karusiap Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 monita badz ok 18:10,zeby zdazyc sie z psem zapoznac itp.Bedziesz na 100%?? Quote
karusiap Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 No to super. A czy ktos pomoze mi przywiesc Maxia??:roll: Quote
monita Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Jak się pogubię z dojściem, to będę do Ciebie dzwonić ;) Quote
irenaka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [B]Szukam płatnego domu tymczasowego dla:[/B] [B]-Dwóch szczeniaków[/B] [B]-Dorosłego -straszego psiaka w okresie 17.03-03.04.2008 ( na czas wyjazdu jego Pani)[/B] Quote
irenaka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [B]Szukam płatnego domu tymczasowego dla:[/B] [B]-Dwóch szczeniaków[/B] [B]-Dorosłego -straszego psiaka w okresie 17.03-03.04.2008 ( na czas wyjazdu jego Pani)[/B] Quote
Wistra Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Nie moge przebrnac przez ten watek, tyle postow! Czy jest do adopcji jakies malenstwo? Konkretnie szczenie, ktore bedzie male, jak dorosnie? Quote
Patia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Wistra , w pierwszym poście są linki do wątkow psiaków i kociaków szukających domu . Quote
Perfi Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Wistra']Nie moge przebrnac przez ten watek, tyle postow! Czy jest do adopcji jakies malenstwo? Konkretnie szczenie, ktore bedzie male, jak dorosnie?[/quote] [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104907[/url] Quote
monita Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Wistra']Nie moge przebrnac przez ten watek, tyle postow! Czy jest do adopcji jakies malenstwo? Konkretnie szczenie, ktore bedzie male, jak dorosnie?[/quote] Mały jamniczek ( leczony z nużycy ) jest w Krakowie :razz: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105148[/URL] Quote
Patia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Nie wiem czy możemy jakoś pomóc :-(: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106119[/URL] Do hotelu trzeba by jeździć codziennie i na długo , zeby je oswajać . Ale one są młode , jeszcze mają szansę , w schronie zdziczeją do reszty:shake: Quote
Asior Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Wistra']Nie moge przebrnac przez ten watek, tyle postow! Czy jest do adopcji jakies malenstwo? Konkretnie szczenie, ktore bedzie male, jak dorosnie?[/QUOTE] Wistrolku to ty :crazyeye: ???? Quote
Wistra Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Asiorku, to ja :) Cala i zdrowa - ja :) Quote
missieek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 w olkuszu jest ok 20 szczeniakow wiekszosc suczki, duzo takich ktore beda male wiekszosc wyglada dobrze jest rotka, dobermanka, astka/pitbulka piekny owczarek dlugowlosy [B]kot z swiezo amputowana[/B] (jesli tak to sie nazywa) [B]galka [/B]oczna rana nie zaszywana pomocy potrzebuje dlugowlosy[B] czarny duzy pies[/B] [B]bardzo zle wyglada[/B] osobno siedzi jeden maly szczeniak czarny podpalany nie za dobrze wygladal Quote
Patia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Missieek , jutro będę próbowała załatwic tymczas dla kota bez oka , jesli mi się uda czy dałabyś go radę wyciagnąć ze schronu i zabrac do siebie , bo ja bym po niego dopiero jechała późnym wieczorem , idę do pracy na 16 . Quote
karusiap Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 missiek czy jest szansa dowiedziec sie czegos o dobermance? Quote
missieek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='karusiap']missiek czy jest szansa dowiedziec sie czegos o dobermance?[/quote] niewiele mozna sie tam dowiedziec o psach jest to najpewniej suka bo jest na wybiegu suk wyglada na mloda Patia jesli bylby tymczas pewnie udaloby sie go wyciagnac podobno jest po wypadku w wyniku ktorego wyplynelo mu oko ktore "wet" schroniskowy usunal jest jeszcze czarny dorosly kot ktory dziwnie wymeczony siedzial w klatce i byla jeszcze jamnikowata suczka, niskopodlogowa z przwaga bialego Quote
Patia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Missieek , ja zaraz jak tylko sie rano dowiem czy tymczas go przyjmie to zadzwonię do Ciebie , zapytam czy przyjmie dwa , to tego wymęczonego by sie wzieło . Quote
missieek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 a bulterierami kto sie zajmuje? bo chyba jest suka biala na wybiegu malych suk Quote
kiwi Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 dzisiaj z xenia zawoziłysmy szczeniaka do krzeszowic, nie dosc ze byla prawie polnoc to rzecz jasna musiał nam niemal wpasc pod koła pies duzy, wilkowaty misio, na oko nie wiecej niz rok bigał po drodze kraków - zabierzów czy jakos tak, po godzinie wrezzcie udał sie złapac na petle a po nastepnych kilkudziesieciu minutach jakis kierowca na podwojnym gazie, od ktorego mocno wioneło pomogl nam go wsadzic do auta. :loveu: dziekuje Kasie, ktora zbudzona w samym srodku nocy najpierw powiedziala ze wezmie do kojca na noc, potem ze pzreciez nie ma jej w domu potem ze sekunda, bo ona nie wie gdzie jest a potem jednak ze jest w domu :loveu: i tak niedzwiadek czeka na jutro zbey zostac przewiezionym d wliczki, czy tkos ma jeszcze cokolwiek caniserinu ? xenia ma zdjecia, ale to juz nie dzisiaj Quote
AgaG Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 no nieżle... :mad::evil_lol:Kiwi i tak Cię gdzieś wyprawić zaraz futrzaka znajdziesz Quote
Patia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ja wiedziałam , że tam czeka pies na znalezienie , dlatego nie pojechałam :diabloti: Kiwi , surowicę zdobyłaś ? Quote
Recommended Posts