lizka Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='kiwi']dostałam smsa, że pani ma problem ze swoim psem, który rzuca się na wszystkie inne psy pomimo kagańca, a ona chodzi o kulach, numer rzecz jasna dostała od takiej jednej pani :] jeśli ktoś chce pomóc tej kobiecie/ jej psu chetnie odstapie numer. Ja niestety nie dam już rady[/quote] Moze niech ta pani skontaktuje sie z behawiorystą (np.A.Kłosiński z k-wa) [URL]http://www.alteri.pl/Terapia_zachowania/index.html[/URL] Mój tez sie rzucał, co prawda nie korzystaliśmy z pomocy specjalisty ale jest juz ok. Przypuszczam, ze długa droga przed nimi :roll: Ja miałam swoje metody, co najwyżej mogłabym maila tej pani posłac bo u nas sie sprawdziło ;) Quote
kiwi Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 podejrzewam że pani chodzi o to żebym psa zabrała po prostu, mało kto bedzie z psem pracował.... Quote
kiwi Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 nowy telefon: 3 kocięta podrzucone na klatce schodowej, dwa czarne i jeden czarny z białym.... chce ktos ? :mdleje: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='kiwi']podejrzewam że pani chodzi o to żebym psa zabrała po prostu, mało kto bedzie z psem pracował....[/quote] Dominika to moze załóż prywatne schronisko,bo widze ze telefony sie nie urywaja ,kazdy by chcial pozbyc sie psa ale niech sie nimi wolontariusze zajmuja :evil_lol::evil_lol: Quote
Anetka83 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='AMIGA']Kto ma ochotę na wyjazd jutro rano do hotelu?[/quote] ja :razz: ale od jutra pracę zaczynam więc odpada :shake: pozdrawiam Pani Olu i zapraszam ponownie kiedyś na kawkę :loveu: Quote
AMIGA Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Anetka83']ja :razz: ale od jutra pracę zaczynam więc odpada :shake: pozdrawiam Pani Olu i zapraszam ponownie kiedyś na kawkę :loveu:[/quote] Gratuluję :cool2: i prosze uważać, bo jeszcze jestem gotowa sie kiedyś "zwalić" na głowe z całą "ekipą hotelowa" :p Quote
Anetka83 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='AMIGA']Gratuluję :cool2: i prosze uważać, bo jeszcze jestem gotowa sie kiedyś "zwalić" na głowe z całą "ekipą hotelowa" :p[/quote] dziekowac:) Wie Pani że ja z checią kawke z Wami wypiję :evil_lol: Nucia mi powiedziała że chętnie zostanie przez Panią wygłaskana :loveu: Quote
AMIGA Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Naprawdę nikt nie ma ochoty pojechac żeby wyspacerować nasze tabuny piesków w hotelu? Narazie wygląda na to, że jedzie tylko Agamika i ja, a psiaczków jest kilkanascie!!!! Quote
Kropcia Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='AMIGA']Naprawdę nikt nie ma ochoty pojechac żeby wyspacerować nasze tabuny piesków w hotelu? Narazie wygląda na to, że jedzie tylko Agamika i ja, a psiaczków jest kilkanascie!!!![/quote] Ja mam ochotę, ale (niestety) zaczyna się rekrutacja na studia, i bieganie po uczelniach :-( Quote
kiwi Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 o 9 30 musze byc po wpis na campusie, wiec pora zupełnie z d... nie dam rady poejchac :( Quote
agamika Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='AMIGA']No trudno - powalczymy więc we dwie[/quote] damy rade :cool3: (może w końcu nikt mi Drwala nie ukradnie :roll::eviltong: bo ostatnio to cos rekordy popularności bije :mad: ) Quote
Yorija Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='agamika']damy rade :cool3: (może w końcu nikt mi Drwala nie ukradnie :roll::eviltong: bo ostatnio to cos rekordy popularności bije :mad: )[/quote] No chyba że się z Wami zabiorę rano to znów zostanie Tobie jakiś Odi czy jak mu tam do wyspacerowania :multi: Quote
AMIGA Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='sugarr']A o której? I skąd się "zgarniacie"? :)[/quote] Wyjeżdżamy rano o godz 8 z przystanku autobusowego przy os. Kościuszkowskim. Trasa - przez ul Nowohucka (niestety) no i Wielicką Poniewaz juz jest dośc późno i chciałabym juz opuścic dzisiaj dogo, to podaję swój nr tel. 697 966 551. Od 7 rano można się ze mną umawiać Quote
mar.gajko Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 CAMARA, ta co to ogłasza nam psy w GW, co szuka domów psom, co pomaga, dostała bana. Za co??? Za krytykę nowych zasad bazarków. Pytam Modów, a może i Wy spytacie: ZA CO BAN dla CAMARY. Niektóz znacie ją osobiście, niektórzy tylko z Dogo. Jeżeli tylko może pomóć psom czy ludzim. Pomaga. Mi pomogła w ostatni czwartek - wioząc psy ze Śląska. Jak tak można?? To czysta, żywa dyktatura. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113718[/URL] Quote
AMIGA Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='mar.gajko']CAMARA, ta co to ogłasza nam psy w GW, co szuka domów psom, co pomaga, dostała bana. Za co??? Za krytykę nowych zasad bazarków. Pytam Modów, a może i Wy spytacie: ZA CO BAN dla CAMARY. Niektóz znacie ją osobiście, niektórzy tylko z Dogo. Jeżeli tylko może pomóć psom czy ludzim. Pomaga. Mi pomogła w ostatni czwartek - wioząc psy ze Śląska. Jak tak można?? To czysta, żywa dyktatura. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113718[/URL][/quote] No własnie! Niestety z tego co wiem, to Modzi nabrali wodyw usta. I mimo, ze wielu dogomaniaków krytykuje ostatnie zmiany w regulaminie bazarków, to nie ma żadnego odzewu ze strony Modów. Wygląda na to, że to my jesteśmy dla Modów, a nie Modzi dla Dogo Quote
AMIGA Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Dostałam dzisiaj wiadomość telefoniczną, że na pętli w Kurdwanowie "koczują" dwa onkowate psy - jedne długowłosy, drugi krótkowłosy. Sa podobno bardzo przyjazne do ludzi, nadstawiają brzuszki do miziania. Ale po ich wyglądzie widać, że sa zaniedbane - wplątane liście w sierść itd. Co robić? Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 camara nie jest tylko dogomaniaczka jak wiele osób na tym forum tylko i wylacznie dogomaniaczkami ,ktore siedza i podbijaja watki ale osoba aktywnie ratujaca zwierzaki ,osoba ktora poswieca swoj czas i cizko zarobione pieniadze na ratowanie zwierzat .Znam Camare ale nie tylko z dogo ale przede wszystkim z zycia i stanę za nia rekami i nogami . Dlaczego camara dostała bana ,czy ktos nam to wyjasni?:mad: Quote
kiwi Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Problem w tym, że modzi to tutaj głownie gówniażeria. Quote
AMIGA Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='kiwi']Problem w tym, że modzi to tutaj głownie gówniażeria.[/quote] No ale Admin chyba nie? I co, On nie widzi, co się tu dzieje? Quote
paulus Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='AMIGA']No ale Admin chyba nie? I co, On nie widzi, co się tu dzieje?[/quote] No nie wiem Amiga czy nie? Patrząc na zdjęcia w podpisach to za bardzo poważni nie są. Quote
AMIGA Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='paulus']No nie wiem Amiga czy nie? Patrząc na zdjęcia w podpisach to za bardzo poważni nie są.[/quote] Nie widziałam :oops: Quote
karusiap Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Kochani czy ktos nie planuje wyjazdu w strone Przemysla??chociaz Rzeszowa? Na psa od Pani Romy,ktora ma ich 50!!czeka cudowny dom,potrzebuje tylko pomocy w transporcie....ja oczywiscie pojechalabym tez Quote
Recommended Posts