Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tez widuje te psy z pod M1 jednym razem widzialam az 3 i tego z kulawą łapką tez widziałam jak go bede widziała mam złapac bo nie raz ida tendy i normalnie przechodzi kołomnie tylko zachowuje sie obojętnie nie wzraza uwagi jak chcecie zebym go złapała to hak najbardziej moge to zrobić lubie takie akcje:p

Posted

[quote name='miniulka91']tez widuje te psy z pod M1 jednym razem widzialam az 3 i tego z kulawą łapką tez widziałam jak go bede widziała mam złapac bo nie raz ida tendy i normalnie przechodzi kołomnie tylko zachowuje sie obojętnie nie wzraza uwagi jak chcecie zebym go złapała to hak najbardziej moge to zrobić lubie takie akcje:p[/QUOTE]

ehehehheheh Ty to jednak jesteś oszołomka :D
tego malutkiego "trza" koniecznie złapać :(
taki maluszek w takie zimne noce...:roll:

Posted

[quote name='Anashar']Czy ktoś da radę jutro pomóc w łapaniu ONka?
Błąka się od wczoraj, zachowuje się spokojnie. Widziany w okolicach błoń, na slowackiego i pod bagatelą :([/quote]

no to trochę, chłopak, kursuje po mieście:shake:

Posted

Ja dziś dostałem informację od Sugarr, ze ONek wszedł w karmelicką. Odrazu wziąłem smycz i kaganiec, i pojechałem tam na rowerze. Przejechałem obszar karmelicka-łobzowska i łączące ulice ale go nie było:(

Posted

[quote name='AgaG']:lol:pewno że go złap[/quote]

aga - wysłałm Ci prosbe o Twój nr konta - mam cały czas 200 zł na psy krakowskie..
100 zł na pegaza i 100 zł po kamyku.. Jak ja mam Ci je przekazac? Mam zapłacioć Panu Tomkowi na dług Pegaza czy jak?

Posted

Dziewczyny chciałabym zrobić mały bazarek na krakowskie psiaki ewentualnie na zadłuzony hotel (nie orientuje sie nietety jak jest na chwile obecna :oops:)
Dajcie mi prosze znać na co przydadzą sie pieniądze (wiem ze to studnia bez dna :shake:) i co mam wpisać tzn na co mają być przeznaczone pieniądze

Posted

[B]lizka [/B]pieniążki idą z większości bazarków ogólnie na krakowskie psiaki, ja podaję link do tego wątku żeby osoby kupujące wiedziały ile jest psiaków i widziały rozliczenie które robi dzielna AgaG :), która zbiera kasę i potem jest rozdzielana wg potrzeb - na hotel, leczenie wśród wszystkich krakowskich psiaków. Chyba że chcesz na jakiegoś konkretnego psiura to na 1. stronie wątku jest lista podopiecznych.

Posted

dziewczyny będę w schronie w niedzielę, która sunia taka do 12 kilo jest fajniutka dla pani w wieku emerytalnym, ale w pełni sił? sunia w wieku średnim...

Posted

[quote name='AgaG']dziewczyny będę w schronie w niedzielę, która sunia taka do 12 kilo jest fajniutka dla pani w wieku emerytalnym, ale w pełni sił? sunia w wieku średnim...[/quote]
Aga, 11go września do schroniska trafiła sunia po zmarłej właścicielce, ona jest utyta i waży przez to więcej (jest wielkości Morii). Trafiła do schronu ze szczeniakiem czarno białym i ona tez taka łaciata, jest przemiła, tuli się, jest spokojna, nauczona czystości... no gotowiec. Ma ok 7 lat (tak powiedziała córka tej Pani co zmarła). Jest pewnie jeszcze na kwarantannie, ale oddała ją ta córka, więc na 100% można ja adoptować wcześniej, bo jest zrzeczenie. Przyjmowała ją pani Asia Wróbel i na bank będzie ją pamietać.
Proszę... ona jest przemiła, no i z mieszkania, więc się zaklimatyzuje szybko... Szkoda jej... :-(
Jak się powie kiedy przyjęta, to ją odnajdą w komputerze.
Bardzo się oglądała za swoim szczeniakiem, a weterynarz kazał je rozdzielić mimo, że był wolny magazyn... bo szczeniak juz sam je, a suka będzie odstraszać adoptujących.... jak przyczepioną do buta kupe ją potraktował... prosze, prosze...

Posted

Zapytam tę panią. jeju jeju ale pani chciała mała sunię i co będzie jak się nie spodoba....

Posted

[quote name='AgaG']zadzwonię do tej pani a ile Moria waży? jeju jeju tylko co będzie jak sie pani ta sunia nie spodoba?[/quote]
15 kg... ona jest bardzo ładna, biała w łaty, z taką kędzierzawą sierścią, ale nie bardzo długą... nie no jak nie to nie, to coś wynajdziecie, ale o tej duzo wiadomo... :)
Na maleństwach jest jeszcze Tesia, ale ona jest taka... jamnikowata, z charakteru też ;)

Posted

[quote name='Jagienka']15 kg... ona jest bardzo ładna, biała w łaty, z taką kędzierzawą sierścią, ale nie bardzo długą... nie no jak nie to nie, to coś wynajdziecie, ale o tej duzo wiadomo... :)
Na maleństwach jest jeszcze Tesia, ale ona jest taka... jamnikowata, z charakteru też ;)[/quote]
Jagienko pani jej nie weźmie. chce suczkę małą...i taką do 6 lat:-(:-(, a tesia ta:-( druga sunia o której wspominałaś ma ponad 10...:-(:-(muszę innej suni szukać...