Abrakadabra Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [B]Tattoi, czy mogłabyś przyjąć maluchy jutro po południu/wieczorem? Możesz wysłać mi na PW adres, pod który mają trafić?[/B] Rozmawiałam z Zośką74 - da jednak radę pojechać z mężem(ale tylko jutro), w piątek będzie bez samochodu. Czy znalazłyby się jednak ze 2 osoby, które mogłyby przejechać się z Zośką? Quote
Agnieszka_K Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Abrakadabra'][B]Tattoi, czy mogłabyś przyjąć maluchy jutro po południu/wieczorem? Możesz wysłać mi na PW adres, pod który mają trafić?[/B] Rozmawiałam z Zośką74 - da jednak radę pojechać z mężem(ale tylko jutro), w piątek będzie bez samochodu. Czy znalazłyby się jednak ze 2 osoby, które mogłyby przejechać się z Zośką?[/QUOTE] Dzwoniła do mnie już Zośka - ja jadę z nimi znam adres na pamięć i drogę prawie też ;) Quote
obraczus87 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 A czy Aga rozmawialas z Gosią na ten temat?? Zgodziła się przyjac szczyle ?? :) AGA bardzo Ci dziękuję ! Quote
Agnieszka_K Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='obraczus87']A czy Aga rozmawialas z Gosią na ten temat?? Zgodziła się przyjac szczyle ?? :) AGA bardzo Ci dziękuję ![/QUOTE] nie rozmawiałam dzisiaj - wysłałam jej pw z innym zapytaniem i przy okazji wspomniałam o szczylkach, ale myślałam, że ktoś do niej dzwonił;) Quote
obraczus87 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Agnieszka_K']nie rozmawiałam dzisiaj - wysłałam jej pw z innym zapytaniem i przy okazji wspomniałam o szczylkach, ale myślałam, że ktoś do niej dzwonił;)[/QUOTE] JEśli Abra nie dzwoniła to nikt nie dzwonił :D Quote
Agnieszka_K Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='obraczus87']JEśli Abra nie dzwoniła to nikt nie dzwonił :D[/QUOTE] no właśnie mi mówiła Zośka że Abra ma dzwonić a ja ciągle ostatnio Tattoi gitarę zawracam to już nie chciałam dublować sprawy :) Quote
Fiera Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Hej ciotki, ustaliłyście kto i kiedy po maluchy podjedzie? Maluchy były na "ciąganym" spacerku, teraz siedzą w budzie znowu, jedzonko nie ruszone - pewnie znowu po zmroku zniknie:) Quote
Abrakadabra Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Po kluski przyjedzie Zośka74 i Agnieszka_K. [B]Szukamy jeszcze jednej osoby, która mogłaby towarzyszyć dziewczynom! Kto się zgłasza?[/B] Wyjazd z Warszawy - po 17.00 Z Tattoi sprawa już dogadana, czeka jutro wieczorem na całą trójkę. Dziewczyny, weźcie środki na odrobaczenia, które mają być podane. Ps. Fiera, Wampirek też dał się namówić na spacerek? Quote
Agnieszka_K Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Abrakadabra']Po kluski przyjedzie Zośka74 i Agnieszka_K. [B]Szukamy jeszcze jednej osoby, która mogłaby towarzyszyć dziewczynom! Kto się zgłasza?[/B] Wyjazd z Warszawy - po 17.00 Z Tattoi sprawa już dogadana, czeka jutro wieczorem na całą trójkę. Dziewczyny, weźcie środki na odrobaczenia, które mają być podane. Ps. Fiera, Wampirek też dał się namówić na spacerek?[/QUOTE] no to super :) kto chętny do trzymania trzeciego psiaka na kolankach w samochodzie? od razu piszę, że na kolankach to one są aniołki, więc bez obaw ;) Quote
Agnieszka_K Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Atomowka']Ja pojade :) Jeżeli mnie chcecie :P[/QUOTE] tak czułam i czekałam aż się odezwiesz ;) Quote
Aleksa. Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Ja pytałam mamy o jednego szczeniaka.. niestety.. po ostatnim się zniechęcili ..:placz: Quote
Abrakadabra Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Czyli jutrzejszą "przeprowadzkę" mamy zapiętą na ostatni guzik! Super! Weźcie jakieś ręczniki, małe pewnie mają chorobę lokomocyjną ;). Quote
Zośka74 Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 [quote name='Atomowka']Ja pojade :) Jeżeli mnie chcecie :P[/QUOTE] Oczywiście, że chcemy. Wyruszamy z Ząbek Toruńską na Poznań, gdzie Cię zabrać ? Quote
Zośka74 Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 [quote name='Abrakadabra']Czyli jutrzejszą "przeprowadzkę" mamy zapiętą na ostatni guzik! Super! Weźcie jakieś ręczniki, małe pewnie mają chorobę lokomocyjną ;).[/QUOTE] Tak jutro zawieziemy maluchy, ale kto przywiezie je w poniedziałek do Fiery, ja będę bez auta, ale pomocą służę. Quote
Atomowka Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Zośka podaj mi swój numer nw PW Ja mieszkam na bródnie więc przy Trasie Toruńskiej w sumie Nie wiem może gdzieś na trasie? Mijacie może przystanek Żerań FSO? A o której jedziecie? Quote
obraczus87 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='Atomowka']Zośka podaj mi swój numer nw PW Ja mieszkam na bródnie więc przy Trasie Toruńskiej w sumie Nie wiem może gdzieś na trasie? Mijacie może przystanek Żerań FSO? A o której jedziecie?[/QUOTE] Kopiuje z 1 postu: [SIZE=3]Zośka 606-443-963 Ciesze sie zewszystko dogadane :) FIERA< wlasnie jak tam Wampirek?? [/SIZE] Quote
Zośka74 Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Hej. Cieszę się że maluchy mają się dobrze, a co robimy z matką ? Od czasu zabrania maluchów wcale jej nie widuję, a jedzenie podrzucam codziennie. Wczoraj po też dłuższej nieobecności pojawił się tatuś maluchów. Quote
Atomowka Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Dziewczyny otrzymałam dziś kasę w kwocie 160 zł od kundelkowej skarbonki Wpisuje to do 3-ciego postu jako pierwsze rozliczenie Quote
Fiera Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Tak, Wampirek też - oczywiście szczerzył zęby:mad: jak go z budy wyciągałam i próbował zwiać ze smyczy, ale byłam twarda:diabloti: i trochę go pociągałam na smyczy, bo spacerowaniem to jednak trudno nazwać:) Apetycik dopisuje, karma i woda znikają w nocy, w dzień kluski drzemią w budzie. Quote
Agnieszka_K Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='Fiera']Tak, Wampirek też - oczywiście szczerzył zęby:mad: jak go z budy wyciągałam i próbował zwiać ze smyczy, ale byłam twarda:diabloti: i trochę go pociągałam na smyczy, bo spacerowaniem to jednak trudno nazwać:) Apetycik dopisuje, karma i woda znikają w nocy, w dzień kluski drzemią w budzie.[/QUOTE] no to my im tą sielankę niebawem zakłócimy ;) będziemy u Ciebie prawdopodobnie po 19 a co Robimy z mamuśką? czy ona zgłoszona do skarpety już? Quote
obraczus87 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Ja tez matki nie widzialam. Mysle ze sie pojawi.. a moze urzeduje na dzialkach?? Atomowka jak bedziemy znac konkretne kwoty to trzeba bedzoe dopisac wplate kolezanki Zośki i wydatki poniesione przez Zośkę. Quote
Fiera Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 no to my im tą sielankę niebawem zakłócimy ;) będziemy u Ciebie prawdopodobnie po 19 Baaaardzo dobrze, tego im trzeba:) Quote
Atomowka Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 A no będziemy będziemy i szczyle zabierzemy :P Spoko Obraczus będę wszystko aktualizowała Quote
Zośka74 Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 [quote name='Agnieszka_K']no to my im tą sielankę niebawem zakłócimy ;) będziemy u Ciebie prawdopodobnie po 19 a co Robimy z mamuśką? czy ona zgłoszona do skarpety już?[/QUOTE] Właśnie jak teraz wracałam z pracy po tygodniu nieobecności mamuśka z nowym ( dużym, rudym, kudlatym ) towarzyszem wygrzewała kości przy wejściu na działki. Trzeba ją szybko złapać bo obawiam się że cieczka lada chwila. Quote
Recommended Posts