AniaB Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='AgaG']Dzięki Jagienko zarazw wpisze , ze pegaz ma tyle na minusie...:-(:-([/quote] [B]AgaG[/B]- u mnie jest 100 zł na pegaza od jotpeg przecież i jeszcze drugie 100 zł od Ajcila za kamyka... Razem 200 zł.. Moze jakos Ci je również przekaze? Żeby nie było bałaganu... coooo?:lol: Quote
AgaG Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 dobrze Aniu. czyli minus ma ale mniejszy:loveu::loveu: Quote
karusiap Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [COLOR=red]dziewczyny pomocy!!!!!!!![/COLOR] [COLOR=#ff0000]tamb znalazla bezdomna suke ze szczeniakami i ciezarna kotke:[/COLOR] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6965186#post6965186[/URL] Quote
AgaG Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 jasna holerka... juz dzwonię do Tamb. Quote
black sheep Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Pomózcie ciotce owcy Dowiedziałam się, że wpaniali ludzie z Krakowa wyrzucili psieka w pobliskiej mojej miejscowości. Pojechałam go szukać, ale nie znalazłam. Wszyscy już pieska kojarzą, bo długo się pląta, ale nikt go nie chce przygarnąć. Poprosiłam koleżanke, która tam mieszka, żeby go złapała. Piesek jest mały i ponoć urokliwy... Nie można go tak zostawić:( Koleżanka dziś/jutro powinna go złapać, i teraz tak, ja jade we wtr rano do Krakowa, czy znalazłby się jakiś DT, czy ktoś, kto go weźmie do hotelu? Bo jak nie, to ja nie mam najmniejszych możliwości, żeby go przechować, więc będę musiała oddać go do schronu... co będzie katastrofą Quote
karusiap Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 owieczko nic sie nie martw...trzeba go bedzie do hotelu brac jak nikt sie nie znajdzie Quote
black sheep Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 To dobrze, czy ktoś mógłby się ze mną spotkać we wtr? Ja ew. dysponuje autem, ale nie mam pieniędzy na benzyne:( Ile do tego hotelu jest km? To ja wam powiem ile by to kosztowało - moje auto pali nie dużo na szczęscie.... No i kto by pojechał ze mną? Quote
Asior Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 ja mam podobny problem.. Koleżanka z Ugorku widuje od kilku tyg psiaka średniej wielkości, biało-czarnego, napewno domowego..pewnie wyrzucony... chowa się przed ludźmi i w nocy (ok 22) wychodzi... w pobliżu śmietników jest widywany. Ona boi się go złapać żeby jej nie ugrysł, (histeryczka)..ja napewno nie pojade ze względu na swój stan i pory w jakich sie pokazuje.... Mamy kogoś na ugorku.. a dokładnie na przeciwko komendy wojewódzkiej na mogilskiej.... Quote
AgaG Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 mamy blisko Ugorku Agę G,:cool3::cool3: która chetnie złapie psa, tylko niech ta koleżanka się umówi ze mną, to nie problem dla mnie. mogę jutro po 22 nie ma sprawy. mój tel. 501 801 553 Quote
AgaG Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='black_sheep']To dobrze, czy ktoś mógłby się ze mną spotkać we wtr? Ja ew. dysponuje autem, ale nie mam pieniędzy na benzyne:( Ile do tego hotelu jest km? To ja wam powiem ile by to kosztowało - moje auto pali nie dużo na szczęscie.... No i kto by pojechał ze mną?[/quote] to jest sunia czy pies? jakby sunia może bym mame ubłagała o tymczas... Quote
AgaG Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Asior czy jemu ktos wystawia jedzenie? czy pies komuś ufa? czy ta dziewczyna tylko go widuje czy mu pomaga? bo najłatwiej złapać wtedy psa, gdy kogoś zaczał dobrze kojarzyć... Quote
Asior Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 nie.. on ucieka jak ja widzi bo ona zawsze chodzi ze swoim psem, ale ponoć od ludzi (samych, bez zwierzaka) nie ucieka....Nikt go chyba nie dokarmia.... Ona wogóle jest dziwna... niby kocha zwierzaki a w zaden sposób pomóc nie chce....Powiedziała, że jak ktoś by był mogła by z nim iść tak w nocy i pokazać miejsca gdzie pies jest widywany... Ponoć piękny jest..... jak widzi innego psa to ucieka, ale wydaje jej się, ze moze by podszedł jak by mieć coś do jedzenia ( nie sprawdzała tego ale tak się jej wydaje :roll: ) Quote
Patia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='black_sheep']To dobrze, czy ktoś mógłby się ze mną spotkać we wtr? Ja ew. dysponuje autem, ale nie mam pieniędzy na benzyne:( Ile do tego hotelu jest km? To ja wam powiem ile by to kosztowało - moje auto pali nie dużo na szczęscie.... No i kto by pojechał ze mną?[/quote] Owieczko a do Wieliczki dojedziesz ? Jeśli nie będę w pracy to mogę z Tobą jechać a nawet możesz psiaka u mnie zostawić a ja go potem podrzuce do hotelu , tylko dowiedz się czy są w hotelu miejsca i napisz mi , o której chcesz przyjechać , bo ja mogę być w pracy. Quote
AgaG Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='Asior']nie.. on ucieka jak ja widzi bo ona zawsze chodzi ze swoim psem, ale ponoć od ludzi (samych, bez zwierzaka) nie ucieka....Nikt go chyba nie dokarmia.... Ona wogóle jest dziwna... niby kocha zwierzaki a w zaden sposób pomóc nie chce....Powiedziała, że jak ktoś by był mogła by z nim iść tak w nocy i pokazać miejsca gdzie pies jest widywany... Ponoć piękny jest..... jak widzi innego psa to ucieka, ale wydaje jej się, ze moze by podszedł jak by mieć coś do jedzenia ( nie sprawdzała tego ale tak się jej wydaje :roll: )[/quote] Umów mnie z nią ok? daj mi jej numer telefonu proszę przecież pies może z głodu paść.. Quote
black sheep Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='AgaG']to jest sunia czy pies? jakby sunia może bym mame ubłagała o tymczas...[/quote] Nie mam pojęcia, pies jeszcze nie złapany:( Ponoć urokliwy i troszkę większy od mojej Majki, więc nie duży. Patio kochana, nie wiem jak dojechac do hotelu, nie byłam tam nigdy, nawet orientacyjnie nie wiem jak:( Jeśli moja kochana Basia złapie dziś pieska, przetrzyma go do jutra. Ja rano jadę do Krakowa, bo o 10.20 mam badania do pracy. No i właśnie nie wiem ile to może potrwać, żeby psu się nic nie stało w tym aucie... Dlatego przydałaby mi się jakaś cioteczka, która by przyjechała, posiedziała z psem i potem pokierowała do hoteliku. Ja mam te badania w lux med w "Bumie" na zakopiance. No i niech mi ktoś poda nr tel do hotelu albo zadzwoni i zapyta czy jest miejsce Quote
black sheep Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Z innej beczki [B]AgoG[/B] podaj proszę nr konta [B]Gosiapk[/B] która wygrała na moim bazarku kubeczki:) Quote
black sheep Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 I znowu ja! Narazie akcja z pieskiem zwieszona, gdzieś przepadł... A ja jutro wyjeżdzam, ciotki pamiętajcie, że nie ma mnie na dogo:-( Quote
weszka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Będziemy tęsknić Owieczko :) [B]AgaG przelałam na twoje konto 115 zł za bazarki (moje + szelki od państwa Baltazra)[/B] Quote
Tweety Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 AgaG, weszka, pieniądze do Was właśnie poszły Quote
black sheep Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ciotki i wujkowie, bardzo pilnie potrzebuję, żeby ktoś przyjechał i pomógł mi z tym psem o którym wcześniej pisałam. Koleżanka go złapała właśnie. Ktoś musi być koło McDonalda o godz. 10. Tego koło ronda matecznego. Boję się zostawić psa w aucie na Bóg wie ile! Błagam. Ja od teraz nie mam dost do dogo dlatego proszę pisać 668 497 357 Quote
AgaG Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Podaję rzoliczenie: [B][COLOR=#ff0000]Było taK: 529.5 ale dziś doszło od Aniac50 45 złotych z bazarku świeczuszkowego. dziękujemy !!! mamy razem 574.5 [SIZE=3]oczywiscie minus długi hotelowe. :-(:-(:-(:-(:-( pegaz ma już 235 na minusie. [/SIZE][/COLOR][/B] [B] wydatki założone na "bielskie czwaronogi" (stusia i zabcię wróciły do krakowskiej kasy po wysłaniu faktrur na AEN) [/B] [B]Tak więc do sumy którą realnie mam u siebie na psy krakowskie [COLOR=red]574. 5 doszła dziś wplata z bazarku Weszki 115 złotych [/COLOR][/B] [COLOR=magenta]Mamy razem: 689.5. [/COLOR] z tego wkrótce sterylka Atolki (umówiona na sobotę rano), trzeba jeszcze uregulowac za Bobika, Pegaz to codziennie 15 za hotel, do tego Knapik i szorściak... ITD:cool3::-(:-(:-( Quote
Camara Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 W Witkowicach k.Krakowa - w sobotę późnym wieczorem znaleziono suczke setera (ruda). Sunia jest dość młoda (2-3 lata), bardzo ufna, szczuplutka i dość zadbana. Miała na sobie obrożę przeciwpchelną. Czipa, tatuażu i innych znaków szczególnych brak. W okolicy są rozwieszone ogłoszenia, ale bez odzewu. Jeżeli ktoś zobaczy ogłoszenie o poszukiwaniu tej suczki to proszę o kontakt - do mnie: 602-422-576 Quote
noemik Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 wyliczyłam, że z moich skończonych bazarków będzie w sumie 145 zł - jak wpłyną pieniądze, to CI Aga przeleję. A dziś wystawię nowe bazarki. :-) EDIT: 120 zł będzie na hotel, a 25 zł dla Yoko u ASior w DT Quote
AgaG Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 dzięki noemik. mamy czeredę psów w hotelu a dziś dojedzie piesek znaleziony przez black_sheep. wyrzucony w jej okolicach i kazda złotówka potrzebna:loveu::loveu: teraz przyszło potwierdzenie wpłaty od pani profesor Leji.[COLOR=red]BARDZO DZIĘKUJEMY [/COLOR] zaraz wpisze na wątek. Quote
AgaG Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [B]Tak więc do sumy którą realnie mam u siebie na psy krakowskie [COLOR=red]574. 5 (PO ZWROCIE Z AFN TEGO CO CZASOWO POSZŁO NA sTRUSIA I ŻABĘ ZE SKARPETY BIELSKIE ZWIERZAKI A DZIŚ WRÓCIŁO. ) doszła dziś wplata z bazarku Weszki 115 złotych [/COLOR][/B] [COLOR=magenta]Mamy razem: 689.5. [/COLOR] z tego wkrótce sterylka Atolki (umówiona na sobotę rano), trzeba jeszcze uregulowac za Bobika, Pegaz to codziennie 15 za hotel, do tego Knapik i szorściak... ITD PRZED CHWILĄ DOSZŁO 100 OD PROFESOR LEJI: :loveu::loveu: MAMY WIĘC [COLOR=magenta]789. 5 [/COLOR] Quote
Recommended Posts