Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='karusiap']o co chodzi dokladnie z ta pomoca przy szczeniakach??[/quote]
mopem umyc podłoge, podłożyc gazetki i kocyki i wypieścic malce. A ludzie są potrzebni, bo pierony uciekają z boksu i trzeba je wyłapywac... Karusiap jak możesz dzisiaj poświęcic ze trzy godzinki, bo mój TZ się zaczął buntowac :-( AgaG dałaby Ci nr do Luizy i np spod Ikei by Cie Luiza zgarnęła, to niedaleko od Nas.

Posted

Ja moge pomoc ze szczeniakami w piatek, sobote, niedziele i pon. inne dni tygodnia niestety odpadaja.. ale tez chcialabym jechac pierwszy raz z kims, karusiap w sumie moglybysmy razem, tylko ze obie nie wiemy co i jak :P

Posted

No się umówcie z Luizą. przy czym najwazniejsza jest pomoc w czwartek i piątek, bo mar. gajo wraca dopiero w nocy w piątek.

Posted

[quote name='karusiap']AgaG podalam Twoj nr (to ja dzwonilam do Ciebie)..mam nadzieje ze kobieta sie skontaktowala i wezmie szczeniaczka...[/quote]
Nikt do mnie nie dzwonił.Niestety a szczeniaki czekają...:-(

Posted

[quote name='karusiap']czy bylo jakies zainteresowanie Ciapkiem lub mix boksia z plakatow??[/quote]
:shake: Aga by napewno napisała i Trop tez by dała znac. Plakaty Mordy wieszamy już od kilku miesięcy i był dom ale Morde "zwrócono", a Ciapek też już przeróżnych podejśc próbował, żeby złapac szczęście za nogi :cool1:
Zobaczymy, niektórzy zerwą numer i musza przemyślec sprawe... No tak już jest niektóe psiaki od zaraz niemalże mają domy inne musza czekac, dłuuuugo czekac :-(

Posted

prosze wszystkich ktorzy dadza rade zeby jak beda w hotelu zawiezli stare kocyki i poszwy, cokolwiek co moze sluzyc za poslanie, psiakom zima w budy zaglada...

Posted

aa zapomnialabym ;)
kochana Patia :loveu:
postanowiła za smycze ktore jej przywiozłam i miały byc po 5 zl zapłacic 4 razy wiecej :loveu:
a ze dochod z tych smyczy idzie na szczeniaki to mamy na nie [B]80 zl[/B] :loveu:

Posted

[quote name='karusiap']kocyki,poszewki,wszelkie ocieplenia..jasne ja tez postaram sie cos skombinowac..jak bede cos miala komu mozna przekazac??[/quote]
Jak wykombinujesz na jutro do 15 to możesz mi podrzuci pod Elea'e :loveu: