Qeeriefire Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Witam ... Szkoda psiaków , ale gdyby byli to ludzie "kochający psy " to by o nie dbali oraz jakby tak było ,to nie myśleliby o własnoręcznym uśmierceniu szczeniaków :roll: Dziwne... Quote
masuimi33 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 jak tak czytam to to myślę, że bardziej zdolna byłabym do uśmiercenia takich ludzi niż jakiegokolwiek psa;(( Quote
Majka0010 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 masuimi33 napisał(a):wiecie co ja jestem w szoku nie wiem czy dobrze zrozumiałam ...co to znaczy że zostaną...o ściane? to do prokuratury się nadaje... Ci ludzie kochają zwierzęta?????? qwa mam spore wątpliwości!!!!! żal mi westki, że jest w TAKIM domu;((( bardzo przykre dla mnie ci ludzie powinni się je...ć o ścianę!to przez ich nieodopowiedzialność taki kłopot.... przykra sprawa;(((((brak mi słów potwierdzam ! Tacy ludzie nie kochają zwierząt ! Nie mam do tego żadnych wątpliwości ! :roll: Quote
Qeeriefire Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Nie ma też sensu usprawiedliwiać takich właścicieli :shake: Czekamy na wieści co z szczeniakami.. Quote
maja602 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Tak. Czasami trzeba się wstydzić za ludzi. Zwierzęta nie są zdolne do takich podłości. Quote
bobroska. Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Nie dramatyzujcie... Nie znam ich, widziałam dwa razy w życiu, napisałam co wiedziałam... Sprawa nieaktualna, szczeniaki mają domy. Quote
masuimi33 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 bobroska jesteś aniołem...bardzo Ci dziękuje...dobrze że to wszystko sie tak skończyło... mam nadzieję że masz oko na westkę...jeśli, ci państwo by się rozmyślili, co do WESTKI możesz na nas westomaniaków liczyć znajdziemy jej domek pełen miłości pozdrawiam Cię serdecznie Uwaga uwaga WESTKA UNIKNĘŁA USPIENIA SZUKAMY DT PILNIE!!! u ani z torunia na dt jest 4 miesieczna westka w tej chwili została odebrana od właścicieli którzy przynieśli ją do uśpienia chcieli ją uśpić gdyż podczas wizyty u fryzjera małą ktoś tak ścisnął że dostała porażenia wet od furciaczka twierdzi że w 70 % jest to do wyprowadzenia jednak włascicielom sie widocznie nie chciało i poszli na łatwiznę...zamiast leczyc lepiej uśpić sunia west oryginał dziewczyny wstawia foty na razie ma lekkie porażenie tylnich łapek, ale do wyleczenia!!!! Przypominiam że moja koka miała również paraliż+ złamany kregosłup i jest zdrowym pełnosprawnym psem paraliż ustąpił!!!! Szukamy dt pilna sprawa sunia przebywa obecnie w toruniu niestety nie może tam zostać ze względu na to iz ania ma duże pieski i nie ma gdzie trzymać suni pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROSZĘ PISAĆ DO FURCIACZKA SPRAWA ZAJMUJĄ SIĘ TEŻ : EVELYNKA I MASUIMI33 Quote
maja602 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 bobroska. napisał(a):Nie dramatyzujcie... Nie znam ich, widziałam dwa razy w życiu, napisałam co wiedziałam... Sprawa nieaktualna, szczeniaki mają domy. bobroska przeczytaj swój pierwszy post, to bedziesz wiedziała kto dramatyzował. Słowa "Za głowę i j*b o scianę" chyba o czymś świadczą. Zobacz jek zmienił się sposób twoich wypowiedzi w zależności od tego, czy potrzebujesz pomocy innych, czy nie. Ogłoszenia usuwam. Mam nadzieję, ze chętni na szczeniaczki się nie rozmyślą. Quote
malagos Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Maja , masz rację z tym dramatyzmem. Proszę o zmianę tytułu watku i przeniesienie do działu psiaków wnowym domu. Quote
Recommended Posts