Jagienka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='karusiap']o co chodzi dokladnie z ta pomoca przy szczeniakach??[/quote] mopem umyc podłoge, podłożyc gazetki i kocyki i wypieścic malce. A ludzie są potrzebni, bo pierony uciekają z boksu i trzeba je wyłapywac... Karusiap jak możesz dzisiaj poświęcic ze trzy godzinki, bo mój TZ się zaczął buntowac :-( AgaG dałaby Ci nr do Luizy i np spod Ikei by Cie Luiza zgarnęła, to niedaleko od Nas. Quote
karusiap Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 ok to ja pojade...a powiedzcie mi gdzie to jest??tzn to ja juz sie dogadam z Luiza czy moze mnie wziac czy mam sama dojechac...a czy przyda sie wiecej osob?czy ja wystarcze?? Quote
karusiap Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 dzwonilam wlasnie ale juz sa w drodze...a ja nie mam jak dojechac az tam:( Luiza powiedziala ze jada wczesniej wiec sobie poradza....szkoda..moze innym razem sie przydam Quote
Ela_and_Krzys Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 karusiap, do szczeniakow mozna jezdzic codziennie... Quote
karusiap Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 tylko tak pierwszy raz to wolalabym z kims sie umowic zeby wiedziec co i jak..moze w niedziele bedzie np potrzebna pomoc albo ktos mnie zabierze:) Quote
sugarr Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Ja moge pomoc ze szczeniakami w piatek, sobote, niedziele i pon. inne dni tygodnia niestety odpadaja.. ale tez chcialabym jechac pierwszy raz z kims, karusiap w sumie moglybysmy razem, tylko ze obie nie wiemy co i jak :P Quote
karusiap Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 no wlasnie..moglybysmy sie wybrac np w ta niedziele tylko potrzebujemy kogos doswiadczonego:) Quote
karusiap Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 AgaG podalam Twoj nr (to ja dzwonilam do Ciebie)..mam nadzieje ze kobieta sie skontaktowala i wezmie szczeniaczka... Quote
AgaG Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 No się umówcie z Luizą. przy czym najwazniejsza jest pomoc w czwartek i piątek, bo mar. gajo wraca dopiero w nocy w piątek. Quote
Jagienka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 karusiap i sugarr jutro mozecie jechac z Nami, w piatek sie nie zabierzemy w wiecej osob, bo zabieramy z hotelu Morde i po drodze zgarniamy Trop. Quote
karusiap Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 kurcze ja bardzo chetnie tylko nie wiem czy dam rade jutro..a o ktorej jedziecie?? Quote
Jagienka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='karusiap']kurcze ja bardzo chetnie tylko nie wiem czy dam rade jutro..a o ktorej jedziecie??[/quote] 16/17 wyjazd z Krakowa Quote
AgaG Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='karusiap']AgaG podalam Twoj nr (to ja dzwonilam do Ciebie)..mam nadzieje ze kobieta sie skontaktowala i wezmie szczeniaczka...[/quote] Nikt do mnie nie dzwonił.Niestety a szczeniaki czekają...:-( Quote
karusiap Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 kurcze dziwne...pisala na gg ze zadzwoni...moze np nie ma jak bo jak do mnie pisala tez podala nr zebym ja sie odezwala... Quote
kiwi Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 chetnie pojade jutro do szczeniorow mam chetnych na jedna przyjada do hoteliku Quote
Jagienka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='kiwi']chetnie pojade jutro do szczeniorow mam chetnych na jedna przyjada do hoteliku[/quote] kiwi a o której jesteś z nimi umówiona?? Quote
karusiap Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 czy bylo jakies zainteresowanie Ciapkiem lub mix boksia z plakatow?? Quote
Jagienka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='karusiap']czy bylo jakies zainteresowanie Ciapkiem lub mix boksia z plakatow??[/quote] :shake: Aga by napewno napisała i Trop tez by dała znac. Plakaty Mordy wieszamy już od kilku miesięcy i był dom ale Morde "zwrócono", a Ciapek też już przeróżnych podejśc próbował, żeby złapac szczęście za nogi :cool1: Zobaczymy, niektórzy zerwą numer i musza przemyślec sprawe... No tak już jest niektóe psiaki od zaraz niemalże mają domy inne musza czekac, dłuuuugo czekac :-( Quote
kiwi Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 prosze wszystkich ktorzy dadza rade zeby jak beda w hotelu zawiezli stare kocyki i poszwy, cokolwiek co moze sluzyc za poslanie, psiakom zima w budy zaglada... Quote
kiwi Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 aa zapomnialabym ;) kochana Patia :loveu: postanowiła za smycze ktore jej przywiozłam i miały byc po 5 zl zapłacic 4 razy wiecej :loveu: a ze dochod z tych smyczy idzie na szczeniaki to mamy na nie [B]80 zl[/B] :loveu: Quote
karusiap Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 kocyki,poszewki,wszelkie ocieplenia..jasne ja tez postaram sie cos skombinowac..jak bede cos miala komu mozna przekazac?? Quote
kiwi Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 amicusy jezdza codziennie mozna im podrzucic pod ikee po uprzednim umowieniu sie z nimi :loveu: Quote
Jagienka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='karusiap']kocyki,poszewki,wszelkie ocieplenia..jasne ja tez postaram sie cos skombinowac..jak bede cos miala komu mozna przekazac??[/quote] Jak wykombinujesz na jutro do 15 to możesz mi podrzuci pod Elea'e :loveu: Quote
karusiap Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 ok na jutro moemy sie spokojnie umowic po Ele'a..a pasuje Ci okolo poludnia? Quote
Faro Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 jeśli kotoś ma zbędne karimaty to one byłyby SUPER na spód do budy- nie łapią wilgoci a doskonale izolują. Quote
Recommended Posts