agamika Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104797[/url] Watek Bendziego ;) Quote
AMIGA Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Dzięki, że nie śpi ktoś by spać mógł ktoś ;). A zresztą w moim podpisie jest banerek Benjego :p Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='erka']Niestety nasza sunia za duża:placz::placz::placz:. W niedzielę mogłybyśmy ja zabrać z powrotem do Kielc, ale nie mam jej gdzie przetrzymać od środy do niedzieli. Czy ktoś mógłby pomóc?[/quote]\ erka podaje na pw jeszcze jeden nr.telefonu ,o tej pani zapomnilam że chce cos małego kudlatego ,a przed chwilka do mnie zadzwoniła przypomniec sie .Pani mieszka w chrzanowie ,ma dom z ogrodem ale wypytaj jej bo ma jednego dużego psa w kojcu ,a małego chce do przytulania na lózko . Napewno trzeba tam podjechac z mała jak by chciła ja zobaczyc . Quote
Ank@ Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Ja się z kotem ( ze wsi ) do sterylki przypominam Quote
agamika Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Tweety']Mam dostęp do darmowych sterylek, tylko proszę o kontakt w przyszłym tygodniu, bo do końca tego na pewno mnie nie będzie[/quote] [EMAIL="Ank@2"][B]Ank@2[/B][/EMAIL]wróc sie na watu do tyłu znajdż kiedy Tweety to napisała, bo ja nie pamietam i neiwiem czy przyszły tydzien to juz ten czy następny dopiero i skontaktuj sie z Tweety,bo ona to do Ciebie pisała Quote
Tweety Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Ank@2']Ja się z kotem ( ze wsi ) do sterylki przypominam[/quote] agamika, dzięki :loveu: a Ty, Ank@2 przedzwoń do mnie (505 052 892) to umówimy się Quote
Perfi Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 uwazajcie na kleszcze! ostatnio bylismy z psem na spacerze w lasku i oblazly nas jak mrowki! na szczescie zaden sie nie wgryzl, pies po spacerze na wszelki poszedl pod prysznic. Quote
Jagienka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Perfi']uwazajcie na kleszcze! ostatnio bylismy z psem na spacerze w lasku i oblazly nas jak mrowki! na szczescie zaden sie nie wgryzl, pies po spacerze na wszelki poszedl pod prysznic.[/quote] Nooo ja już z mojego psa 5 wyjełam (a jest zakropelkowana przeciwko), a to dopiero początek :crazyeye: W tamtym roku przez całe wakacje miała 5. Zapraszamy do Majeczki. Waży 5 kg, jest stareńka... i ktos sie jej pozbył, wyrzucając na ulicę. [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109718[/url] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/196/fd79f09f48ad8aaf.jpg[/IMG][/URL] Quote
karusiap Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Bardzo prosze o DT na jedna noc dla Majeczki,z soboty na niedziele....jest bardzo grzeczna babcia,spi caly czas prawie.Bardzo nie chce by musiala spedzic te noc w boksie:( Quote
liryka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Majeczka jest spiącą królewną - to zaszczyt ją gościć :) Quote
sugarr Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 A akceptuje inne psy? Ja na jedną noc raczej bez problemu Quote
Jagienka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='sugarr']A akceptuje inne psy? Ja na jedną noc raczej bez problemu[/quote] sugarr, ona tak różnie... jak podeszła do Nas przyjaźnie nastawiona labka to mała ja obwarczała a jak tamata ja obwachiwała nic sobie nie robiąc z warkotu to tak w powietrzu kłapneła w strone tamtej, więc raczej wskazana izolacja chyba... tzn to jest okruch, więc Portosowi nic by nie zrobiła, tylko nie wiem jak on reaguje na warkoczące małe stare... :eviltong: Quote
sugarr Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 To może lepiej nie ryzykować, tzn z Portosem to jest różnie, na ogół nic sobie nie robi z takich jazgotów małych, ale czasami się najeży, odszczeka, warknie i za chwilę oba gotowe do bójki. A nie mam za bardzo jak odseparować w razie czego. Ale jakby się nic innego nie znalazło, to można spróbować, jeszcze pogadam z mamą co ona o tym myśli Quote
liryka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 hmm...na spacerze - przy mijaniu sie z innym psem jest bojazliwa i przechodzi na druga strone czlowieka, ale jesli jakis podbiegnie - stoi nieruchomo i daje sie obwachac, sama raczej unika. w psim sklepie okopala sie w rogu i nastroszyla, kiedy weszla starenka bokserka i chciala sie przywitac - nie warczala, ale wargi juz podchodzily w gore. na koty zupelnie nie reaguje Quote
liryka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 uprzejmie zawiadamiam, ze dzis i jutro moge sluzyc transportem w dowolnych odleglosciach i wymiarach czasowych, wiec jesli cos potrzeba, dajcie znac Quote
Ank@ Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Mojej koleżance zaginął kot, a raczej kotka. Młoda ok. roku. Wabi się Tośka. [IMG]http://img397.imageshack.us/img397/5481/obraz002dh2.jpg[/IMG] Jeżeli ktoś by ją zobaczył proszę o kontakt na numer 513074373 lub 0126573426 Uciekła wczoraj. Quote
Ank@ Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 W Bieżanowie - Prokocimiu. Nie ma jej już długo, to kotek domowy, nigdy nie wychodziła z domu, a wczoraj jeszcze padało. Quote
Perfi Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 wlasnie wyjelam psu kleszcza :-( nie ma rumienia wokol ukaszenia wiec mam nadzieje ze wszystko bedzie ok... czy u nas w krk jest obszar epidemiologiczny? slyszal ktos o zachorowaniu na babeszjoze w krakowie? Quote
AMIGA Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Perfi']wlasnie wyjelam psu kleszcza :-( nie ma rumienia wokol ukaszenia wiec mam nadzieje ze wszystko bedzie ok... czy u nas w krk jest obszar epidemiologiczny? slyszal ktos o zachorowaniu na babeszjoze w krakowie?[/quote] Niestety tak, ale nie jest to jeszcze bardzo częste jak np na Mazurach, czy w okolicach Warszawy Quote
Ela_and_Krzys Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Perfi']wlasnie wyjelam psu kleszcza :-( nie ma rumienia wokol ukaszenia wiec mam nadzieje ze wszystko bedzie ok... czy u nas w krk jest obszar epidemiologiczny? slyszal ktos o zachorowaniu na babeszjoze w krakowie?[/quote] Fuksowi wyjęliśmy jakieś 5 kleszczy w ubiegły weekend, mimo Frontline'u. Negatywnych objawów na razie brak. W ubiegłym roku były sporadyczne przypadki babeszjozy w małopolskim (pytaliśmy w krakvecie) ale zdecydowanie, zdecydowanie mniej niż np w lubelskim. Oby to się utrzymało... Quote
AgaG Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [COLOR=red]Kto się ulituje nad jamnikiem Tupetem i zaiwezaie go domku w Liszkach z hotelu w ten weekend? prosze o smsa na numer 501 801 553 to podam dane państwa, ksiazeczka psa jest u kiwi. bardzo proszę :loveu::lol:[/COLOR] Quote
haank Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Ja zmieniłam frontline na adventixa bayera i narazie zaden paskudny kleszcz sie nie pojawił a spacerki w puszczy w niepolomicach :) Slłyszałam, że obecnie ten srodek (adventix) jest lepszy. Quote
karusiap Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Czy ktos jutro rano nie ma ochoty na wizyte w hoteliku?Musze zawiesc sunieczke,ktora wraca z adopcji:angryy: Quote
Recommended Posts