Jagienka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Uszy mają inne... znaleziony - białe, tamten - brąz... Quote
elik Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Jagienka']Uszy mają inne... znaleziony - białe, tamten - brąz...[/quote] Masz rację Jagusiu :lol: też to zauważyłam, ale już po wysłaniu na forum. Quote
Asior Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Jagienka']Uszy mają inne... znaleziony - białe, tamten - brąz...[/QUOTE] noo niewiem, tamten maluch ma pokazane je tylko z przodu, niewiadomo jakie ma z góry a ten miniulkowy ma niby białe ale z przodu są brązowe, to może być ten sam pies Quote
monita Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='AgaG']Chyba Ewa która mau siebie na tymczasie Huberta (misiaczka, Mikołaja) pojedzie...[/quote] Jeśli nie, to ja pomogę. Quote
Jagienka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Asior']noo niewiem, tamten maluch ma pokazane je tylko z przodu, niewiadomo jakie ma z góry a ten miniulkowy ma niby białe ale z przodu są brązowe, to może być ten sam pies[/quote] koniuszki miniulkowy ma białe, nawet z przodu :eviltong: Quote
monita Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Zresztą ubarwienie łba jest inne ( ale na pierwszy rzut oka, to takie same ) :p Quote
missieek Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 ONka prosi o pomoc [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9414084#post9414084[/url] Quote
Jagienka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Ma ktoś czas i ochotę na podróż w pt rano do hotelu ze mną i karusiap?? :oops: Quote
AMIGA Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Jagienka']Ma ktoś czas i ochotę na podróż w pt rano do hotelu ze mną i karusiap?? :oops:[/quote] Tak się właśnie zastanawiałam, czy ktoś by sie nie zabral ze mną, bo sama nie lubię jeździć. A zobaczyłabym Bendżiego z wielką radością Quote
Jagienka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='AMIGA']Tak się właśnie zastanawiałam, czy ktoś by sie nie zabral ze mną, bo sama nie lubię jeździć. A zobaczyłabym Bendżiego z wielką radością[/quote] To super :multi:. Gdzie mamy być i o kórej?? :) Quote
AMIGA Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Myślę, że chyba trzeba znowu się wybrać tak gdzieś o 8,30 żeby się nie narażać Panu Tomkowi (ja już drugi raz nie chcę ;)) I jesli Wam pasuje, to tam, gdzie zawsze? I mówimy o piątku? Quote
Jagienka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='AMIGA']Myślę, że chyba trzeba znowu się wybrać tak gdzieś o 8,30 żeby się nie narażać Panu Tomkowi (ja już drugi raz nie chcę ;)) I jesli Wam pasuje, to tam, gdzie zawsze? I mówimy o piątku?[/quote] Tak, dla Nas bomba! Quote
AMIGA Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Jagienka']Tak, dla Nas bomba![/quote] To jesteśmy umówione na piatek:p Quote
Patia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Dziś znaleziony : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9449973#post9449973[/URL] Quote
kiwi Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 o moze i ja bym sie w piatek wybrala? a poza tym mamy nowa podopieczna: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9450162#post9450162[/url] Quote
Jagienka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Mam kontakt (po kundlu) do domu, który chce starszego owczarka niemieckiego, chętnie przekaże, bo wyjezdzam i nie bede w schronisku w najbliższym czasie. Quote
Jagienka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='monita']Podeślij [B]Anasharowi[/B] :razz:[/quote] Napisałam też na jego wątku, ja nie wiem czy Maciek się osobiście również zajmuje adopcjami, a nie chciałabym, żeby się kontakt zmarnował. Quote
missieek Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Jagienka']Mam kontakt (po kundlu) do domu, który chce starszego owczarka niemieckiego, chętnie przekaże, bo wyjezdzam i nie bede w schronisku w najbliższym czasie.[/quote] starszy czyli od jakiego wieku? ma byc pies czy moze suka? Quote
erka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Gdybyście nie wykorzystali tego kontaktu , to dajcie znać , w Jedrzejowie u Potter są ON-kowate suki po sterylce:p. Quote
maggie1971 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Mam tu takiego starszego owczarka, jest w schronisku w Rudzie Śląskiej,on pilnie szuka domu, tu jest jego wątek, [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104532[/url] Jakby co to mogę pomóc w transporcie Quote
AgaG Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Jagienka']Mam kontakt (po kundlu) do domu, który chce starszego owczarka niemieckiego, chętnie przekaże, bo wyjezdzam i nie bede w schronisku w najbliższym czasie.[/quote] Może HUbert :p Quote
Patia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Aga , z pierwszego postu mozna juz usunąć Bąbelka z Jedrzejowa , szczeniaka onkowatego u Missieek i kotka czarnego z Huty , popraw przy spokojnej suni , ona ma dt szuka domu stałego . Quote
AMIGA Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='kiwi']o moze i ja bym sie w piatek wybrala? a poza tym mamy nowa podopieczna: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9450162#post9450162[/URL][/quote] [B]Kiwi[/B], to jedziesz z nami jutro? Quote
Recommended Posts