AniaB Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 i jeszcze jeden bazarek - jak zwykle pamietam o naszych psiakach..;) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9100234#post9100234[/URL] Quote
black sheep Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 o-nnoinn-nikt-nie-pannieta,no-dalej-ciotki,podbijajcie! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101714[/URL] Quote
AgaG Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 podaję rozliczenie: [B][COLOR=#ff0000]poDAJĘ ROZLICZENIE było: 12 GRUDNIA: przyszło 50 złootych z bazarku Weszki :loveu::loveu:czyli mamy 671.99. [/COLOR][/B] [B][COLOR=magenta]Dziś Pan Maciej O. ze świdnika przysłał 100 zł. dla Liska. Dziękujemy!!! ja pisałam mu, że gdyby piesio znalazł dom to będzie dla następnych biedaków. czyli mamy 771.99[/COLOR][/B] [COLOR=red][B]a 15 grudnia:[/B][/COLOR] [COLOR=red][B] M.T.Kę...cka z kalisza wpłaciła 15 złotych n Liska [/B][/COLOR] [COLOR=red][B]100 zł Prof. Maria Leja dziękujemy!!!! razem jest 886.99 [/B][/COLOR] __________________ Quote
black sheep Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 jejku,a-ja-mialam-z-ta-pania-Prof-zajecia,jesli-to-ta-samA;)SUPER Quote
AgaG Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 profesor leja wpłaca co miesiąc 100 już od jakiegoś czasu:lol: Quote
black sheep Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Wlasnie-zauwazylam;)Taka-mila-pani,to-napewno-ta-sama-z-ktora-mialam-fizjologie-roslin;) Quote
karusiap Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Kochani jest wielka prosba...[COLOR=red]czy ktos moglby przechowac przez jedna noc,dokladnie jutrzejsza,3 msczna suczke[/COLOR]?Justysia i Grzes wioza psy z Lodzi i mogliby ja od razu wziac,potem chyba idzie do domku (przepraszam jak cos pomylilam).Chodzi o te 1 noc,od wieczora ok 21-22 do po poludnia lub wieczoru,wiec w sumie noc i dzien:).... [COLOR=black]Jesli ktos bylby w stanie prosze dajcie mi znac smsem 507058628[/COLOR] Quote
BeataSabra Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ponawiam prośbę....... Czy mogę nieśmiało poprosić o zaglądnięcie na bazarek?? bazarek na Krakowskie kociaki wzięte ze śmietnika Kociaki zbierają na badanie krwi i na testy Nala zbiera na Rtg i wizytę u ortopedy: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101646[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101482[/URL] Quote
karusiap Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='monita']Czyli z poniedziałku na wtorek ??[/quote] nie wiem,wiem tylko,ze 3 msczna... Quote
monita Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Taak ... zadałam pytanie czy mała - musi być mała ;) Jeśli chodzi o noc ... to mogę zabrać :p bo z dniem może być trudniej :shake: Quote
karusiap Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 no wiesz w sumie 3 msczne szczenie bernardyna moze juz nie byc takie male;)ale to jakis kundelek chyba...problem w tym,ze podobno Pani moze ja odebrac po poludniu i ten dzien jest tez problemem.... Quote
monita Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Aaa bernardyn ... to mała kluseczka ;) Jutro od 18 jestem dyspozycyjna, ale wtorek od 12 już nie :shake: Quote
karusiap Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='monita']Aaa bernardyn ... to mała kluseczka ;) Jutro od 18 jestem dyspozycyjna, ale wtorek od 12 już nie :shake:[/quote] ok,dziekuje.bede dzwonic "jakby co";) Quote
monita Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Dobrze, jesli nikt nie będzie chętny, to czekam na tel :p Quote
sugarr Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='sugarr']Jestem wreszcie. Przepraszam że się nie odzywałam w sprawie tego DT ale czas mnie ostatnio goni. Przemyślałam całą sprawę i w zasadzie co tydzień wyjeżdżam na cały dzień, w Święta pewnie wyjadę, a nie chcę sytuacji "niech ktoś ode mnie szybko weźmie szczeniaka z DT bo muszę wyjechać". Czytając o tych psich dramatach po prostu zareagowałam bez przemyślenia, bez względu na wszystko chciałam pomóc, niestety nie dam rady. Ale dręczyło mnie, że się zdeklarowałam a teraz muszę zrezygnować i udało mi się znaleźć bardzo dobry DT dla jednego ze szczeniorów - [B]od poniedziałku[/B], bo jutro ta Pani wyjeżdza do Warszawy, wraca w niedzielę. Ten DT to dom gdzie od zawsze były zwierzaki, mama i córka miłośniczki psów i kotów. Jedna dorosła suczka, która zawsze opiekowała się wszystkimi kociętami i szczeniakami w tym domu i sporo kotów - przybłęd. Tak to mniej więcej wygląda. Jeżeli chodzi o pokrycie kosztów to jedzenie w 100% na ich rachunek, z tym że potrzebne będą jakieś wskazówki jakie jedzenie mają kupować dla malucha Za wizyty u weterynarza raczej będzie trzeba zapłacić z jakiś krakowskich funduszy, o ile takie są, o ile jest taka możliwość. I dodatkowo, jak będzie już wiadomo który psiak pojedzie do tego DT to jest prośba o zdjęcie, tak z ciekawości :) Kontakt: 502 535 812 (najlepiej po niedzieli)[/quote] Słuchajcie nikt nie zadzwonił, DT czeka... Quote
elik Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='karusiap'][COLOR=red]czy ktos moglby przechowac przez jedna noc,dokladnie jutrzejsza,3 msczna suczke[/COLOR]?[/quote] Jeśli to nie jest duża suńka, to może mogłabym ją "przechować" :lol: Quote
karusiap Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='elik']Jeśli to nie jest duża suńka, to może mogłabym ją "przechować" :lol:[/quote] elik dziekuje kochana:loveu:niestety wlasnie mialam tel,ze domek docelowy nawalil:(coraz czestsze takie sytuacje,dobrze ze teraz a nie np jutro... Quote
elik Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 :placz: szkoda, ale może to lepiej, że suńka nie trafi do takiej niezdecydowanej osoby. Quote
jotpeg Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 ktos spod Olkusza grozi uspieniem: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9106853#post9106853[/url] Quote
Asior Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 jejku :( Ada nadal w schronie??? :( [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101975[/url] buuuuuuu Quote
monita Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='karusiap']niestety wlasnie mialam tel,ze domek docelowy nawalil:(coraz czestsze takie sytuacje,dobrze ze teraz a nie np jutro...[/quote] Dobrze, że powiedzieli od razu ... Quote
sugarr Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Czy ktoś zadzwoni do tej znajomej w sprawie DT? Bo ja nie jeżdżę do hotelu, nie orientuję się ile i jakie macie teraz szczeniaki. Jeżeli nikt tego nie załatwi, nie wiem, może nie macie czasu itd, to po prostu skontaktuję się w tej sprawie z erką, bo w Kielcach też jest pełno szczeniaków, marzną. A przecież szkoda DT. Po prostu proszę kogoś kto opiekuje się krakowskimi szczeniorami o informację, czy będzie dzwonił do tego DT i się jakoś umawiał czy nie. Bo szkoda, żeby minął kolejny tydzien w oczekiwaniu na czyjś telefon Quote
noemik Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Dwie dorosłe kotki burasie u mnie w DT: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9109387#post9109387[/URL] Quote
monita Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Wystawiałam bazarek na szczeniaki z ... Więc będzie trochę grosza :p Quote
Recommended Posts