Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pytałam ostatnio Abry,czy fakturę brać to mówiła, że tylko paragon mam wziąć, więc mam. Wszystko jest w komputerze, więc pewnie gdyby trzeba było to chyba p. Marzena może to rozpisać?

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak spoko, rozpiszcie sobie na spokojnie musimy wiedzieć jak finansowo stoimy
Mam nadzieję,że nie jest tragicznie
Wycałuj Otiska od Nas :)
Paula Ty masz teraz 3 szczyle tak? Otisa i te dwie od p. Joli?

Posted

nooo dwie od p. Joli czarne, Otis. no i dorosłe Biała, Samba vel Sonia (ruda duża) no i mój Therion. Do tego cztery (dwie moje i dwie tymczasowe) świnie i dwoje chorych dzieci. Ja się chyba pochlastam.

kto je ode mnie weźmie co by im lepsze warunki stworzyć? :P

Posted

[quote name='paula82']no coś Ty?! gorzej jak u mnie to już nigdzie, aż dziw, że to tałatajstwo jeszcze żyje.

ps. ale sobie spamujemy. ;)[/QUOTE]

Żyje i ma się dobrze :) heeh :)

Przynajmniej wątek jest wysoko, a lepiej spamować w miły i kulturalny sposób ;)

Posted

[quote name='obraczus87']Ooo w Toruniu jesteś :) piękne miasto :) a pierniki już w ogóle :)[/QUOTE]

Pierników nie lubię :)

Starówka jest przepiękna...., a najważniejsze, że w hotelu, w którym jestem psy przyjmowane są z otwartymi ramionami.
Jak się czuje Otis?

Posted

[quote name='wiga138']dawno mnie tu nie było...czy mama jest złapana ?[/QUOTE]

Nie. Wszystkie próby były nieudane. Matka jest bardzo cwana...

Z Kundelkowej Skarbonki mamy 250zł na opłacenie palmera. W ten weekend nie ma w Warszawie Abry, więc pewnie łapanka odbędzie się za tydzień.

Posted

[quote name='wiga138']T o fatalnie ! Nie ma kogoś innego kto moze pomóc ???????????????
Paula - jak Ci można pomóc ?
A co z Małym - chorujacym ?[/QUOTE]

Były próby złapania, ale nie udało się. Jedynym wyjściem z sytuacji jest palmer.

Otis już dochodzi do siebie, jednak chłopak w tej chwili musi dostawać ryż z kurczakiem, a lada chwila będzie potrzebna specjalistyczna karma :(

Posted

[quote name='wiga138']JAKA ?
czy trzeba dostarczyć gdzieś ryż czy kurczaka ?[/QUOTE]

To napisze wszystko Paula., bo ja nie wiem jak Ona stoi z jedzonkiem. Ewentualnie mozna do Niej zadzwonic: 790-369-926 (podaje numer bo gdzies na watku i tak zostal podany).
Dziekuję Wiga ze znowu z nami jestes!

Posted

Paula karmi Otisa na zmianę karmą suchą, którą zakupiła Kapuszek i ryżem z piersią kurczaka.
Zapomniałam zapytać na jak długo wystarczą jej jeszcze te zapasy.... Może wpadnie i napisze?
Jutro zabieram od niej na sterylkę białą suczkę, więc podrzucę jakiś pakiecik.

Nie mam dobrych wieści, dotyczących kosztów odłowienia za pomocą Palmera.
Miałam nadzieję, że w uzyskaniu zniżki i rabatu pomoże nam Anouk, ale niestety nie jest to możliwe....
Jutro sama się tym zajmę, ale nie jestem w stanie przewidzieć wyniku negocjacji.

Posted

trzymam kciuki za Otiska i niesmiało zapraszam na bazarek, mam nadzieje ze maluch sie nie pogniewa...

[url]http://www.dogomania.pl/threads/215744-Bazarek-cegie%C5%82kowy-i-ty-mo%C5%BCesz-pom%C3%B3c-velvet-i-crazy?p=17766182#post17766182[/url]

Posted

[quote name='malvaaa']trzymam kciuki za Otiska i niesmiało zapraszam na bazarek, mam nadzieje ze maluch sie nie pogniewa...

[url]http://www.dogomania.pl/threads/215744-Bazarek-cegie%C5%82kowy-i-ty-mo%C5%BCesz-pom%C3%B3c-velvet-i-crazy?p=17766182#post17766182[/url][/QUOTE]

Malwina, oczywiście, że Otis się nie pogniewa :)
Velvet i Crazy też sporo przeszły w swoim krótkim zyciu.

Chłopak czuje się świetnie, nie ma biegunki, apetyt mu dopisuje - myślę, (a sugestia Pauli jest taka sama), że należy szybko ruszyć z ogłoszeniami.

Posted

[quote name='Abrakadabra']Malwina, oczywiście, że Otis się nie pogniewa :)
Velvet i Crazy też sporo przeszły w swoim krótkim zyciu.

Chłopak czuje się świetnie, nie ma biegunki, apetyt mu dopisuje - myślę, (a sugestia Pauli jest taka sama), że należy szybko ruszyć z ogłoszeniami.[/QUOTE]
Dziewczyny co robimy z matką ? Robi się coraz zimniej, zaraz kolejna cieczka i znowu maluchy które tym razem będą się rodziły w środku zimy. Czy tym razem uda nam się je wyczaić ? Czy będą skazane na ............

Posted

a jaka jest ostateczna kwota za Sedalin? łapałysmy dziką sunie na Sedalin i zadnych komplikacji nie bylo, teren był troche mniejszy niz ten ale mysle ze warto sprobowac... dodam ze sunia jest juz w nowym domu :)