vpassione Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Tak trzymać ludzi w napięciu przez weekend, to niezdrowe :eviltong: Quote
trops69 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 co z tym rodowodem trzeba dosłać czy nie? :) Quote
Lazarus Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 [COLOR=#000066][B] w nowosciach na stronie Chorzowa ( [URL="http://www.zkwp-chorzow.net"]www.zkwp-chorzow.net[/URL] ) [/B][/COLOR][B]Plan sędziowania (pdf.) ; [/B] [B]lista Młody Prezenter (pdf.) ; spis psów i wystawców (pdf.) ; [/B][B]Program wystawy (pdf.)[/B] oraz [B]plan ringów (pdf.)[/B] [B][/B] [B][/B] [B] uffffffffffffffffffffffffffffffff.[/B] [B][/B] A z tymi rodowodami... w regulaminie jest, że trzeba. Wiem, że zgłaszając na wystawy obsługiwane przez firmę [FONT=Tahoma][SIZE=2]wystawy.net piszą , że nie ma się wysyłać chyba, że poproszą (oni mają rodowody w bazie ponieważ obsugują wiele naszych krajowych wystaw ) ...[/SIZE][/FONT] Konieczne przynajmniej u nas jest przysyłanie kopii certyfikatów użytkowości do klasy użytkowej czy Championatów do championów.... Interchampionatow, żeby były gratis. A rodowody w wielu przypadkach pozwalają uzupełnić braki w zgloszeniu czy przekrecone dane ( np nr rejestracyjny za krotki , czy za wysoki wpisany w zgloszeniu ) Czesi zawsze zaraz za zgłoszeniem przysyłają rodowód i wszystkie załaczniki nie ma potem bałaganu przy kompletowaniu zgłoszeń. Quote
trops69 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 355 Airedale Terrier pies baby ZEMSTA GROOMERA Aluzja Agnieszka Nowak-Patyniak, 47-208 Debowa Judith Averis 356 Airedale Terrier pies młodziey Gingerdream (FCI) BOUND FOR GLORY Marek Kos, 40-474 Katowice; Angelika Żabicka Judith Averis 357 Airedale Terrier pies posrednia Gingerdream (FCI) ALL AROUND IS CHAOS Marek Kos, 40-474 Katowice Judith Averis 358 Airedale Terrier pies posrednia Balutido AZEURUS Stanisław Sikora, 41-506 Chorzów; Katarzyna Sikora Judith Averis 359 Airedale Terrier suka młodziey JAZZ Erbetki Hubert Małkowski, 32-082 Bolechowice Judith Averis 360 Airedale Terrier suka posrednia MAKOWA PANIENKA Kementari Anna Paczena, 42-583 Bobrowniki Judith Averis 361 Airedale Terrier suka otwarta HARIT Erbetki Jarosław Leskiw, 33-113 Zbylitowska Góra Judith Averis 362 Airedale Terrier suka otwarta MODNA PANI Kementari Anna Paczena, 42-583 Bobrowniki Quote
panienkabubu Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Dzisiaj przyszło potwierdzenie i numerek, brawo dla mojego Oddziału :) Quote
Asiaczek Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='panienkabubu']Dzisiaj przyszło potwierdzenie i numerek, brawo dla mojego Oddziału :)[/QUOTE] Panienko, ja równiez przyłączam się do grona zadowolonych. Dzisiaj dostałam full infos w/s wystawy. Nawet nie ma się do czego przyczepić;) pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 O tak organizacja bez najmniejszego zarzutu, brawo dla oddziału. Quote
Asiaczek Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [B]Zuzka[/B], juz wróciłaś...? Jak tak, to chooooo na FB, to sobie poczatujemy;) pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='Asiaczek'][B]Zuzka[/B], juz wróciłaś...? Jak tak, to chooooo na FB, to sobie poczatujemy;) pzdr.[/QUOTE] Już jestem ;) Quote
Asiaczek Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 No to co tutaj jeszcze robisz? Jazda na FB;) pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='Asiaczek']No to co tutaj jeszcze robisz? Jazda na FB;) pzdr.[/QUOTE] W sensie jestem już na fb, jak widać można być w 2 miejscach na razi ;) Quote
niukunia Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Poszukuję transportu z Wrocławia, bądź okolic na tą wystawę z dwoma grzecznymi grzywkami. Będę wdzięczna za info na pw :) Quote
Merrick Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Ja również wyjęłam dziś ze skrzynki kopertę z wszystkimi informacjami :) Super. Quote
Ppx Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Szukam transportu. :) woj.podkarpackie gg:6519773 Quote
Asiaczek Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Mamy jeszcze miejsce w busie z W-wy do Chorzowa:) pzdr. Quote
Talagia Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 My tez mamy juz potwierdzenie i szykujemy się na niedziele :))) Do zobaczenia! Quote
Ppx Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Szukam psa na MP do Chorzowa, niestety obecny dostał cieczki. ;) Quote
Agnieszka85 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 A co jak nie dostałam potwierdzenia i numerka?? A jestem zapisana:p Quote
Asiaczek Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Sprawdź na liście wystawców. Jak tam jestes, to wtedy normalnie jedziesz i po wejściu na teren wystawy idziesz do Sekretariatu wyjasnić sprawę. A panom na wejściu mówisz, że pies jest zgłoszony, ty jestes w spisie, pokazujesz paszport/książeczkę z aktualną wścieklizną i już. Pzdr. Quote
Collieland Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Tradycyjnie już w tygodniu przed wystawą jakaś tajemnicza choroba dopada naszych sędziów - będą zmiany: w miejsce Pana Leszka Salamona oceniać będzie Pan Krzysztof Dobrzański, a w miejsce Pani Anny Pulikowskiej-Klimondy oceniać będzie Pani Iwona Gisterek Quote
Merrick Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 [quote name='Collieland']Tradycyjnie już w tygodniu przed wystawą jakaś tajemnicza choroba dopada naszych sędziów - będą zmiany: w miejsce Pana Leszka Salamona oceniać będzie Pan Krzysztof Dobrzański, a w miejsce Pani Anny Pulikowskiej-Klimondy oceniać będzie Pani Iwona Gisterek[/QUOTE] To pewne ? Bo na stronie związku nic o zmianach jeszcze nie piszą . Quote
Marchewkowy Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Do zobaczenia na wystawie ;) Dziś wróciłam z nad morza ale jutro oczywiście będę ;) Quote
Recommended Posts