RUDA ZUZIA Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 A ja myślę,że gdyby w tych naszych głupiutkich serialach wprowadzić wątek o psie,kocie tzn.dopisać scenariusz dla jakiegoś dziecka ,że chce psa (rodzina idzie po długich namysłach do schroniska ,wybiera psa,przy okazji trochę by było o tym ile tych psów jest bezdomnych) i ciągnąć ten wątek pod kątem opieki (w którymś odcinku idą wysterylizować, w innym zaszczepić/wyleczyć itd).Jakaś dyskusja rodziny przy kawie o sterylizacji. Seriale ogląda masa ludzi,często całe rodziny i to też miałoby jakiś efekt. Ale komu by się chciało.Lepiej wcisnąć reklamę (lokowanie produktu) i kasować pieniądze. A edukacja w szkole to powinna być podstawa.Lepiej,żeby dzieci znały mniej łacińskich nazw a wiedziały jak opiekować się zwierzakiem. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Zuziu oby kiedyś tak było... A jak nie to Mshume na prezydenta:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Zuziu oby kiedyś tak było... A jak nie to Mshume na prezydenta:loveu:[/QUOTE] Popieram:klacz: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 O proszę :D Asiu co Ty na to ?:D Quote
mshume Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 He, he dobre ;) Ja to mówi nasz noblista: nie chcem, ale muszem :eviltong:[quote name='Chiquita&DeeDee']Zuziu oby kiedyś tak było... A jak nie to Mshume na prezydenta:loveu:[/QUOTE] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Hehehehe :eviltong: Dobra, to jak się za to zabieramy? Zakładamy partię czy jakoś?:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Partię Poparcia Mshume:lol: I tam będzie nasz klub Gang Cziłek:evil_lol: Quote
mshume Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Może na początek skromny komitet poparcia ;) Ale nic z tego nie będzie, bo mój Paweł nie chce zostać First Lady ;) Quote
RUDA ZUZIA Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 (edited) Kto z Was tak potrafi zrobić?:evil_lol: [IMG]http://img42.imageshack.us/img42/4488/1009402.jpg[/IMG] Edited July 19, 2012 by RUDA ZUZIA Quote
RUDA ZUZIA Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='mshume']Może na początek skromny komitet poparcia ;) Ale nic z tego nie będzie, bo mój Paweł nie chce zostać First Lady ;)[/QUOTE] :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Ejj... jak to nie będzie...:placz: Ja chcę partię:loveu: i gang:diabloti: Ach... że ta Polska taka duża:shake: tyle km do Was:roll: Quote
mshume Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Zrobimy kiedyś spotkanie, to na pewno :) No ja tu Zuziu takiej figury nie zrobię za nic ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Ty Zuziu już takich figur nie pokazuj... wszyscy wiemy, że te ujęcia są po to, aby zatuszować brak talii :D:D Quote
RUDA ZUZIA Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Może z czasem da się przekonać:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 (edited) Nieprawda:mad: To jej normalna pozycja w trakcie gimnastyki porannej:evil_lol: Pół godziny kierkosimy się w łóżeczku:lol: [IMG]http://img818.imageshack.us/img818/2415/1009387d.jpg[/IMG] [IMG]http://img814.imageshack.us/img814/3321/dscf1095o.jpg[/IMG] Edited July 19, 2012 by RUDA ZUZIA Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Tiaaaa... gimnastyki:evil_lol: Cóż... atletyczna budowa jak nic:diabloti::splat: Quote
mshume Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Oj, też myślę,że Pściółka musi powziąć jakieś postanowienia noworoczne (ja zresztą też ;) Quote
RUDA ZUZIA Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 (edited) [quote name='Chiquita&DeeDee']Tiaaaa... gimnastyki:evil_lol: Cóż... atletyczna budowa jak nic:diabloti::splat:[/QUOTE] A właśnie gimnastyki:evil_lol: Tak mi przemawia do rozumu jak nie chcę się bawić [IMG]http://img692.imageshack.us/img692/4198/dscf1103f.jpg[/IMG] A skarpetki w rozmiarze "s" spadają jej ze stópek:eviltong: [IMG]http://img27.imageshack.us/img27/7526/2011122048.jpg[/IMG] Edited July 19, 2012 by RUDA ZUZIA Quote
Agnieszka Co. Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Ostatnio sobie uświadomiłam, że człowiek to nawet po łokciu nie jest w stanie się polizać ;) Quote
RUDA ZUZIA Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='mshume']Oj, też myślę,że Pściółka musi powziąć jakieś postanowienia noworoczne (ja zresztą też ;)[/QUOTE] Taaak. Jak jej dzisiaj dałam mniejszą porcyjkę na obiad to tak na mnie patrzyła,że chciałam się schować pod podłogę. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 No cóż... nóżki ma chude... tylko doooooooopka rośnie:evil_lol: Groźna kobitka... chcę ją:loveu: A Ty Chiqunie już olałaś...:placz: nie chcesz jej to nie, serce ma złamane:diabloti: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']Ostatnio sobie uświadomiłam, że człowiek to nawet po łokciu nie jest w stanie się polizać ;)[/QUOTE] Witam cioteczkę u Pciółki:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']No cóż... nóżki ma chude... tylko doooooooopka rośnie:evil_lol: Groźna kobitka... chcę ją:loveu: A Ty Chiqunie już olałaś...:placz: nie chcesz jej to nie, serce ma złamane:diabloti:[/QUOTE] Ależ skąd:lol: Tylko mam samochód skasowany. Czikunię z jęzorkiem i resztę bandy kiedyś na pewno odwiedzę:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Czekamy:loveu: chyba ze prędzej my nadjedziemy:diabloti: czekaj jak Ty o mnie myślałaś, bo już zapomniałam?:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 I przywieziemy smarkaczom takie patyczki,które moje pasjami uwielbiają:lol: [IMG]http://fotofotki.pl/pliki_img/atb44fikp7aaqauzi7yq.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts