Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kiwi']dostałam smsa, że pani ma problem ze swoim psem, który rzuca się na wszystkie inne psy pomimo kagańca, a ona chodzi o kulach, numer rzecz jasna dostała od takiej jednej pani :]

jeśli ktoś chce pomóc tej kobiecie/ jej psu chetnie odstapie numer.
Ja niestety nie dam już rady[/quote]

Moze niech ta pani skontaktuje sie z behawiorystą (np.A.Kłosiński z k-wa)
[URL]http://www.alteri.pl/Terapia_zachowania/index.html[/URL]

Mój tez sie rzucał, co prawda nie korzystaliśmy z pomocy specjalisty ale jest juz ok. Przypuszczam, ze długa droga przed nimi :roll: Ja miałam swoje metody, co najwyżej mogłabym maila tej pani posłac bo u nas sie sprawdziło ;)

Posted

[quote name='kiwi']podejrzewam że pani chodzi o to żebym psa zabrała po prostu, mało kto bedzie z psem pracował....[/quote]
Dominika to moze załóż prywatne schronisko,bo widze ze telefony sie nie urywaja ,kazdy by chcial pozbyc sie psa ale niech sie nimi wolontariusze zajmuja :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='AMIGA']Kto ma ochotę na wyjazd jutro rano do hotelu?[/quote]

ja :razz: ale od jutra pracę zaczynam więc odpada :shake:

pozdrawiam Pani Olu i zapraszam ponownie kiedyś na kawkę :loveu:

Posted

[quote name='Anetka83']ja :razz: ale od jutra pracę zaczynam więc odpada :shake:

pozdrawiam Pani Olu i zapraszam ponownie kiedyś na kawkę :loveu:[/quote]

Gratuluję :cool2: i prosze uważać, bo jeszcze jestem gotowa sie kiedyś "zwalić" na głowe z całą "ekipą hotelowa" :p

Posted

[quote name='AMIGA']Gratuluję :cool2: i prosze uważać, bo jeszcze jestem gotowa sie kiedyś "zwalić" na głowe z całą "ekipą hotelowa" :p[/quote]

dziekowac:)

Wie Pani że ja z checią kawke z Wami wypiję :evil_lol:
Nucia mi powiedziała że chętnie zostanie przez Panią wygłaskana :loveu:

Posted

Naprawdę nikt nie ma ochoty pojechac żeby wyspacerować nasze tabuny piesków w hotelu? Narazie wygląda na to, że jedzie tylko Agamika i ja, a psiaczków jest kilkanascie!!!!

Posted

[quote name='AMIGA']Naprawdę nikt nie ma ochoty pojechac żeby wyspacerować nasze tabuny piesków w hotelu? Narazie wygląda na to, że jedzie tylko Agamika i ja, a psiaczków jest kilkanascie!!!![/quote]

Ja mam ochotę, ale (niestety) zaczyna się rekrutacja na studia, i bieganie po uczelniach :-(

Posted

[quote name='AMIGA']No trudno - powalczymy więc we dwie[/quote]

damy rade :cool3:

(może w końcu nikt mi Drwala nie ukradnie :roll::eviltong: bo ostatnio to cos rekordy popularności bije :mad: )

Posted

[quote name='agamika']damy rade :cool3:

(może w końcu nikt mi Drwala nie ukradnie :roll::eviltong: bo ostatnio to cos rekordy popularności bije :mad: )[/quote]

No chyba że się z Wami zabiorę rano to znów zostanie Tobie jakiś Odi czy jak mu tam do wyspacerowania :multi:

Posted

[quote name='sugarr']A o której? I skąd się "zgarniacie"? :)[/quote]
Wyjeżdżamy rano o godz 8 z przystanku autobusowego przy os. Kościuszkowskim. Trasa - przez ul Nowohucka (niestety) no i Wielicką

Poniewaz juz jest dośc późno i chciałabym juz opuścic dzisiaj dogo, to podaję swój nr tel. 697 966 551. Od 7 rano można się ze mną umawiać

Posted

CAMARA, ta co to ogłasza nam psy w GW, co szuka domów psom, co pomaga, dostała bana.
Za co???
Za krytykę nowych zasad bazarków.
Pytam Modów, a może i Wy spytacie: ZA CO BAN dla CAMARY.
Niektóz znacie ją osobiście, niektórzy tylko z Dogo.
Jeżeli tylko może pomóć psom czy ludzim. Pomaga.
Mi pomogła w ostatni czwartek - wioząc psy ze Śląska.
Jak tak można??
To czysta, żywa dyktatura.

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113718[/URL]

Posted

[quote name='mar.gajko']CAMARA, ta co to ogłasza nam psy w GW, co szuka domów psom, co pomaga, dostała bana.
Za co???
Za krytykę nowych zasad bazarków.
Pytam Modów, a może i Wy spytacie: ZA CO BAN dla CAMARY.
Niektóz znacie ją osobiście, niektórzy tylko z Dogo.
Jeżeli tylko może pomóć psom czy ludzim. Pomaga.
Mi pomogła w ostatni czwartek - wioząc psy ze Śląska.
Jak tak można??
To czysta, żywa dyktatura.

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113718[/URL][/quote]

No własnie! Niestety z tego co wiem, to Modzi nabrali wodyw usta. I mimo, ze wielu dogomaniaków krytykuje ostatnie zmiany w regulaminie bazarków, to nie ma żadnego odzewu ze strony Modów.
Wygląda na to, że to my jesteśmy dla Modów, a nie Modzi dla Dogo

Posted

Dostałam dzisiaj wiadomość telefoniczną, że na pętli w Kurdwanowie "koczują" dwa onkowate psy - jedne długowłosy, drugi krótkowłosy. Sa podobno bardzo przyjazne do ludzi, nadstawiają brzuszki do miziania. Ale po ich wyglądzie widać, że sa zaniedbane - wplątane liście w sierść itd. Co robić?

Posted

camara nie jest tylko dogomaniaczka jak wiele osób na tym forum tylko i wylacznie dogomaniaczkami ,ktore siedza i podbijaja watki ale osoba aktywnie ratujaca zwierzaki ,osoba ktora poswieca swoj czas i cizko zarobione pieniadze na ratowanie zwierzat .Znam Camare ale nie tylko z dogo ale przede wszystkim z zycia i stanę za nia rekami i nogami .

Dlaczego camara dostała bana ,czy ktos nam to wyjasni?:mad:

Posted

[quote name='kiwi']Problem w tym, że modzi to tutaj głownie gówniażeria.[/quote]

No ale Admin chyba nie? I co, On nie widzi, co się tu dzieje?

Posted

[quote name='AMIGA']No ale Admin chyba nie? I co, On nie widzi, co się tu dzieje?[/quote]
No nie wiem Amiga czy nie? Patrząc na zdjęcia w podpisach to za bardzo poważni nie są.

Posted

Kochani czy ktos nie planuje wyjazdu w strone Przemysla??chociaz Rzeszowa?
Na psa od Pani Romy,ktora ma ich 50!!czeka cudowny dom,potrzebuje tylko pomocy w transporcie....ja oczywiscie pojechalabym tez