Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jagienka']Uszy mają inne... znaleziony - białe, tamten - brąz...[/quote]

Masz rację Jagusiu :lol: też to zauważyłam, ale już po wysłaniu na forum.

Posted

[quote name='Jagienka']Uszy mają inne... znaleziony - białe, tamten - brąz...[/QUOTE]

noo niewiem, tamten maluch ma pokazane je tylko z przodu, niewiadomo jakie ma z góry a ten miniulkowy ma niby białe ale z przodu są brązowe, to może być ten sam pies

Posted

[quote name='Asior']noo niewiem, tamten maluch ma pokazane je tylko z przodu, niewiadomo jakie ma z góry a ten miniulkowy ma niby białe ale z przodu są brązowe, to może być ten sam pies[/quote]
koniuszki miniulkowy ma białe, nawet z przodu :eviltong:

Posted

[quote name='Jagienka']Ma ktoś czas i ochotę na podróż w pt rano do hotelu ze mną i karusiap?? :oops:[/quote]
Tak się właśnie zastanawiałam, czy ktoś by sie nie zabral ze mną, bo sama nie lubię jeździć. A zobaczyłabym Bendżiego z wielką radością

Posted

[quote name='AMIGA']Tak się właśnie zastanawiałam, czy ktoś by sie nie zabral ze mną, bo sama nie lubię jeździć. A zobaczyłabym Bendżiego z wielką radością[/quote]
To super :multi:. Gdzie mamy być i o kórej?? :)

Posted

Myślę, że chyba trzeba znowu się wybrać tak gdzieś o 8,30 żeby się nie narażać Panu Tomkowi (ja już drugi raz nie chcę ;)) I jesli Wam pasuje, to tam, gdzie zawsze? I mówimy o piątku?

Posted

[quote name='AMIGA']Myślę, że chyba trzeba znowu się wybrać tak gdzieś o 8,30 żeby się nie narażać Panu Tomkowi (ja już drugi raz nie chcę ;)) I jesli Wam pasuje, to tam, gdzie zawsze? I mówimy o piątku?[/quote]
Tak, dla Nas bomba!

Posted

o moze i ja bym sie w piatek wybrala?

a poza tym mamy nowa podopieczna:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9450162#post9450162[/url]

Posted

[quote name='monita']Podeślij [B]Anasharowi[/B] :razz:[/quote]
Napisałam też na jego wątku, ja nie wiem czy Maciek się osobiście również zajmuje adopcjami, a nie chciałabym, żeby się kontakt zmarnował.

Posted

[quote name='Jagienka']Mam kontakt (po kundlu) do domu, który chce starszego owczarka niemieckiego, chętnie przekaże, bo wyjezdzam i nie bede w schronisku w najbliższym czasie.[/quote]

starszy czyli od jakiego wieku?
ma byc pies czy moze suka?

Posted

Mam tu takiego starszego owczarka, jest w schronisku w Rudzie Śląskiej,on pilnie szuka domu, tu jest jego wątek, [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104532[/url]
Jakby co to mogę pomóc w transporcie

Posted

[quote name='Jagienka']Mam kontakt (po kundlu) do domu, który chce starszego owczarka niemieckiego, chętnie przekaże, bo wyjezdzam i nie bede w schronisku w najbliższym czasie.[/quote]

Może HUbert :p

Posted

Aga , z pierwszego postu mozna juz usunąć Bąbelka z Jedrzejowa , szczeniaka onkowatego u Missieek i kotka czarnego z Huty , popraw przy spokojnej suni , ona ma dt szuka domu stałego .

Posted

[quote name='kiwi']o moze i ja bym sie w piatek wybrala?

a poza tym mamy nowa podopieczna:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9450162#post9450162[/URL][/quote]

[B]Kiwi[/B], to jedziesz z nami jutro?