Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Faro']Nie mówcie , ze kolejny boksio jest w schronie:angryy:[/quote]
Perfi widziała w boksach, juz starszy, z poszarpanym gardłem, od niedawna w schronie. Zrobimy dzisiaj zdjęcia. Mam nadzieje, że jeszcze będzie.

Posted

Co to znaczy "z poszarpanym gardłem" ????? Pogryziony ????? Proszę - zróbcie mu koniecznie zdjęcia . Trzeba staruszka ratować :shake: :shake: Schron to nie miejsce dla boksera - za chwile bedzie w podobnym stanie psychicznym jak jak był Maks, albo ........:-(

Posted

tzn ta Pani mowila ze najpierw chciala amstafa ale stwiedzila ze za duzy do dzieca i ze boksery sa spokojniejsze...choc ja uwazam, ze to wulkany energii...mialy tez dzwonic tam dziewczyny opiekujace sie mix boksia ale nie wiem czy cos z tego wyszlo...bede pisac jak tlko sie cos dowiem..

Posted

[quote name='Jagienka']Tak i póki co zwrotów nie ma chyba... tfu tfu
Prezesunia została...[/quote] Widać Kundel to dobry program dla szczeniąt ;)

Posted

[quote name='AgaG'][B]...zostanie 65. Tyle na razie mamy na operację Norci. Ojej!![/B][/quote]

Co to za operacja i ile jeszcze potrzeba ?

Może coś wyskrobę :razz:

Posted

Kupiłam 2 karimaty i wybrałam jeszcze kilka nie używanych już lnianych obrusów, może będa się nadawały do ocieplenia psinkom bud ??
Może mogłabym zabrać się z kimś, kto jeździ do piesków ?

Posted

[quote name='Ela_and_Krzys']Elik, Norcia będzie mieć usuwanego wielkiego guza z pochwy. Operacja jest pilnie potrzebna, sunia krwawi :([/quote]

O matko ...:-(:-(:-(
To koniecznie trzeba tę operację wykonać jak najszybciej.
Ile jeszcze potrzeba forsy ??

Posted

no to super...brawo...w piatek prawdopodobnie przywiezie dziewczyna mix boksie ze schroniska i sprobujemy czy bedzie ok z tym domkiem o ktorym pisalam...gdyby nie zgodzila sie z tamta sunia albo cos by nie wyszlo bedziemy szukac dalej...

Posted

mam wielka prosbe...w piatek Justyna moze przywiesc mix boksie do nowego domku ale dom nie jest sprawdzony...jest tam pies i male dziecko jak juz pisalam ale Pani mowi ze siedzi w domu i ma dla wszytskich czas...zgodzila sie przy przyjechac zobaczyc domek,sunie i porozmawiac z nia zanim ewentualnie przyjechalby piesek...pasuje jej czwartek.i tu moja wielka prosba.czy ktos moglby ze mna tam pojechac...nie znam sie tak dobrze na wydawaniu pieskow i sprawdzaniu domow i nie chce popelnic bledu...to jest kurdwanow...prosze czy ktos znajdzie czas??

Posted

[quote name='karusiap']mam wielka prosbe...w piatek Justyna moze przywiesc mix boksie do nowego domku ale dom nie jest sprawdzony...jest tam pies i male dziecko jak juz pisalam ale Pani mowi ze siedzi w domu i ma dla wszytskich czas...zgodzila sie przy przyjechac zobaczyc domek,sunie i porozmawiac z nia zanim ewentualnie przyjechalby piesek...pasuje jej czwartek.i tu moja wielka prosba.czy ktos moglby ze mna tam pojechac...nie znam sie tak dobrze na wydawaniu pieskow i sprawdzaniu domow i nie chce popelnic bledu...to jest kurdwanow...prosze czy ktos znajdzie czas??[/quote]
ja kończe zajęcia o 17 i potem moge jechać

Posted

Jagienko strasznie Ci dziekuje...:loveu: szczerze mowiac jakos podswiadomie na Ciebie liczylam..moze dlatego, ze mialam przyjemnosc Cie poznac...super..to jescze sie dokladnie umowimy...

Posted

[quote name='elik']Kupiłam 2 karimaty i wybrałam jeszcze kilka nie używanych już lnianych obrusów, może będą się nadawały do ocieplenia psinkom bud ??
Może mogłabym zabrać się z kimś, kto jeździ do piesków ?[/quote]

Przypominam się :roll:
No i mam jeszcze materiał, którym możnabyłoby ocieplić kilka bud od zewnątrz.

Posted

[quote name='elik']Przypominam się :roll:
No i mam jeszcze materiał, którym możnabyłoby ocieplić kilka bud od zewnątrz.[/quote]
Elik napisz pw do mar. gajko albo zadzwoń do niej. Dziewczyny jeżdza do hotelu spod Ikei około 17-18.