Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

podaję rozliczenie:
[B][COLOR=#ff0000]poDAJĘ ROZLICZENIE było: 12 GRUDNIA: przyszło 50 złootych z bazarku Weszki :loveu::loveu:czyli mamy 671.99. [/COLOR][/B]

[B][COLOR=magenta]Dziś Pan Maciej O. ze świdnika przysłał 100 zł. dla Liska. Dziękujemy!!! ja pisałam mu, że gdyby piesio znalazł dom to będzie dla następnych biedaków. czyli mamy 771.99[/COLOR][/B]

[COLOR=red][B]a 15 grudnia:[/B][/COLOR]

[COLOR=red][B] M.T.Kę...cka z kalisza wpłaciła 15 złotych n Liska [/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]100 zł Prof. Maria Leja dziękujemy!!!! razem jest 886.99 [/B][/COLOR]

Posted

profesor leja wpłaca co miesiąc 100 już od jakiegoś czasu:lol:

Posted

Kochani jest wielka prosba...[COLOR=red]czy ktos moglby przechowac przez jedna noc,dokladnie jutrzejsza,3 msczna suczke[/COLOR]?Justysia i Grzes wioza psy z Lodzi i mogliby ja od razu wziac,potem chyba idzie do domku (przepraszam jak cos pomylilam).Chodzi o te 1 noc,od wieczora ok 21-22 do po poludnia lub wieczoru,wiec w sumie noc i dzien:)....
[COLOR=black]Jesli ktos bylby w stanie prosze dajcie mi znac smsem 507058628[/COLOR]

Posted

Ponawiam prośbę.......
Czy mogę nieśmiało poprosić o zaglądnięcie na bazarek??
bazarek na Krakowskie kociaki wzięte ze śmietnika
Kociaki zbierają na badanie krwi i na testy
Nala zbiera na Rtg i wizytę u ortopedy:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101646[/URL]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101482[/URL]

Posted

no wiesz w sumie 3 msczne szczenie bernardyna moze juz nie byc takie male;)ale to jakis kundelek chyba...problem w tym,ze podobno Pani moze ja odebrac po poludniu i ten dzien jest tez problemem....

Posted

[quote name='sugarr']Jestem wreszcie.
Przepraszam że się nie odzywałam w sprawie tego DT ale czas mnie ostatnio goni. Przemyślałam całą sprawę i w zasadzie co tydzień wyjeżdżam na cały dzień, w Święta pewnie wyjadę, a nie chcę sytuacji "niech ktoś ode mnie szybko weźmie szczeniaka z DT bo muszę wyjechać". Czytając o tych psich dramatach po prostu zareagowałam bez przemyślenia, bez względu na wszystko chciałam pomóc, niestety nie dam rady.

Ale dręczyło mnie, że się zdeklarowałam a teraz muszę zrezygnować i udało mi się znaleźć bardzo dobry DT dla jednego ze szczeniorów - [B]od poniedziałku[/B], bo jutro ta Pani wyjeżdza do Warszawy, wraca w niedzielę. Ten DT to dom gdzie od zawsze były zwierzaki, mama i córka miłośniczki psów i kotów. Jedna dorosła suczka, która zawsze opiekowała się wszystkimi kociętami i szczeniakami w tym domu i sporo kotów - przybłęd. Tak to mniej więcej wygląda.
Jeżeli chodzi o pokrycie kosztów to jedzenie w 100% na ich rachunek, z tym że potrzebne będą jakieś wskazówki jakie jedzenie mają kupować dla malucha
Za wizyty u weterynarza raczej będzie trzeba zapłacić z jakiś krakowskich funduszy, o ile takie są, o ile jest taka możliwość.

I dodatkowo, jak będzie już wiadomo który psiak pojedzie do tego DT to jest prośba o zdjęcie, tak z ciekawości :)

Kontakt: 502 535 812 (najlepiej po niedzieli)[/quote]
Słuchajcie nikt nie zadzwonił, DT czeka...

Posted

[quote name='karusiap'][COLOR=red]czy ktos moglby przechowac przez jedna noc,dokladnie jutrzejsza,3 msczna suczke[/COLOR]?[/quote]

Jeśli to nie jest duża suńka, to może mogłabym ją "przechować" :lol:

Posted

[quote name='elik']Jeśli to nie jest duża suńka, to może mogłabym ją "przechować" :lol:[/quote]
elik dziekuje kochana:loveu:niestety wlasnie mialam tel,ze domek docelowy nawalil:(coraz czestsze takie sytuacje,dobrze ze teraz a nie np jutro...

Posted

[quote name='karusiap']niestety wlasnie mialam tel,ze domek docelowy nawalil:(coraz czestsze takie sytuacje,dobrze ze teraz a nie np jutro...[/quote]

Dobrze, że powiedzieli od razu ...

Posted

Czy ktoś zadzwoni do tej znajomej w sprawie DT? Bo ja nie jeżdżę do hotelu, nie orientuję się ile i jakie macie teraz szczeniaki. Jeżeli nikt tego nie załatwi, nie wiem, może nie macie czasu itd, to po prostu skontaktuję się w tej sprawie z erką, bo w Kielcach też jest pełno szczeniaków, marzną. A przecież szkoda DT.
Po prostu proszę kogoś kto opiekuje się krakowskimi szczeniorami o informację, czy będzie dzwonił do tego DT i się jakoś umawiał czy nie. Bo szkoda, żeby minął kolejny tydzien w oczekiwaniu na czyjś telefon