Jagienka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Faro']Nie mówcie , ze kolejny boksio jest w schronie:angryy:[/quote] Perfi widziała w boksach, juz starszy, z poszarpanym gardłem, od niedawna w schronie. Zrobimy dzisiaj zdjęcia. Mam nadzieje, że jeszcze będzie. Quote
Faro Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Co to znaczy "z poszarpanym gardłem" ????? Pogryziony ????? Proszę - zróbcie mu koniecznie zdjęcia . Trzeba staruszka ratować :shake: :shake: Schron to nie miejsce dla boksera - za chwile bedzie w podobnym stanie psychicznym jak jak był Maks, albo ........:-( Quote
Faro Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Dowiedzcie sie o nim jak najwiecej i koniecznie zdjęcia !!!! Quote
karusiap Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 tzn ta Pani mowila ze najpierw chciala amstafa ale stwiedzila ze za duzy do dzieca i ze boksery sa spokojniejsze...choc ja uwazam, ze to wulkany energii...mialy tez dzwonic tam dziewczyny opiekujace sie mix boksia ale nie wiem czy cos z tego wyszlo...bede pisac jak tlko sie cos dowiem.. Quote
Trop Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Jagienka']Tak i póki co zwrotów nie ma chyba... tfu tfu Prezesunia została...[/quote] Widać Kundel to dobry program dla szczeniąt ;) Quote
Trop Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Jagienka']do 2letniego bachorka Trop nie da Mordy :shake:[/quote] to prawda niestety:shake: Quote
elik Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='AgaG'][B]...zostanie 65. Tyle na razie mamy na operację Norci. Ojej!![/B][/quote] Co to za operacja i ile jeszcze potrzeba ? Może coś wyskrobę :razz: Quote
Ela_and_Krzys Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Elik, Norcia będzie mieć usuwanego wielkiego guza z pochwy. Operacja jest pilnie potrzebna, sunia krwawi :( Quote
elik Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Kupiłam 2 karimaty i wybrałam jeszcze kilka nie używanych już lnianych obrusów, może będa się nadawały do ocieplenia psinkom bud ?? Może mogłabym zabrać się z kimś, kto jeździ do piesków ? Quote
elik Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Ela_and_Krzys']Elik, Norcia będzie mieć usuwanego wielkiego guza z pochwy. Operacja jest pilnie potrzebna, sunia krwawi :([/quote] O matko ...:-(:-(:-( To koniecznie trzeba tę operację wykonać jak najszybciej. Ile jeszcze potrzeba forsy ?? Quote
karusiap Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 no wlasnie jaka jest cena tej operacji? Quote
Ela_and_Krzys Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 dziewczyny tu jest wątek Norci [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33466&page=10[/URL] a szczegóły zna AgaG Quote
Perfi Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 no to wydalismy z Jagienka i z c24rnym dzis miesiecznego szczeniaka ktorego pan przyniosl w kartonie do schronu :) Quote
karusiap Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 no to super...brawo...w piatek prawdopodobnie przywiezie dziewczyna mix boksie ze schroniska i sprobujemy czy bedzie ok z tym domkiem o ktorym pisalam...gdyby nie zgodzila sie z tamta sunia albo cos by nie wyszlo bedziemy szukac dalej... Quote
Faro Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Perfi , Jagienka - a co z tym starszym boksiem z "poszarpaną szyją" ??? Quote
Faro Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 To chłopak czy dziewczynka , bo straciłam juz orientację ??? Quote
karusiap Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 mam wielka prosbe...w piatek Justyna moze przywiesc mix boksie do nowego domku ale dom nie jest sprawdzony...jest tam pies i male dziecko jak juz pisalam ale Pani mowi ze siedzi w domu i ma dla wszytskich czas...zgodzila sie przy przyjechac zobaczyc domek,sunie i porozmawiac z nia zanim ewentualnie przyjechalby piesek...pasuje jej czwartek.i tu moja wielka prosba.czy ktos moglby ze mna tam pojechac...nie znam sie tak dobrze na wydawaniu pieskow i sprawdzaniu domow i nie chce popelnic bledu...to jest kurdwanow...prosze czy ktos znajdzie czas?? Quote
Perfi Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33954[/url] watek Mohera/Budrysa ;) Quote
Perfi Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33960[/URL] watek boksi ze schronu Quote
Jagienka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='karusiap']mam wielka prosbe...w piatek Justyna moze przywiesc mix boksie do nowego domku ale dom nie jest sprawdzony...jest tam pies i male dziecko jak juz pisalam ale Pani mowi ze siedzi w domu i ma dla wszytskich czas...zgodzila sie przy przyjechac zobaczyc domek,sunie i porozmawiac z nia zanim ewentualnie przyjechalby piesek...pasuje jej czwartek.i tu moja wielka prosba.czy ktos moglby ze mna tam pojechac...nie znam sie tak dobrze na wydawaniu pieskow i sprawdzaniu domow i nie chce popelnic bledu...to jest kurdwanow...prosze czy ktos znajdzie czas??[/quote] ja kończe zajęcia o 17 i potem moge jechać Quote
karusiap Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Jagienko strasznie Ci dziekuje...:loveu: szczerze mowiac jakos podswiadomie na Ciebie liczylam..moze dlatego, ze mialam przyjemnosc Cie poznac...super..to jescze sie dokladnie umowimy... Quote
elik Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='elik']Kupiłam 2 karimaty i wybrałam jeszcze kilka nie używanych już lnianych obrusów, może będą się nadawały do ocieplenia psinkom bud ?? Może mogłabym zabrać się z kimś, kto jeździ do piesków ?[/quote] Przypominam się :roll: No i mam jeszcze materiał, którym możnabyłoby ocieplić kilka bud od zewnątrz. Quote
karusiap Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 elik super!!ja tez jeszcze poszukam..dziewczyny na pewno odbiora:) Quote
AgaG Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='elik']Przypominam się :roll: No i mam jeszcze materiał, którym możnabyłoby ocieplić kilka bud od zewnątrz.[/quote] Elik napisz pw do mar. gajko albo zadzwoń do niej. Dziewczyny jeżdza do hotelu spod Ikei około 17-18. Quote
Recommended Posts