posesji starszawy ON karmiony raz na tydzień... potrzebna osoba w roli podglądacza. Quote
karusiap Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Aga mam dla Ciebie na psiaki 200 zl od kochanej Alicji M.:loveu::loveu::loveu: Quote
agamika Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 :cool3:ma ktoś jutro rano ochotę na wyprawę do hotelu ? (transport jest :diabloti: ) Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Ank@2']ja jestem chętna :cool3:[/quote] Aniu to rezygnujesz z wyprowadzania murzynka ,bo nie wiem czy wiesz ale agamika jeżdzi do hotelu w wieliczce.? Quote
Ank@ Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 oczywiście, że nie rezygnuję. Już byłam kilka razy w Wieliczce w hotelu, a na Łużycką też jutro wpadnę kolo 17. A czy jest tu jakiś spór na dogo ? konflikt, kłótnia ?? Quote
AgaG Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='agamika']:cool3:ma ktoś jutro rano ochotę na wyprawę do hotelu ? (transport jest :diabloti: )[/quote] dziewczyny dacie radę zrobić foty mojemu rudemu znajdzie (liskowate cudo) :cool3::cool3:? błagam... Quote
agamika Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='AgaG']dziewczyny dacie radę zrobić foty mojemu rudemu znajdzie (liskowate cudo) :cool3::cool3:? błagam...[/quote] ja obiecać nie mogę bo niestety moje baterie wysiadają :oops: , ale jakby liryka nie zajrzała tu przed ranem to jej rano w smsie wyśle żeby wzięła swój aparat , więc foty będą ;) Aniu to do jutra ;) :razz: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 po cichutku żeby nie zapeszyć - Luna została Krakowianką :) Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Ank@2']oczywiście, że nie rezygnuję. Już byłam kilka razy w Wieliczce w hotelu, a na Łużycką też jutro wpadnę kolo 17. A czy jest tu jakiś spór na dogo ? konflikt, kłótnia ??[/quote] No to swietnie Murzynek sie usieszy ,a konfliktu ani kłotni zadnej nie ma:loveu: Quote
Ank@ Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 pedigree organizuje akcje 'rosnij zdrowo' - rozdają paczki karmy dla szczeniąt. Można kilka takich paczek zamówić i przeznaczyć dla psów w hotelach/schronisku .... [url]https://www.rosnij-zdrowo.pl/Dog.aspx?src=DA4FEE87-BEEF-4E23-87C7-5FE895D6744D[/url] Quote
liryka Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 wycieczka do hotelu jutro rano, kogos podwiezc? :) pedigree zamowione, dobrze, ze sie przeprowadzalm ostatnio, nie ma mojego nowego adresu w bazie danych :) Quote
miniulka91 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Ja też sobie zamowiłam wyprawkę dla szczeniaka,(bo akurat takiego maluszka mam obiecnie na DT) dopiero teraz bo mi coś wyskakiwało że jest przerwa techniczna :loveu: Ale najważniwjsze ze się udało :p Quote
Ank@ Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 akcja whiskasa 'rosnij zdrowo' [url]https://www.rosnij-zdrowo.pl/Cat.aspx?link=A48F4C46-B7D5-445E-9198-BAEBDD7266B3[/url] Quote
liryka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 ciotki, zaprzyjazniony sklep zoologiczny chcialby postawic u siebie puszke na datki dla KTOZ. czy takie puszki mozna w KTOZie uzyskac i np. podpisuje sie jakas umowe czy porozumienie na zbierania kasy, czy trzeba sfabrykowac swoja puszke i po prostu przekazywac zebrane pieniadze? Quote
AMIGA Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='liryka']ciotki, zaprzyjazniony sklep zoologiczny chcialby postawic u siebie puszke na datki dla KTOZ. czy takie puszki mozna w KTOZie uzyskac i np. podpisuje sie jakas umowe czy porozumienie na zbierania kasy, czy trzeba sfabrykowac swoja puszke i po prostu przekazywac zebrane pieniadze?[/quote] Z tego co pamiętam była niedawno akcja zbierania karmy i wystawiania puszek dla TOZ-u własnie w sklepach zoologicznych. To były oryginalne puszki, które odbierało sie w TOZie Quote
Ank@ Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 akcja była, sama brałam w niej udział. :lol: to było jakoś luty-marzec. Anetka83 chyba to organizowała. KTOZ był powiadomiony i kiedyś podjechałam po 2 puszki, musiałam tylko w zeszycie jakimś podpisać i koniec. A potem zwrot puszek i znowu podpis. Quote
kiwi Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 liryka można tez wystawiac puszki AFN :) tylko tzreba sobie zrobic puszke :) Quote
karusiap Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 nowy hotelowicz: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10625589#post10625589[/URL] Quote
Recommended Posts