Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na wszeliki wypadek wklejam, żeby było pod ręką:
* BYTOM - Miechowice Śląskie
nick: [SIZE=2]alanowak
kom. 602170321
e-mail: bibahatika[malpa]interia.pl

• DT sierpien 2006 dla szczeniaka i ew. inne daty

* CZĘSTOCHOWA

nick: [SIZE=2]mosii/Monika/
kom: 887 055 487
GG: 7493148
e-mail: interpug[malpa]op.pl

• DT

* DĄBROWA GÓRNICZA

nick: [SIZE=2]Jerrinho
kom: 0 663 697 614
GG: 9890372
e-mail: jerry_6[malpa]tlen.pl

• DT
[SIZE=2]* DĄBROWA GÓRNICZA

nick [SIZE=2]HebaNova/Asia
e-mail:asiagisz[malpa]o2.pl

• DT/od sierpnia dla sterylizowanej suki,spokojnego psa/

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pixie']Dom bez kota potrzebny !
Bialaczka dla psow od kota nie jest zakazna, dla kotow tak. Nie przyszlo mi to do glowy! taka ze mnie kocia mama...ze tego nie wiedzialam

Spytalam wlasnie w lecznicy i mam potwierdzenie od weta

ze dom musi byc bez kotow!
psom nie zagraza !mamy już nawet potwierdzenie od wetów , pixie , działasz jak błyskawica!~!!!!

Posted

Waldum ja niestety odpadam, moj pies zachorowal.. potrzebuje duzo spokoju :(
z tego co wiem Lucy tez nie da rady, jej Sara to killer na koty, a sama w domu ma psa na leczeniu.

Posted

dom moze byc zakocony , ale koty nie powinny mieć bezposredniego kontaktu . Spokojnie moga mieszkać w osobnych pomieszczeniach.
Z tym ,ze ratowanie tej kici jest dyskusyjne. Jeśli wyniki krwi nie sa zle ( nerki , watroba) nalezy próbowac ja leczyc , ale w domu tymczasowym , nie szpitaliku tam nie ma szans...
moim pacjentem jest kot białaczkąwo , po pierwszym ataku choroby , trzech transfuzjach krwi i długim leczeniu ( bez interferonu) i białaczka u niego jest tylko wykrywalna w testach, wiec nie jest źle.
Ale to zalezy od stanu kota zaawansowania choroby i wielu innych czynników.

Posted

hop kiciu po dom na juz!!! opieka na d takim kotem naprawde nie jest trudna , anjważniejsze jest to aby jak najmniej się stresowała kicia. Potrzebna osoba , która kotem się zajmie bedzie wozic do weta. Koszty eczenia zostana pokryte , kicia ma sponsora!!!

Posted

podnosze, czy nikt na slasku nie moze koteczki pryjac pod swoj dach...moze nawet moglaby w cieplutkim garazu zamieszkac?

hej moze jakis garaz ocieplany i troche czasu by ja podleczyc...?

Posted

Tweety napisał(a):
na miau napisano, że rozpoczęto leczenie. Jednak dom nadal bardzo potrzebny, kocinka potrzebuje spokoju aby wyzdrowieć

Tylko pytanie czy ta kotka nie bedzie stresowala sie w towarzystwie psa? :roll: ja bardzo chetnie bym jej pomogla, ale to dorosly kot, balabym sie czy nie zaatakuje mojego psa (mialam juz taka sytuacje! to naprawde niemily widok...) jak z kuweta? czy jest towarzyska?

Posted

Napisałam na miau, ale chyba wszyscy śpią...Dzięki Zaba za odzew, jak tylko się czegoś dowiem to wyślę pw albo napiszę na forum.