Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]dziewczyny, komu mogę przekazać nowe szelki dla psa samochodwe od państwa baltazara i moje świeczki dalsze w kształcie piesków na bazarek? [/B]świeczki mają bazarek, ale AniaB nie da rady zając się ich wysyłaniem, a ja mam taką czeredę psów, że padam. i jeszcze dwa do mnie jadą z Żywca dziadunie. bardzo proszę...

Posted

oto bazarek świeczuszek w kształcie piesków który założyła w moim imieniu black-sheephttp:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78470[/URL]

Posted

agag - rozmawiałam z weszka - kochana weszka :loveu: :loveu: pomoze nam z tymi bazarkami - tzn jakoś przechwyci od Ciebie towar, ew. pozbiera pieniazki i potem powysyła fanty..Ja moge dostarczyc koperty bąbelkowe jakby co...
sorry ale u mnie tez straszne problemy i nie zdąże sie zajac wysyłka naprawde...:-(

Posted

[quote name='Toska']proszę , wystawcie te szeleczki -jestem na kupnie- dla małego psiaka 7 kg ![/quote]
to na pewno wystawimy . sa w fabrycznym opakowaniu na małego pieska. rozmiar m ale widzę że się zmniejszają... maja regulację. ;)

Posted

kochana weszka odbierając rzeczy na bazarek przekazała na moje rece 50 złotych od Amigi z przeznczeniem na długi hotelowe naszych kotów.Zaraz podam rozliczenie a ile za koty to na razie na szczeście nie wiemy :diabloti: ale będzie krucho ...

Było: podaję rozliczenie: było: [COLOR=#ff0000]426 + 220 OD NOEMIK Z BAZARKU CZYLI 646. Za hotel baltusia poszło 100 (bo 20[/COLOR]
pan Tomek nam odpuścił) czyli u mnie było dziś 546 i [B]doszło 50 od Amigi (WIELKIE DZIĘKI)[/B] [B]czyli razem jest u mnie: 596. ale nie ma się co cieszyć, że jesteśmy na plusie bo .... nie jesteśmy... Koty mają bardzo duży dług, rosną koszty za Pegaza. czeka nas sterylka Atoli oraz kastracja kota.[/B] przyjeżdzają tez dwa psy z Zywca pod moja opiekę: dziaduś i babcia, więc też bedą potrzbne pieniądze. jak ktos może pomóc bardzo prosimy.

Posted

Aga - pytałam o koty pana tomka wczoraj ale pan tomek twierdzi ze nie wie ile wyniosą koszty... Czeka na kiwi , bo ona chyba najlepiej sie orientuje w kocich wydatkach.. Pan Tomek powiedział, zeby kiwi zażyła relanium i przyszła do niego porozmawiać o długach...;) Oj - ten dług chyba niemały.. Moze wszyscy powinnismy zazyć to relanium...

Posted

Kotki zostały przywiezione do hotelu 17 czerwca , prawda ?
To znaczy 82 dni temu , nie wiem czy opłata jest taka jak za psy ale jesli taka sama , to za tego kotka , który jeszcze jest w hotelu trzeba zapłacić 1230 zł .

ten drugi , który już w domku też długo był hotelu.

Kotka już zawiozłam rano na kastrację , zostanie w lecznicy do wieczora na obserwacji.

Posted

dzięki Weszka.. wielkie. jeju Patia mówi, ża za kota może byc ponad 1200 długu... rany rany... Weszko tu jest link do bazarku ze swieczkami, w co Cię umaiłam: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6637547#post6637547[/URL]

Posted

:oops: zna ktoś moze kogos, lub sam ma do pozyczenia klatke dla swinek?! Okazało sie ze te co wziełam ze schronu na tymczas moga być w ciązy, nie mogą mieszkać z królikiem , i na razie sa w mniejszej klatce :roll: . Klatka tak na 2 mce byłaby potrzebna ...
Tragicznie mała nie jest,ale wolałabym zeby miały wiecej ruchu :oops: . (myslałm zebny Bolka w mniejszej umieścić, ale tak nie da rady na niego jest o wiele za mała:oops: ).
Prosze jak ktośby miał jak pomóc niech da mi znać :oops:

Posted

Jest problem jeżeli chodzi o cztery kocięta u mnie w DT
[quote]
Słuchajcie. Kotki zamieszkały u mnie na balkonie, gdyż jest on całkowicie zabudowany i gdy jest ciepło tworzy jakby dodatkowe pomieszczenie. Niestety nie jest to szczelnie zabudowane, robi się zimno i obawiam się, że kotki zaczną marznąć. Nie wime czy nie trzeba szukać im nowego domku tymczasowego.
Sprawa pilna
Jeżeli chodzi o mnie, to mogą zostać. Bardzo się do nich przywiązałam, są przesłodkie. Ale obawiam się, że warunki balkonowe przy takiej pogodzie nie są dla nich odpowiednie.
Czekam na rady.[/quote]

Posted

[quote name='agamika']:oops: zna ktoś moze kogos, lub sam ma do pozyczenia klatke dla swinek?! Okazało sie ze te co wziełam ze schronu na tymczas moga być w ciązy, nie mogą mieszkać z królikiem , i na razie sa w mniejszej klatce :roll: . Klatka tak na 2 mce byłaby potrzebna ...
Tragicznie mała nie jest,ale wolałabym zeby miały wiecej ruchu :oops: . (myslałm zebny Bolka w mniejszej umieścić, ale tak nie da rady na niego jest o wiele za mała:oops: ).
Prosze jak ktośby miał jak pomóc niech da mi znać :oops:[/quote]

Mam klatki dwie ale na ptaki.
Gdybyś nic nie znalazła moge pożyczyć , możesz im w środku zrobić platformy , jakieś drabinki i będzie jak znalazł . Daj znać , jeśli będą potrzebne.

Posted

[quote name='agamika']:oops: zna ktoś moze kogos, lub sam ma do pozyczenia klatke dla swinek?! Okazało sie ze te co wziełam ze schronu na tymczas moga być w ciązy, nie mogą mieszkać z królikiem , i na razie sa w mniejszej klatce :roll: . Klatka tak na 2 mce byłaby potrzebna ...
Prosze jak ktośby miał jak pomóc niech da mi znać :oops:[/QUOTE]
rozpuściłam wici wśród znajomych, czekam na odpowiedzi. powinni mieć klatkę do pożyczenia.

Posted

Ja też mam pytanie o klatkę. Czy ma ktoś pożyczyć dużą klatkę, tak żeby zmieściła się w niej kotka z 3 kociętami i żeby było w niej miejsce na kuwetę.

Posted

Ania, takie wielkie klatki można chyba pożyczyć w związku felinologicznym (są dla kotów na wystawę) - my mieliśmy taką od hodowczyni Gwyddana, ale teraz ma dwa mioty kociąt więc pewnie z niej korzysta.

Kennel klatka też byłaby pewnie OK?

Posted

podaję rozliczenie:
[COLOR=Red] Było:tak: [/COLOR][COLOR=Red]426 + 220 OD NOEMIK Z BAZARKU CZYLI 646. Za hotel baltusia poszło 100 (bo 20
pan Tomek nam odpuścił) czyli u mnie było dziś 546 i [B]doszło 50 od Amigi (WIELKIE DZIĘKI)[/B] [/COLOR][B][COLOR=Red]czyli razem jest u mnie: 596.[/COLOR] ale nie ma się co cieszyć, że jesteśmy na plusie bo .... nie jesteśmy... Koty mają bardzo duży dług, rosną koszty za Pegaza. czeka nas sterylka Atoli oraz kastracja kota.[/B] przyjeżdzają tez dwa psy z Zywca pod moja opiekę: dziaduś i babcia, więc też bedą potrzbne pieniądze. jak ktos może pomóc bardzo prosimy. NIUSIA i Barynadal zadłużone...

wydatki: 2 pary szelek (żabcia dostała szelki SAtoli, wiec dla Atoli jedne a drugie dla Pegaza - tym razem super bezpieczne:loveu:_ 35 złotych
badanie krwi Ksawerego u Małgosi (krew wysyłana) 55 złotych
kaganiec (na razie wspólny dla zabci i Ksawerego) 9. 50 (ksawerego trzeba karmić na siłę przez kaganiec:roll:)
vivisol (preaparat neutralizujący cieczkę - dziś Atola będzie w Kundlu) 11 złotych
[B]czyli wydatki 110.5

[/B]
a więc [B][COLOR=Red]596- 110.5= 485.5 z tego bedzie potrzeba na długi hotelowe, sterylkę Atoli.

Kto moze pomóc we wtorek rano? o 9 trzeba być u doktora Kujawskiego z dwoma chorymi psami? - zabieg usuniecia zebów ksawerego i kamień Zaby oraz zastrzyk w jej chore kolano? Wyjazd 7. 30 z Prądnika, jazda po drugiego psa i do kliniki? [/COLOR][/B]