paula82 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Pytałam ostatnio Abry,czy fakturę brać to mówiła, że tylko paragon mam wziąć, więc mam. Wszystko jest w komputerze, więc pewnie gdyby trzeba było to chyba p. Marzena może to rozpisać? Quote
Atomowka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Tak spoko, rozpiszcie sobie na spokojnie musimy wiedzieć jak finansowo stoimy Mam nadzieję,że nie jest tragicznie Wycałuj Otiska od Nas :) Paula Ty masz teraz 3 szczyle tak? Otisa i te dwie od p. Joli? Quote
paula82 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 nooo dwie od p. Joli czarne, Otis. no i dorosłe Biała, Samba vel Sonia (ruda duża) no i mój Therion. Do tego cztery (dwie moje i dwie tymczasowe) świnie i dwoje chorych dzieci. Ja się chyba pochlastam. kto je ode mnie weźmie co by im lepsze warunki stworzyć? :P Quote
obraczus87 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ale kogo chcesz oddać :P :D dzieci, świnie czy psy ??:D Quote
paula82 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 a może wszystko na raz i trochę odpocznę, to które chcesz? Quote
Atomowka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ej tam Paula napisz,że wyrzucasz wszystko na bruk już dziś za godzinę może się zlecą i zlitują Inaczej nie ma szans na odpoczynek :P Quote
obraczus87 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Paula, ale wiesz z eu mnie okropne warunki są a ja bez serca jestem?? :razz: Quote
paula82 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 no coś Ty?! gorzej jak u mnie to już nigdzie, aż dziw, że to tałatajstwo jeszcze żyje. ps. ale sobie spamujemy. ;) Quote
obraczus87 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='paula82']no coś Ty?! gorzej jak u mnie to już nigdzie, aż dziw, że to tałatajstwo jeszcze żyje. ps. ale sobie spamujemy. ;)[/QUOTE] Żyje i ma się dobrze :) heeh :) Przynajmniej wątek jest wysoko, a lepiej spamować w miły i kulturalny sposób ;) Quote
obraczus87 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Abrakadabra']Pozdrowienia z Torunia :)[/QUOTE] Ooo w Toruniu jesteś :) piękne miasto :) a pierniki już w ogóle :) Quote
Abrakadabra Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='obraczus87']Ooo w Toruniu jesteś :) piękne miasto :) a pierniki już w ogóle :)[/QUOTE] Pierników nie lubię :) Starówka jest przepiękna...., a najważniejsze, że w hotelu, w którym jestem psy przyjmowane są z otwartymi ramionami. Jak się czuje Otis? Quote
wiga138 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 dawno mnie tu nie było...czy mama jest złapana ? Quote
obraczus87 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='wiga138']dawno mnie tu nie było...czy mama jest złapana ?[/QUOTE] Nie. Wszystkie próby były nieudane. Matka jest bardzo cwana... Z Kundelkowej Skarbonki mamy 250zł na opłacenie palmera. W ten weekend nie ma w Warszawie Abry, więc pewnie łapanka odbędzie się za tydzień. Quote
wiga138 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 T o fatalnie ! Nie ma kogoś innego kto moze pomóc ??????????????? Paula - jak Ci można pomóc ? A co z Małym - chorujacym ? Quote
obraczus87 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='wiga138']T o fatalnie ! Nie ma kogoś innego kto moze pomóc ??????????????? Paula - jak Ci można pomóc ? A co z Małym - chorujacym ?[/QUOTE] Były próby złapania, ale nie udało się. Jedynym wyjściem z sytuacji jest palmer. Otis już dochodzi do siebie, jednak chłopak w tej chwili musi dostawać ryż z kurczakiem, a lada chwila będzie potrzebna specjalistyczna karma :( Quote
wiga138 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 JAKA ? czy trzeba dostarczyć gdzieś ryż czy kurczaka ? Quote
obraczus87 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='wiga138']JAKA ? czy trzeba dostarczyć gdzieś ryż czy kurczaka ?[/QUOTE] To napisze wszystko Paula., bo ja nie wiem jak Ona stoi z jedzonkiem. Ewentualnie mozna do Niej zadzwonic: 790-369-926 (podaje numer bo gdzies na watku i tak zostal podany). Dziekuję Wiga ze znowu z nami jestes! Quote
Abrakadabra Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Paula karmi Otisa na zmianę karmą suchą, którą zakupiła Kapuszek i ryżem z piersią kurczaka. Zapomniałam zapytać na jak długo wystarczą jej jeszcze te zapasy.... Może wpadnie i napisze? Jutro zabieram od niej na sterylkę białą suczkę, więc podrzucę jakiś pakiecik. Nie mam dobrych wieści, dotyczących kosztów odłowienia za pomocą Palmera. Miałam nadzieję, że w uzyskaniu zniżki i rabatu pomoże nam Anouk, ale niestety nie jest to możliwe.... Jutro sama się tym zajmę, ale nie jestem w stanie przewidzieć wyniku negocjacji. Quote
obraczus87 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Abra w takim razie trzymam kciuki za negocjacje.. mam nadzieje, że uda się uzyskac jakąś zniżkę. Quote
malvaaa Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 trzymam kciuki za Otiska i niesmiało zapraszam na bazarek, mam nadzieje ze maluch sie nie pogniewa... [url]http://www.dogomania.pl/threads/215744-Bazarek-cegie%C5%82kowy-i-ty-mo%C5%BCesz-pom%C3%B3c-velvet-i-crazy?p=17766182#post17766182[/url] Quote
Abrakadabra Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='malvaaa']trzymam kciuki za Otiska i niesmiało zapraszam na bazarek, mam nadzieje ze maluch sie nie pogniewa... [url]http://www.dogomania.pl/threads/215744-Bazarek-cegie%C5%82kowy-i-ty-mo%C5%BCesz-pom%C3%B3c-velvet-i-crazy?p=17766182#post17766182[/url][/QUOTE] Malwina, oczywiście, że Otis się nie pogniewa :) Velvet i Crazy też sporo przeszły w swoim krótkim zyciu. Chłopak czuje się świetnie, nie ma biegunki, apetyt mu dopisuje - myślę, (a sugestia Pauli jest taka sama), że należy szybko ruszyć z ogłoszeniami. Quote
Zośka74 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='Abrakadabra']Malwina, oczywiście, że Otis się nie pogniewa :) Velvet i Crazy też sporo przeszły w swoim krótkim zyciu. Chłopak czuje się świetnie, nie ma biegunki, apetyt mu dopisuje - myślę, (a sugestia Pauli jest taka sama), że należy szybko ruszyć z ogłoszeniami.[/QUOTE] Dziewczyny co robimy z matką ? Robi się coraz zimniej, zaraz kolejna cieczka i znowu maluchy które tym razem będą się rodziły w środku zimy. Czy tym razem uda nam się je wyczaić ? Czy będą skazane na ............ Quote
Atomowka Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Łapiemy, może spróbować raz jeszcze na Sedalin póki innych opcji na razie nie ma? Malvaa dotarło 20 zł, dziękuję Quote
malvaaa Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 a jaka jest ostateczna kwota za Sedalin? łapałysmy dziką sunie na Sedalin i zadnych komplikacji nie bylo, teren był troche mniejszy niz ten ale mysle ze warto sprobowac... dodam ze sunia jest juz w nowym domu :) Quote
Recommended Posts