AgaG Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [B]dziewczyny, komu mogę przekazać nowe szelki dla psa samochodwe od państwa baltazara i moje świeczki dalsze w kształcie piesków na bazarek? [/B]świeczki mają bazarek, ale AniaB nie da rady zając się ich wysyłaniem, a ja mam taką czeredę psów, że padam. i jeszcze dwa do mnie jadą z Żywca dziadunie. bardzo proszę... Quote
AgaG Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 oto bazarek świeczuszek w kształcie piesków który założyła w moim imieniu black-sheephttp: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78470[/URL] Quote
AniaB Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 agag - rozmawiałam z weszka - kochana weszka :loveu: :loveu: pomoze nam z tymi bazarkami - tzn jakoś przechwyci od Ciebie towar, ew. pozbiera pieniazki i potem powysyła fanty..Ja moge dostarczyc koperty bąbelkowe jakby co... sorry ale u mnie tez straszne problemy i nie zdąże sie zajac wysyłka naprawde...:-( Quote
Toska Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 proszę , wystawcie te szeleczki -jestem na kupnie- dla małego psiaka 7 kg ! Quote
AgaG Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='Toska']proszę , wystawcie te szeleczki -jestem na kupnie- dla małego psiaka 7 kg ![/quote] to na pewno wystawimy . sa w fabrycznym opakowaniu na małego pieska. rozmiar m ale widzę że się zmniejszają... maja regulację. ;) Quote
weszka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Już się umówiłyśmy. Dziś odbiorę i postawiam się wystawić jak najprędzej. Ale moge wrócić dziś koło północy bo późno odbieramy dobka od weta. Quote
AgaG Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 kochana weszka odbierając rzeczy na bazarek przekazała na moje rece 50 złotych od Amigi z przeznczeniem na długi hotelowe naszych kotów.Zaraz podam rozliczenie a ile za koty to na razie na szczeście nie wiemy :diabloti: ale będzie krucho ... Było: podaję rozliczenie: było: [COLOR=#ff0000]426 + 220 OD NOEMIK Z BAZARKU CZYLI 646. Za hotel baltusia poszło 100 (bo 20[/COLOR] pan Tomek nam odpuścił) czyli u mnie było dziś 546 i [B]doszło 50 od Amigi (WIELKIE DZIĘKI)[/B] [B]czyli razem jest u mnie: 596. ale nie ma się co cieszyć, że jesteśmy na plusie bo .... nie jesteśmy... Koty mają bardzo duży dług, rosną koszty za Pegaza. czeka nas sterylka Atoli oraz kastracja kota.[/B] przyjeżdzają tez dwa psy z Zywca pod moja opiekę: dziaduś i babcia, więc też bedą potrzbne pieniądze. jak ktos może pomóc bardzo prosimy. Quote
AniaB Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Aga - pytałam o koty pana tomka wczoraj ale pan tomek twierdzi ze nie wie ile wyniosą koszty... Czeka na kiwi , bo ona chyba najlepiej sie orientuje w kocich wydatkach.. Pan Tomek powiedział, zeby kiwi zażyła relanium i przyszła do niego porozmawiać o długach...;) Oj - ten dług chyba niemały.. Moze wszyscy powinnismy zazyć to relanium... Quote
Patia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Kotki zostały przywiezione do hotelu 17 czerwca , prawda ? To znaczy 82 dni temu , nie wiem czy opłata jest taka jak za psy ale jesli taka sama , to za tego kotka , który jeszcze jest w hotelu trzeba zapłacić 1230 zł . ten drugi , który już w domku też długo był hotelu. Kotka już zawiozłam rano na kastrację , zostanie w lecznicy do wieczora na obserwacji. Quote
black sheep Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Aguś jak będziesz mieć chwile dodaj ten wątek na pierwszą [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=70992[/url] Quote
weszka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Szelki na bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6656919#post6656919[/URL] Quote
AgaG Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 dzięki Weszka.. wielkie. jeju Patia mówi, ża za kota może byc ponad 1200 długu... rany rany... Weszko tu jest link do bazarku ze swieczkami, w co Cię umaiłam: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6637547#post6637547[/URL] Quote
agamika Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 :oops: zna ktoś moze kogos, lub sam ma do pozyczenia klatke dla swinek?! Okazało sie ze te co wziełam ze schronu na tymczas moga być w ciązy, nie mogą mieszkać z królikiem , i na razie sa w mniejszej klatce :roll: . Klatka tak na 2 mce byłaby potrzebna ... Tragicznie mała nie jest,ale wolałabym zeby miały wiecej ruchu :oops: . (myslałm zebny Bolka w mniejszej umieścić, ale tak nie da rady na niego jest o wiele za mała:oops: ). Prosze jak ktośby miał jak pomóc niech da mi znać :oops: Quote
sugarr Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Jest problem jeżeli chodzi o cztery kocięta u mnie w DT [quote] Słuchajcie. Kotki zamieszkały u mnie na balkonie, gdyż jest on całkowicie zabudowany i gdy jest ciepło tworzy jakby dodatkowe pomieszczenie. Niestety nie jest to szczelnie zabudowane, robi się zimno i obawiam się, że kotki zaczną marznąć. Nie wime czy nie trzeba szukać im nowego domku tymczasowego. Sprawa pilna Jeżeli chodzi o mnie, to mogą zostać. Bardzo się do nich przywiązałam, są przesłodkie. Ale obawiam się, że warunki balkonowe przy takiej pogodzie nie są dla nich odpowiednie. Czekam na rady.[/quote] Quote
Patia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='agamika']:oops: zna ktoś moze kogos, lub sam ma do pozyczenia klatke dla swinek?! Okazało sie ze te co wziełam ze schronu na tymczas moga być w ciązy, nie mogą mieszkać z królikiem , i na razie sa w mniejszej klatce :roll: . Klatka tak na 2 mce byłaby potrzebna ... Tragicznie mała nie jest,ale wolałabym zeby miały wiecej ruchu :oops: . (myslałm zebny Bolka w mniejszej umieścić, ale tak nie da rady na niego jest o wiele za mała:oops: ). Prosze jak ktośby miał jak pomóc niech da mi znać :oops:[/quote] Mam klatki dwie ale na ptaki. Gdybyś nic nie znalazła moge pożyczyć , możesz im w środku zrobić platformy , jakieś drabinki i będzie jak znalazł . Daj znać , jeśli będą potrzebne. Quote
noemik Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='agamika']:oops: zna ktoś moze kogos, lub sam ma do pozyczenia klatke dla swinek?! Okazało sie ze te co wziełam ze schronu na tymczas moga być w ciązy, nie mogą mieszkać z królikiem , i na razie sa w mniejszej klatce :roll: . Klatka tak na 2 mce byłaby potrzebna ... Tragicznie mała nie jest,ale wolałabym zeby miały wiecej ruchu :oops: . (myslałm zebny Bolka w mniejszej umieścić, ale tak nie da rady na niego jest o wiele za mała:oops: ). Prosze jak ktośby miał jak pomóc niech da mi znać :oops:[/QUOTE] rozpuściłam wici wśród znajomych, czekam na odpowiedzi. powinni mieć klatkę do pożyczenia. Quote
.Ania. Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ja też mam pytanie o klatkę. Czy ma ktoś pożyczyć dużą klatkę, tak żeby zmieściła się w niej kotka z 3 kociętami i żeby było w niej miejsce na kuwetę. Quote
Ela_and_Krzys Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ania, takie wielkie klatki można chyba pożyczyć w związku felinologicznym (są dla kotów na wystawę) - my mieliśmy taką od hodowczyni Gwyddana, ale teraz ma dwa mioty kociąt więc pewnie z niej korzysta. Kennel klatka też byłaby pewnie OK? Quote
Jagienka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Pies - sitko :-( [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6667378#post6667378[/url] Quote
.Ania. Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Dzięki Elu. A wiesz może na jakiej ulicy jest ten Związek? Quote
weszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Aniu ja mam bardzo dużą kennelówkę - mogę pożyczyć. Quote
AgaG Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 podaję rozliczenie: [COLOR=Red] Było:tak: [/COLOR][COLOR=Red]426 + 220 OD NOEMIK Z BAZARKU CZYLI 646. Za hotel baltusia poszło 100 (bo 20 pan Tomek nam odpuścił) czyli u mnie było dziś 546 i [B]doszło 50 od Amigi (WIELKIE DZIĘKI)[/B] [/COLOR][B][COLOR=Red]czyli razem jest u mnie: 596.[/COLOR] ale nie ma się co cieszyć, że jesteśmy na plusie bo .... nie jesteśmy... Koty mają bardzo duży dług, rosną koszty za Pegaza. czeka nas sterylka Atoli oraz kastracja kota.[/B] przyjeżdzają tez dwa psy z Zywca pod moja opiekę: dziaduś i babcia, więc też bedą potrzbne pieniądze. jak ktos może pomóc bardzo prosimy. NIUSIA i Barynadal zadłużone... wydatki: 2 pary szelek (żabcia dostała szelki SAtoli, wiec dla Atoli jedne a drugie dla Pegaza - tym razem super bezpieczne:loveu:_ 35 złotych badanie krwi Ksawerego u Małgosi (krew wysyłana) 55 złotych kaganiec (na razie wspólny dla zabci i Ksawerego) 9. 50 (ksawerego trzeba karmić na siłę przez kaganiec:roll:) vivisol (preaparat neutralizujący cieczkę - dziś Atola będzie w Kundlu) 11 złotych [B]czyli wydatki 110.5 [/B] a więc [B][COLOR=Red]596- 110.5= 485.5 z tego bedzie potrzeba na długi hotelowe, sterylkę Atoli. Kto moze pomóc we wtorek rano? o 9 trzeba być u doktora Kujawskiego z dwoma chorymi psami? - zabieg usuniecia zebów ksawerego i kamień Zaby oraz zastrzyk w jej chore kolano? Wyjazd 7. 30 z Prądnika, jazda po drugiego psa i do kliniki? [/COLOR][/B] Quote
Asior Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Aga, koleżanka ma fajną i dość dużą klatę zapytam jej dziś czy może pożyczyć ;) Quote
sugarr Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Mam na razie z bazarków 70zł, komu mogę dać? Quote
Jagienka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='sugarr']Mam na razie z bazarków 70zł, komu mogę dać?[/quote] sugarr :loveu: obojętne, wszyscy mamy wspólne długi... poszło coś dzisiaj z kundla? Quote
Recommended Posts