Tweety Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 na wszeliki wypadek wklejam, żeby było pod ręką: * BYTOM - Miechowice Śląskie nick: [SIZE=2]alanowak kom. 602170321 e-mail: bibahatika[malpa]interia.pl DT sierpien 2006 dla szczeniaka i ew. inne daty * CZĘSTOCHOWA nick: [SIZE=2]mosii/Monika/ kom: 887 055 487 GG: 7493148 e-mail: interpug[malpa]op.pl DT * DĄBROWA GÓRNICZA nick: [SIZE=2]Jerrinho kom: 0 663 697 614 GG: 9890372 e-mail: jerry_6[malpa]tlen.pl DT [SIZE=2]* DĄBROWA GÓRNICZA nick [SIZE=2]HebaNova/Asia e-mail:asiagisz[malpa]o2.pl DT/od sierpnia dla sterylizowanej suki,spokojnego psa/ Quote
wandul 66 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='pixie']Dom bez kota potrzebny ! Bialaczka dla psow od kota nie jest zakazna, dla kotow tak. Nie przyszlo mi to do glowy! taka ze mnie kocia mama...ze tego nie wiedzialam Spytalam wlasnie w lecznicy i mam potwierdzenie od weta ze dom musi byc bez kotow! psom nie zagraza !mamy już nawet potwierdzenie od wetów , pixie , działasz jak błyskawica!~!!!! Quote
Tweety Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 i jeszcze: * ZABRZE Patikujek_Zabrze tel.kom: 513 139 349 GG:2903843 e-mail: patikujek[hopsa]o2.pl DT * SOSNOWIEC (obrzeża.. kawałek od centrum dokładnie osiedle Juliusz - okolice Kaziemierza Górniczego i Ostrów Górniczych) pracuje Mysłowice Lucy* (Lucyna) GG 2203043 mail : lucykol[olala]gmail.com DT na 50% (prosze pytać bo to zależy od wielu czynników ;-)) Quote
wandul 66 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Tweety , dzięki , zaczynam wysyłac meile!!! Quote
Tweety Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 to ja póki co podnoszę i muszę przez chwilę popracować Quote
wandul 66 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 kicia szuka małego kącika , bez kotów!!! Quote
Tweety Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 wandul, czy któryś z tymczasów odpowiedział na Twoje mail'e? Quote
zaba14 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Waldum ja niestety odpadam, moj pies zachorowal.. potrzebuje duzo spokoju :( z tego co wiem Lucy tez nie da rady, jej Sara to killer na koty, a sama w domu ma psa na leczeniu. Quote
Formica Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 dom moze byc zakocony , ale koty nie powinny mieć bezposredniego kontaktu . Spokojnie moga mieszkać w osobnych pomieszczeniach. Z tym ,ze ratowanie tej kici jest dyskusyjne. Jeśli wyniki krwi nie sa zle ( nerki , watroba) nalezy próbowac ja leczyc , ale w domu tymczasowym , nie szpitaliku tam nie ma szans... moim pacjentem jest kot białaczkąwo , po pierwszym ataku choroby , trzech transfuzjach krwi i długim leczeniu ( bez interferonu) i białaczka u niego jest tylko wykrywalna w testach, wiec nie jest źle. Ale to zalezy od stanu kota zaawansowania choroby i wielu innych czynników. Quote
wandul 66 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Tweety']wandul, czy któryś z tymczasów odpowiedział na Twoje mail'e?[/quot narazie nikt , żabe i formice ściągłam prze gg!!! Quote
wandul 66 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 kurcze , co to mi się napisało za cudo - na meile narazie nie odpisał nikt ,żabe i formice ściągłąm na gg Quote
Formica Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 hop kiciu po dom na juz!!! opieka na d takim kotem naprawde nie jest trudna , anjważniejsze jest to aby jak najmniej się stresowała kicia. Potrzebna osoba , która kotem się zajmie bedzie wozic do weta. Koszty eczenia zostana pokryte , kicia ma sponsora!!! Quote
pixie Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 podnosze, czy nikt na slasku nie moze koteczki pryjac pod swoj dach...moze nawet moglaby w cieplutkim garazu zamieszkac? hej moze jakis garaz ocieplany i troche czasu by ja podleczyc...? Quote
Tweety Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 na miau napisano, że rozpoczęto leczenie. Jednak dom nadal bardzo potrzebny, kocinka potrzebuje spokoju aby wyzdrowieć Quote
zaba14 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Tweety napisał(a):na miau napisano, że rozpoczęto leczenie. Jednak dom nadal bardzo potrzebny, kocinka potrzebuje spokoju aby wyzdrowieć Tylko pytanie czy ta kotka nie bedzie stresowala sie w towarzystwie psa? :roll: ja bardzo chetnie bym jej pomogla, ale to dorosly kot, balabym sie czy nie zaatakuje mojego psa (mialam juz taka sytuacje! to naprawde niemily widok...) jak z kuweta? czy jest towarzyska? Quote
Patsi Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Napisałam na miau, ale chyba wszyscy śpią...Dzięki Zaba za odzew, jak tylko się czegoś dowiem to wyślę pw albo napiszę na forum. Quote
ARKA Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Spokojnie, moze tez byc dom z kotami ale SZCZEPIONYMI p/bialaczce. Bialaczka kocia to nie parwo, czy nosowka u psow, ten wirus bardzo szybko ginie w srodowisku! http://www.vetserwis.pl/bialaczka.html Quote
Recommended Posts