Karolcia_ko5 Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 A więc zaczęliśmy pracować z behawiorystą. Przychodzi - pomaga mi i mówi co robić, ale ciężko mi idzie z oswajaniem go z obrożą........ to znaczy mi się tak wydaję, że ciężko... Może tak, pracujemy cały czas - efekty potrzebują czasu.. A czuję się dobrze, wygłaskam go zawsze.......po brzucholku ;) Quote
azalia Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Efekty napewno będą,wierzę w to ,jak również w to że i do niego uśmiechnie się szczęście i znajdzie swój domek i kochającego człowieka. Quote
Natussiaa Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 wklejcie moze Adasia tutaj [url]http://www.dogomania.pl/threads/208193-Bardzo-du%C5%BC******-do-adopcji-z-ca%C5%82ej-Polski[/url] Quote
Karolcia_ko5 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 [quote name='Natussiaa']wklejcie moze Adasia tutaj [url]http://www.dogomania.pl/threads/208193-Bardzo-du%C5%BC******-do-adopcji-z-ca%C5%82ej-Polski[/url][/QUOTE] Sęk w tym, że Adaś na tę chwilę nie bardzo nadaję się do adopcji.. Quote
Ag_konin Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Adaś ulubione imię jednej cioteczki ;) w górę chłopie! Quote
R-oy Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Zajrzalem w weekend do Adasia... Wyglada na to, ze Karola zrobila baardzo fajna robote :) Widzial mnie pierwszy raz ale nie reagowal agresywnie jak podszedlem do jego boksu, zjadl mi z reki kilka smakow, jest mocno pobudzony i wyrywa mu sie czasem warkniecie ale to jest raczej wynik towarzystwa, po wejsciu na teren schronu oczywiscie psy w boksach dookola niego ujadaja. Quote
Karolcia_ko5 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Ja nie wiem co z tym psem będzie :(. . . . eh. Jestem jestem.. pamiętam o Adasiu. Quote
Karolcia_ko5 Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Praca zastygła.... Temu psu potrzebny jest szkoleniowiec... Według mnie :| Quote
azalia Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Karolciu,co u Adasia?A szkoleniowca nie da się załatwić,skoro behawiorystę można było? Quote
Karolcia_ko5 Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 [quote name='azalia']Karolciu,co u Adasia?A szkoleniowca nie da się załatwić,skoro behawiorystę można było?[/QUOTE] U Adasia bez wielkich zmian :( Niestety... Myślałam o hotelu ze szkoleniowcem tylko nie wiem gdzie... Quote
si_bcw Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Michał i Lubiecz nie? Neo jedzie do domu jutro, zwolni się miejsce Quote
Karolcia_ko5 Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Porozmawiam jeszcze z Michałem. Byłam dziś u Adasia - wszystko ok, cieszył się, wywracał, mogłam głaskać dowoli po brzuszku... Gdy wychodziłam znów coś mu odbiło - ciężki pies :( Quote
azalia Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Adasia napewno przerasta schronisko,gdyby je opuścił .. Quote
Karolcia_ko5 Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Mimo wielkich chęci - praca z nim zastygła, nie wyobrażam sobie jego dalszej przyszłości w schronie. Już dawno przestałam z nim pracować. Ostatnio jak u niego byłam na same głaski bez smyczy, przy wychodzeniu próbował mnie ugryźć, a nawet go nie odepchnęłam od wyjścia, nic.. Byłam zdziwiona mimo wszystko ;/ Może ja się nie nadaję. Eh.. Zwolniło się miejsce po Kudziu może Michał się zgodzi go wziąć, jutro jestem w Lubieczu. Tyle, że brak kasy ! ! Deklaracji ! :(:( Quote
azalia Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 To nie Ty się nie nadajesz Karolciu,tylko Adaś do schronu,buntuje się i stąd te zmiany nastroju,trzeba go wyciągnąć,wakacje się kończą trzeba zbierać fundusze. Quote
Olena84 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 A deklaracji po tamtym psie nie ma, moze ludzie by sie przerzucili na Adasia? Quote
Recommended Posts