Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem, jestem. Tak jak pisałam, możecie sobie przekazywać tą klatkę itd, tylko żeby było wiadomo u kogo jest. Na razie mi nie potrzebna i prędko nie będzie. Także jak wyjadę niebawem, czy w ogóle jak mnie nie ma na forum, a byłaby potrzebna to śmiało kiwi możesz pożyczać

Posted

sugarr a moze ja bym dzisiaj poprosiła mojego tz zeby ci ja podrzucił wieczorem? szkoda zeby lezała u mnie, skoro ja wyjezdzam
klatka jest super wielka, naprawde

Posted

kto sie zna na golabkach???
moja znajda ma chyba cos z lapkami,lezy albo na pleckach albo na brzuszku...ale chodzi mi o to,ze ma obraczki srebrna i jakas zielono-zolta....wie ktos gdzie to sie sprawdza,co oznacza albo wogole HELP!!!!

Posted

[quote name='karusiap']kto sie zna na golabkach???
moja znajda ma chyba cos z lapkami,lezy albo na pleckach albo na brzuszku...ale chodzi mi o to,ze ma obraczki srebrna i jakas zielono-zolta....wie ktos gdzie to sie sprawdza,co oznacza albo wogole HELP!!!![/quote]
kiwi na wątku gołądka Patii ['] pisała, ze Frotka się zna najlepiej

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10509740&postcount=13[/url]

Posted

[quote name='Jagienka']kiwi na wątku gołądka Patii ['] pisała, ze Frotka się zna najlepiej

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10509740&postcount=13[/URL][/quote]
wlasnie do frotki nie moge sie dodzwonic...mecze tez priwami Theriona:oops:dzieki Jaga za linka do golebiarzy,jak odczytam obraczki bede szukac pomocy;)

Posted

oczywiście, że nie rezygnuję. Już byłam kilka razy w Wieliczce w hotelu, a na Łużycką też jutro wpadnę kolo 17.
A czy jest tu jakiś spór na dogo ? konflikt, kłótnia ??

Posted

[quote name='agamika']:cool3:ma ktoś jutro rano ochotę na wyprawę do hotelu ? (transport jest :diabloti: )[/quote]

dziewczyny dacie radę zrobić foty mojemu rudemu znajdzie (liskowate cudo) :cool3::cool3:? błagam...

Posted

[quote name='AgaG']dziewczyny dacie radę zrobić foty mojemu rudemu znajdzie (liskowate cudo) :cool3::cool3:? błagam...[/quote]

ja obiecać nie mogę bo niestety moje baterie wysiadają :oops: , ale jakby liryka nie zajrzała tu przed ranem to jej rano w smsie wyśle żeby wzięła swój aparat , więc foty będą ;)

Aniu to do jutra ;) :razz:

Posted

[quote name='Ank@2']oczywiście, że nie rezygnuję. Już byłam kilka razy w Wieliczce w hotelu, a na Łużycką też jutro wpadnę kolo 17.
A czy jest tu jakiś spór na dogo ? konflikt, kłótnia ??[/quote]
No to swietnie Murzynek sie usieszy ,a konfliktu ani kłotni zadnej nie ma:loveu:

Posted

pedigree organizuje akcje 'rosnij zdrowo' - rozdają paczki karmy dla szczeniąt. Można kilka takich paczek zamówić i przeznaczyć dla psów w hotelach/schronisku ....

[url]https://www.rosnij-zdrowo.pl/Dog.aspx?src=DA4FEE87-BEEF-4E23-87C7-5FE895D6744D[/url]

Posted

wycieczka do hotelu jutro rano, kogos podwiezc? :)

pedigree zamowione, dobrze, ze sie przeprowadzalm ostatnio, nie ma mojego nowego adresu w bazie danych :)

Posted

Ja też sobie zamowiłam wyprawkę dla szczeniaka,(bo akurat takiego maluszka mam obiecnie na DT) dopiero teraz bo mi coś wyskakiwało że jest przerwa techniczna :loveu: Ale najważniwjsze ze się udało :p

Posted

ciotki, zaprzyjazniony sklep zoologiczny chcialby postawic u siebie puszke na datki dla KTOZ. czy takie puszki mozna w KTOZie uzyskac i np. podpisuje sie jakas umowe czy porozumienie na zbierania kasy, czy trzeba sfabrykowac swoja puszke i po prostu przekazywac zebrane pieniadze?

Posted

[quote name='liryka']ciotki, zaprzyjazniony sklep zoologiczny chcialby postawic u siebie puszke na datki dla KTOZ. czy takie puszki mozna w KTOZie uzyskac i np. podpisuje sie jakas umowe czy porozumienie na zbierania kasy, czy trzeba sfabrykowac swoja puszke i po prostu przekazywac zebrane pieniadze?[/quote]

Z tego co pamiętam była niedawno akcja zbierania karmy i wystawiania puszek dla TOZ-u własnie w sklepach zoologicznych.
To były oryginalne puszki, które odbierało sie w TOZie

Posted

akcja była, sama brałam w niej udział. :lol: to było jakoś luty-marzec.
Anetka83 chyba to organizowała. KTOZ był powiadomiony i kiedyś podjechałam po 2 puszki, musiałam tylko w zeszycie jakimś podpisać i koniec. A potem zwrot puszek i znowu podpis.